Ir al contenido principal

1190 Mandala: El perdón es la llave de la libertad

 

Mandalas A. Cassany

1190 Mandala:

El perdón es la llave de la libertad

 

 

Para liberar y dejar atrás el pasado es preciso estar dispuestos a perdonar, aun cuando no sepamos cómo hacerlo. Perdonar significa renunciar a nuestros sentimientos dolorosos y sencillamente dejar lo que los provocó se marche. Un estado de no perdón efectivamente destruye algo dentro de nosotros.

 

Generalmente sucede que aquella persona a la que pensamos que jamás vamos a perdonar es precisamente la que más necesitamos perdonar. No perdonar a una persona no le causa el menor daño a ella, pero a nosotros nos provoca estragos. El problema no es de ella. El problema es nuestro.

Mandalas A. Cassany

 

Los rencores y heridas que nos duelen tienen mucho que ver con perdonarnos a nosotros mismos, no a otra persona. Afirma que estás totalmente dispuesto a perdonarte: " Estoy dispuesto a liberarme del pasado. Estoy dispuesto a perdonar a todos aquellos que alguna vez me hicieron daño, y me perdono por haber dañado a otros" Si piensas en alguien que te hizo daño en algún momento de tu vida, bendice a esa persona con amor y libérala. Después desecha el pensamiento.

 

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 6 de octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.

------------------------------------------------------------

Idioma: Català

1190 Mandala:

El perdó és la clau de la llibertat .

 

 

Per alliberar i deixar enrere el passat cal estar disposats a perdonar, tot i que no sapiguem com fer-ho. Perdonar significa renunciar als nostres sentiments dolorosos i senzillament deixar el que els va provocar marxi. Un estat de no perdó efectivament destrueix alguna cosa dins nostre.

 

Generalment passa que aquella persona a qui pensem que mai perdonarem és precisament la que més necessitem perdonar. No perdonar a una persona no li causa el menor dany a ella, però a nosaltres ens provoca estralls. El problema no és d'ella. El problema és nostre.

Mandalas A. Cassany

 

Els rancors i ferides que ens fan mal tenen molt a veure amb perdonar-nos, no a una altra persona. Afirma que estàs totalment disposat a perdonar-te: "Estic disposat a alliberar-me del passat. Estic disposat a perdonar a tots aquells que alguna vegada em van fer mal, i em perdono per haver ferit a altres" Si penses en algú que et va fer mal en algun moment de la teva vida, beneeix aquesta persona amb amor i allibera-la. Després rebutja el pensament.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 6 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le