Ir al contenido principal

1221 Mandala: Jugando en la inmensidad del universo.


1221 Mandala: 

Jugant a la immensitat de l’univers.

Catalan 

L'àngel que regeix el dia 17 de gener, es diu: 60 – Mitzrael.

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Superar el karma

·         Cultivar la consciència crística

·         Superar bloquejos emocionals

·         Elevar la consciència

·         Crear harmonia, ser un bon conciliador

·         Transformar la vida

·         Construir la convivència social

 

I t’aporta:

 

·         Clarividència

·         Longevitat

·         Consol

·         Bon humor

·         Intel·ligència

·         Reconeixement del talent per part de la societat

 

Segons la numerologia:

Mandalas A.Cassany

Hi ha repetició d’aprenentatge, en el cas present es porta un aprenentatge del setanta per cent positiu i en resta un trenta per cent per realitzar-se, es ve a aprendre el percentatge minúscul que no es va aprendre en vides passades, en assumir la missió es manifestarà el cent per cent positiu del número.

La teva essència quant està positiva, representa La Puresa, éssers transparents, autèntics, honestos, molt nets a tots els sentits, són persones físicament molt endreçades; s'alimenten i tenen complet domini de la energia pránica, sanen l'entorn amb només estar presents, kinestèsics que necessiten constantment tocar, expressant el seu amor pels altres a través del tacte, que és el seu sentit més agut, tendres però només amb els molt propers, neixen amb la capacitat de veure el futur probable ja que tots veuen l'infinit, capten la essència real de les persones, de l'entorn i de qualsevol manifestació de la creació ja que comparteixen consciència amb allò que els envolta arribant a fondre's, a ser un amb allò que desitgen, “entren a l'espai interior de les persones”, les seves mans tenen el do de guarir voluntàriament i involuntàriament, són innocents com nens, manquen de malícia, la paraula confiança els representa ja que confien cegament en les persones que els envolten i d'allò que creuen, valents que no coneixen la paraula por, persones assertives amb conceptes clars i sòlids, energètics, pragmàtics, altes ambicions en allò que es proposen, concreten tots els seus projectes ja que manegen el concepte del benefici a llarg termini, tenen un olfacte especial per a tot allò econòmic, constants, silenciosos, reservats, gran capacitat per sacrificar-se pels altres o pels seus ideals, exigents amb ells mateixos arribant a ignorar els senyals de cansament del seu organisme, gran resistència física, mental, emocional, i espiritual, esportistes naturals, no tenen vicis, lluitadors, mentalitat pràctica i profundament realistes, admiren els triomfadors, i menyspreen la debilitat i allò mediocre.

Con a missió, Vénen a aprendre a tenir disciplina en tots els aspectes de la seva vida, a desenvolupar flexibilitat, mobilitat interna, versatilitat, a superar les pors als canvis, aprendre a utilitzar amb saviesa la seva llibertat.

 

Suau, esperançadora, meravellosa ànima, ets autèntica, capaç i generosa, pots tenir moments durs, com quasi tothom, però els resoldràs naturalment, sense masses complicacions, recorda que aquest moments son els que ens fan forts i també febles, però les persones que t’envolten estaran al teu costat pel que les necessitis, la vida et portarà per camins insospitats, però tu sempre veuràs la llum, perquè t’agradarà jugar a la immensitat  de l’univers, i nosaltres estarem allà per jugar amb tu, potser t’agradi tot lo referent a l’espai on et sentiràs a molt a gust.

 

Juga, val la pena tenir sempre la nena al teu costat que t'acompanyarà sempre.

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, desembre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 

 

1221 Mandala: 

Jugando en la inmensidad del universo.

 

El ángel que rige el día 17 de enero, se dice: 60 – Mitzrael.

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Superar el karma

• Cultivar la conciencia crística

• Superar bloqueos emocionales

• Elevar la conciencia

• Crear armonía, ser un buen conciliador

Mandalas A.Cassany
• Transformar la vida

• Construir la convivencia social

 

Y te aporta:

 

• Clarividencia

• Longevidad

• Consuelo

• Buen humor

• Inteligencia

• Reconocimiento del talento por parte de la sociedad

 

Según la numerología:

Mandalas A.Cassany


Hay repetición de aprendizaje, en el caso presente se lleva un aprendizaje del setenta por ciento positivo y resta un treinta por ciento para realizarse, se viene a aprender el porcentaje minúsculo que no se aprendió en vidas pasadas, al asumir la misión se manifestará el cien por cien positivo del número.

Tu esencia cuando está positiva, representa La Pureza, seres transparentes, auténticos, honestos, muy limpios en todos los sentidos, son personas físicamente muy ordenadas; se alimentan y tienen completo dominio de la energía pránica, sanan el entorno con sólo estar presentes, kinestésicos que necesitan constantemente tocar, expresando su amor por los demás a través del tacto, que es su sentido más agudo, tiernos pero sólo con los muy cercanos, nacen con la capacidad de ver el futuro probable puesto que todos ven el infinito, captan la esencia real de las personas, del entorno y de cualquier manifestación de la creación ya que comparten conciencia con lo que les rodea llegando a fundirse, a ser uno con lo que desean, “entran en el espacio interior de las personas”, sus manos tienen el don de curar voluntaria e involuntariamente, son inocentes como niños, carecen de malicia, la palabra confianza les representa ya que confían ciegamente en las personas que les rodean y de lo que creen, valientes que no conocen la palabra miedo, personas asertivas con conceptos claros y sólidos, energéticos, pragmáticos, altas ambiciones en lo que se proponen, concretan tono sus proyectos ya que manejan el concepto del beneficio a largo plazo, tienen un olfato especial para todo lo económico, constantes, silenciosos, reservados, gran capacidad para sacrificarse por los demás o por sus ideales, exigentes consigo mismos llegando a ignorar las señales de cansancio de su organismo, gran resistencia física, mental, emocional, y espiritual, deportistas naturales, no tienen vicios, luchadores, mentalidad práctica y profundamente realistas, admiran a los triunfadores, y desprecian la debilidad y lo mediocre.

Mandalas A.Cassany

Como misión, Vienen a aprender a tener disciplina en todos los aspectos de su vida, a desarrollar flexibilidad, movilidad interna, versatilidad, a superar los miedos a los cambios, aprender a utilizar con sabiduría su libertad.

 

Suave, esperanzadora, maravillosa alma, eres auténtica, capaz y generosa, puedes tener momentos duros, como casi todos, pero los resolverás naturalmente, sin demasiadas complicaciones, recuerda que estos momentos son los que nos hacen fuertes y también débiles, pero las personas que te rodean estarán a tu lado para lo que las necesites, la vida te llevará por caminos insospechados, pero tú siempre verás la luz, porque te gustará jugar en la inmensidad del universo, y nosotros estaremos allí para jugar contigo, quizás te guste todo lo referente al espacio donde te sentirás muy a gusto.

 

Juega, vale la pena tener siempre a la niña a tu lado que te acompañará siempre.

 

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, diciembre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an