Ir al contenido principal

1203-Fuerza interna

 

Español

1203 Mandala: Fuerza interna.


El ángel que rige el día 4 de enero, se dice: 57 – Nemamiah.

 

Tu ángel te ayuda a:

  

·         Liberar esquemas, patrones inconscientes, información que viene del núcleo.

·         Vivir importantes transmutaciones.

·         Ser un defensor de grandes causas.

·         Saber encontrar la respuesta adecuada para cualquier problema.

Mandalas A. Cassany
·         Tener arrojo, osadía, fuerza de decisión, empuje.

·         Tener una mente privilegiada.

·         Traer el cielo a la tierra.

·         Ser un defensor de la paz.

·         Soportar las fatigas con mucho coraje.

  

Y te aporta:

 Prosperidad.

·         Lucidez intelectual.

·         Un don para la estrategia, comercial, política u otros.

·         Una gran capacidad de trabajo.

·         Aptitudes para el liderazgo.

·         Valor para afrontar las responsabilidades.

·         Una gran capacidad de amar.

·         Protagonismo, fama, honores.

  

Mandalas A. Cassany
La vibración positiva de éste número se representa a través de la palabra inteligencia, eres perseverante, tenaz, decidida, servicial, el servicio es tu gran desafío de vida, no te importa mucho ser poderosa o no, organizada, meticulosa, detallista, ordenada, puntual. Lograrás el éxito gracias a tu gran voluntad, imaginación y poder de decisión pero luego de enfrentar grandes limitaciones. Persona leal a toda prueba en todos los ámbitos de tu vida, tienes pocos amigos pero son para toda la vida.

 

Como misión vienes a aprender a tener disciplina en todos los aspectos de tu vida, a desarrollar flexibilidad, movilidad interna, versatilidad, a superar los miedos a los cambios, aprender a utilizar con sabiduría tu libertad.

 

Tu mandala es fresco, dinámico, sencillo, así se describe tu alma, tu interior o núcleo más profundo, la potencia que generas a los demás es súper importante, y estar a tu alrededor te revitaliza, por lo que muchas almas se acercarán a ti para regenerarse, esto implica un desgaste importante para ti, por lo que tendrás que buscar la forma de llenarte de luz, haciendo cosas que te gusten, y también interiorizando mediante meditación, yoga, mantras, o cualquier formato que a ti te llene.

 

La flor expande su amor, formando diferentes estados, en los que te sentirás a gusto y disfrutarás de todo el amor que recibirás por el efecto boomerang.

La mariposa aporta los cambios necesarios para tu desarrollo como ser humano físico y también para la transformación interna espiritual.

 

MUCHA LUZ, AMOR, Y ESPIRITUALIDAD.

  

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 28 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

--------------------------------------------------------------------------------------------

1203 Mandala: Força interna.

Català 

L'àngel que regeix el dia 4 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.

 

El teu àngel t’ajuda a:

     Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli.

·         Viure importants transmutacions.

·         Ser una defensora de grans causes.

·         Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema.

·         Tenir gosadia, força de decisió, empenta.

·         Tenir una ment privilegiada.

·         Portar el cel a la terra.

·         Ser una defensora de la pau.

·         Suportar les fatigues amb molt de coratge.

 I t’aporta:

     Prosperitat.

·         Lucidesa intel·lectual.

·         Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres.

·         Una gran capacitat de feina.

·         Aptituds per al lideratge.

·         Valor per fer front a les responsabilitats.

·         Una gran capacitat d'estimar.

·         Protagonisme, fama, honors.

 Segons la numerologia:

 

La teva paraula clau és: INTEL.LIGÈNCIA.

 


Mandalas A. Cassany
La vibració positiva d'aquest número es representa a través de la paraula intel·ligència, ets perseverant, tenaç, decidida, servicial, el servei és el teu gran desafiament de vida, no t'importa gaire ser poderosa o no, organitzada, meticulosa, detallista, ordenada, puntual. Aconseguiràs l'èxit gràcies a la teva gran voluntat, imaginació i poder de decisió, però després d'enfrontar grans limitacions. Persona lleial a tota prova a tots els àmbits de la teva vida, tens pocs amics però són per a tota la vida.

 

Com a missió véns a aprendre a tenir disciplina en tots els aspectes de la teva vida, a desenvolupar flexibilitat, mobilitat interna, versatilitat, a superar les pors als canvis, aprendre a utilitzar amb saviesa la teva llibertat.

 

Mandalas A. Cassany

El teu mandala es fresc, dinàmic, senzill, així és descriu la teva ànima, el teu interior o nucli més profund, la potencia que generes als demés és súper important, i estar al teu voltant et revitalitza, pel que moltes ànimes s’acostaran a tu per regenerar-se, això implica un desgast important per tu, pel que hauràs de buscar la manera de omplir-te de llum, fent coses que t’agradin, i també interioritzant mitjançant meditació, ioga, mantras, o qualsevol format que a tu t'ompli.

 

La flor expandeix el seu amor, formant diferents estats, en els que et sentiràs a gust i gaudiràs de tot l’amor que rebràs per l’efecte bumerang.

La papallona, aporta els canvis necessaris per el teu desenvolupament com a ser humà físic i també per la transformació interna espiritual.

 

MOLTA LLUM, AMOR, I ESPIRITUALITAT.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 28 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 ------------------------------------------------------------------------------------


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil