Ir al contenido principal

1189-La aceptación de la prosperidad

 

1189 Mandala:

La aceptación de la prosperidad.

 

Cuando nos asustamos, deseamos controlarlo todo, bloqueando así el manantial de nuestro bien. Confía en la vida. Todo lo que necesitamos está aquí esperándonos.

 

El poder que tenemos en nuestro interior está dispuesto a darnos instantáneamente nuestros más acariciados sueños y enorme abundancia. El problema está en que no estamos abiertos a recibirlo.

Mandalas A. Cassany

 

Cuando deseamos algo, nuestro Poder Superior no dice "Lo pensaré"; responde rápidamente y lo envía, pero tenemos que estar preparados para recibirlo. Si no lo estamos, se devuelve al almacén de los deseos no cumplidos.

 

Aprende a recibir dando las gracias. Aprende a aceptar, porque el Universo nota nuestra apertura y nuestra disposición para recibir, no como un simple intercambio de prosperidad. Muchos de nuestros problemas tienen su raíz en nuestra incapacidad para recibir. Podemos dar, pero nos cuesta mucho recibir.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 5 de octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.

-----------------------------------------------------------------

1189 Mandala:

L’acceptació de la prosperitat.

 Mandalas A. Cassany

Quan ens espantem, desitgem controlar-ho tot, bloquejant així la font del nostre bé. Confia en la vida. Tot el que necessitem és aquí esperant-nos.

 

El poder que tenim en el nostre interior està disposat a donar-nos instantàniament els nostres més acariciats somnis i enorme abundància. El problema està en que no estem oberts a rebre-ho.

 

Quan volem alguna cosa, el nostre Poder Superior no diu "M`ho pensaré"; respon ràpidament i l'envia, però hem d'estar preparats per rebre-ho. Si no ho som, es retorna al magatzem dels desitjos no complerts.

 

Aprèn a rebre donant les gràcies. Aprèn a acceptar, perquè l'Univers nota la nostra obertura i la nostra disposició per a rebre, no com un simple intercanvi de prosperitat. Molts dels nostres problemes tenen la seva arrel en la nostra incapacitat per rebre. Podem donar, però ens costa molt rebre.

     

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 5 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le