Ir al contenido principal

1049 Mandala: La energia del amor.




1049 Mandala: 
La energia del amor.

El àngel que rige el dia 23 de febrero, se llama : Eyael.


Amor incondicional, amistad, compromiso, superación, familia, tendencia a vencer conflictos, reflexionar, estos atributos son características que nos influyen a lo largo de nuestra existencia y tú los tienes innatos.

Amor incondicional, se ama tanto a seres conocidos, familiares, como a personas de las cuales no conocemos nada, simplemente surge algo que hace que notes una conexión, que te sientas bien sólo con su presencia, y esto tú lo tienes.

Amigos, estar a su lado siempre que lo necesiten, eres constante y muy amable y surge la energía de la amistad.

Compromiso con la vida, con las situaciones, con la familia, amigos y en todas las tareas que te vas marcando a lo largo del camino.

Superación personal ante las adversidades, pueden ser económicas, familiares o enfermedades, siempre tienes una sonrisa, a pesar del momento  que te toque pasar.

Familia, parte importante de ti, es como un bumerán de ida y vuelta, ellos por ti y tú por ellos.

Conflictos, qué compromiso! Con lo que cuesta superarlos, pero tú ayudas al hecho que sean más llevaderos.

Reflexionar, es parar o detenerse, respirar y observar lo mejor que pueda pasar por la conciencia.

En el mandala queda reflejado todo lo que está escrito, en el círculo central o núcleo tienes un pájaro que vuela lleno de amor y forma varios círculos de energía amorosa, el círculo es de color verde, color de esperanza y hace una explosión enviando luz a los seres que te rodean y que en este momento necesitas, toda esta luz se expande y surge el amor incondicional.

Las bolas de luz, son cómo pequeños destellos que llegan a los seres queridos, aportándoles bienestar y confianza.

El círculo naranja estimula tu creatividad y el sentido del humor.
El círculo verde ayuda a equilibrar la energía.

Acabando cómo hemos empezado con un círculo lleno de amor, simbolizado por los corazones que rodean tu mandala.

El pájaro quiere volar y salir del círculo e ir a ver mundo y descansar sobre las hojas de un árbol que le dé la solidez que necesita.

Sé pájaro y vuela en busca de la libertad deseada.

Este mandala quiere representar tu centro, núcleo, alma, como tú le quieras llamar, es como verte desde otro prisma.

Gracias a tu hermana por confiar en mí.



Diseño, pìntado y escrito por
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 2 de desembre de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com



----------------------------------------------------------------------------

1049 Mandala: 
L’energia de l’amor.

L'àngel que regeix el dia 23 de febrer, és diu: Eyael.



Amor incondicional, amistat, compromís, superació, família, tendència a vèncer conflictes, reflexionar, aquests atributs són trets que ens influeixen en el llarg de la nostra existència i tu els tens innats.

Amor incondicional, s'estima tant a éssers coneguts, familiars, com a persones de les quals no en coneixem res, simplement sorgeix quelcom que fa que notis una connexió, que et sentis bé només amb la seva presencia, i això tu ho tens.

Amics, estàs al seu costat sempre que ho necessiten, ets constant i molt amable i sorgeix l'energia de l'amistat.

Compromís amb la vida, amb les situacions, amb la família, amics i en totes les tasques que et vas marcant al llarg del camí.

Superació personal davant les adversitats, poden ser econòmiques, familiars o malalties, sempre tens un somriure, a pesar del moment dur que et toqui passar.

Família, part important de tu, és com un bumerang d'anada i tornada, ells per tu i tu per ells.

Conflictes, quin compromís! Amb el que costa superar-los, però tu ajudes al fet que siguin més portables.

Reflexionar, és parar o aturar-se, respirar i observar el millor que pugui passar per la consciència.

En el mandala queda reflectit tot el que està escrit, en el cercle central o nucli hi tens un ocell que vola ple d'amor i forma diversos cercles d'energia amorosa, el cercle és de color verd, color d'esperança i fa una explosió enviant llum als essers que t'envolten i que en aquest moment necessites, tota aquesta llum s'expandeix i sorgeix l'amor incondicional.

Les boles de llum, són com petits centelleigs que arriben als éssers estimats, aportant-los benestar i confiança.

El cercle taronja estimula la teva creativitat i el sentit de l'humor.
El cercle verd ajuda a equilibrar l'energia.

Tot acabant com hem començat amb un cercle ple d'amor, simbolitzat pels cors que envolten el teu mandala.

L'ocell vol volar i sortir del cercle i anar a veure món i descansar sobre les fulles d'un arbre que li doni la solidesa que necessita.

Sigues ocell i vola a la recerca de la llibertat desitjada.

Aquest mandala vol representar el teu centre, nucli, ànima, el que tu li vulguis dir, és com veure't des d'un altre prisma.

Gràcies a la teva germana, per confiar en mi.

Disseny, pintat i escrit per
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 2 de desembre de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


Comentarios

  1. Guapisssiiimm.. es precios, gracies guapae

    ResponderEliminar
  2. Molt xulo, preciós, espero que li agradi. És d'admirar la teva convicció i força per tirar endavant,.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an