Ir al contenido principal

1141-Mandala: Expansió

1141 Mandala: 

Expansió.

 

L'àngel que regeix el dia 14 d’agost, es diu: 29 – Reiyel.

 

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Elevar la consciència

·         Connectar amb el nucli

·         Actuar guiat per la consciència

·         Saber treballar sota pressió, ser capaç de suportar grans responsabilitats

·         Portar el cel a la terra

·         Meditar

·         Netejar els canals de percepció, a conservar la puresa

·         Trobar llocs tranquils per meditar

 

I t’aporta:

 

·         Força de caràcter, resistència

·         Flexibilitat

·         Aptituds per ser un gran líder

·         Aptituds per treballar en tot lo relacionat amb la il·luminació espiritual

·         Carisma

·         Eloqüència

·         Saviesa

 

 

1141-Expansió-Mandalas A.Cassany

 

 

Segons la numerologia Omkin KAY

 

Ets una ànima amb una oportunitat molt especial de vida, ja que en el moment que demanes al creador el teu regal, conscientment o inconscientment, és "destapa" dit present celestial i s'activa en forma permanent tot el positiu del número de l'essència.

 

La paraula per excel·lència dels nascuts sota aquesta vibració és Disciplina, sou persones encantadores, boniques interna i externament, encisadores, summament atractives, amb una cortesia espontània present en cada moment, exigents amb si mateixos, amb do d'ensenyar. Els canvis externs i interns són una necessitat mai satisfeta, us encanten els riscos, vitals, pensament agut i àgil, preneu molt ràpidament les decisions, amb tendència a la impulsivitat, romàntics, estimulants.

Adores la bellesa en totes les seves manifestacions, t'envoltes sempre de persones o objectes que satisfan el teu amor per la bellesa, elegant, flexible, amant de les arts, tens una gran capacitat per recuperar-te dels cops del destí, adaptable, instintiu, vius en el present, t'encanta l'aventura, amant de la llibertat, original, tendre, fidel, lleial a ideals, o persones, familiars.

 

Com a missió, vens aprendre a col·laborar amb els altres, a desenvolupar la solidaritat, aprendre a transcendir les emocions, aprendre a associar-te sense dependre d'algú, a ser conseqüent en el que emprens deixant-te guiar per la teva Mestre interior, distingir el millor, el positiu de cada persona, situació o relació per assolir el Bé Superior.

 

 

 

 

 

Expandir el teu amor per les coses, les que creus interiorment, les que fa anys que estàs pensant i per motius externs no estàs transmetent, parat i pensa en el que és millor per tu, tant en l'àmbit físic, com emocional i espiritual, i llança't a fer-ho.

 

Tens molt potencial energètic, que es veu reflectit en el mandala de colors vius i al mateix temps comporta calma en els moments difícils, no és fàcil tot el que set presenta en la vida, passem temporades bones i d'altres que no ho són tant, aquestes ens ensenyen els canvis que hem de fer per tal d'anar millorant, i canviant els hàbits i posant-ne de nous.

 

Ja saps, expandeix aquesta energia que marca el teu mandala i gaudeix del que set presenti d'ara endavant, si... sobretot gaudeix i alegra't pels teus èxits i pels dels altres, perquè aquí està la verdadera felicitat, agraeix la vida i les ànimes que t'envolten, que totes, totes t'aportaran quelcom més per millorar i per fer-te feliç.

 

La papallona surt per ajudar-te en aquest camí i transformar tot el que necessitis per ser feliç.

 

Que l’ ‘energia del teu mandala, t’aporti tot el que et pertoca per dret diví.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 11 de juny de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany. -------------------------------------------------------------------------

 

1141 Mandala   Expansió.

 

El ángel que rige el día 14 de agosto, se llama: 29 – Reiyel.

 

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Elevar la conciencia

• Conectar con el núcleo

• Actuar guiado por la conciencia

• Saber trabajar bajo presión, ser capaz de soportar grandes responsabilidades

• Llevar el cielo a la tierra

• Meditar

• Limpiar los canales de percepción, a conservar la pureza

• Encontrar lugares tranquilos para meditar

 

Y te aporta:

 

• Fuerza de carácter, resistencia

• Flexibilidad

• Aptitudes para ser un gran líder

• Aptitudes para trabajar en todo lo relacionado con la iluminación espiritual

• Carisma

Mandalas A. Cassany
• Elocuencia

• Sabiduría

   

Según la numerología Omkin KAY

 

Eres un alma con una oportunidad muy especial de vida, puesto que en el momento que pides al creador tu regalo, conscientemente o inconscientemente, se "destapa" tu presente celestial y se activa en forma permanente todo lo positivo del número de la esencia.

Mandalas A. Cassany


 

La palabra por excelencia de los nacidos bajo esta vibración es Disciplina, sois personas encantadoras, bonitas interna y externamente, encantadoras, sumamente atractivas, con una cortesía espontánea presente en cada momento, exigentes consigo mismos, con don de enseñar. Los cambios externos e internos son una necesidad nunca satisfecha, os encantan los riesgos, vitales, pensamiento agudo y ágil, tomáis muy rápidamente las decisiones, con tendencia a la impulsividad, románticos, estimulantes.

Adoras la belleza en todas sus manifestaciones, te rodeas siempre de personas u objetos que satisfacen tu amor por la belleza, elegante, flexible, amante de las artes, tienes una gran capacidad para recuperarte de los golpes del destino, adaptable, instintivo, vives en el presente, te encanta la aventura, amante de la libertad, original, tierno, fiel, leal a ideales, o personas, familiares.

 

Mandalas A. Cassany
Como misión, vienes aprender a colaborar con los demás, a desarrollar la solidaridad, aprender a transcender las emociones, aprender a asociarte sin depender de alguien, a ser consecuente en lo que emprendes dejándote guiar por tu Maestro interior, distinguir lo mejor, lo positivo de cada persona, situación o relación para lograr el Bien Superior.

  

Expandir tu amor por las cosas, las que crees interiormente, las que hace años que estás pensando y por motivos externos no estás transmitiendo, párate y piensa en lo que es mejor para ti, tanto en el ámbito físico, como emocional y espiritual, y lánzate a hacerlo.

 

Tienes potencial energético, que se ve reflejado en el mandala de colores vivos y al mismo tiempo comporta calma en los momentos difíciles, no es fácil todo lo que se te presenta en la vida, pasamos temporadas buenas y otras que no lo son tanto, estas nos enseñan los cambios que tenemos que hacer para ir mejorando, y cambiando los hábitos y poniendo de nuevos.

 

Ya sabes, expande esta energía que marca tu mandala y disfruta de lo que se te presente de ahora en adelante, sí... sobre todo disfruta y alégrate por tus éxitos y por los de los otros, porque aquí está la verdadera felicidad, agradece la vida y las almas que te rodean, que todas, todas te aportarán algo más para mejorar y para hacerte feliz.

 

La mariposa sale para ayudarte en este camino y transformar todo lo que necesites para ser feliz.

 

Que la energía de tu mandala, te aporte todo lo que te corresponde por derecho divino.


Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 11 de juny de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.


 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil