Ir al contenido principal

1128-Mandala: Junts cap a la unió

 1128 Mandala:   Junts cap a la unió.

 

L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah.

L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.

 

 

1128-Junts cap a la unió-A.Cassany

La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.

 

La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor.

En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.

 

Les papallones representen la transformació, entren a la vostra vida i surten crescudes cap a l'exterior, donant-li als altres llum i amor incondicional.

 

Segons la numerologia, tu D. en essència la teva paraula clau, és realització, vens a realitzar-te en molts nivells, tant en l'àmbit personal, familiar, professional. Ets AMOR en majúscules, en tota la teva grandiositat, en tota la seva manifestació.

 

I tu J., en essència la teva paraula clau és intel·ligència, ets perseverant, decidit que prens les decisions correctes, servicial, enigmàtic, amb gran resistència física, mental i espiritual. Ets una personal ferma, a tota prova en tots els àmbits de la vida, tens pocs amics, però ho són per tota la vida.

 
Pel que fa a la teva missió de vida D., vens a desenvolupar la constància, a aprendre el maneig de l'energia, superar les pors, ser tolerant, a tenir flexibilitat en els criteris i creences, a desenvolupar la confiança, a trobar dins teu la innocència, aprendre a ser com una nena i poder trobar el cel a la terra descobrint que la vida és un etern present on crees constantment la teva pròpia realitat, convertint-te en una sanadora de la teva pròpia vida.

 

I tu J., tens un número mestre, que com a missió vens a aconseguir en tot la supra consciència, a realitzar-te espiritualment en forma global, integral, és la integració de l'aprenentatge en totes les seves extensions, i per això aquest planeta-escola et brindarà totes les matèries i exàmens per transcendir a l'home i convertir-te en superhome, si decideixes afrontar les situacions que se't presentin, no com a càstigs sinó com oportunitats.

 

Camineu al costat un de l'altre i

 

Junts cap a la unió.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 28 de maig de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 

 --------------------------------------


 1128 Mandala: Juntos hacia la unión.

 

L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah.

L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.

 

 

La pasión es cosa de dos y en vuestro caso, esto es patente, la fuerza que tenéis juntos puede más que las pequeñas diferencias que os vayáis encontrando por el camino. La luz que irradiáis es muy potente y hace que mejore día a día vuestra relación. Por este motivo vais juntos hacia la unión, no solo física, sino espiritual y mental. Cada día que pasa os une más y sois capaces de encontraros en un espacio medio, en el que os produce a los dos una paz interior difícil de explicar.

 

La D. en el mandala tiene un interior lleno de amor con una flor que se expande por todo el mandala, produciendo un efecto coloreado de paz y amor.

J. tiene como un timón-brújula en medio del mandala, que lleva la relación hacia buen puerto y juntos forman el mandala central de unión a pesar de las dificultades del camino.

 

Las mariposas representan la transformación, entran en vuestra vida y salen crecidas hacia el exterior, dándole a los demás luz y amor incondicional.

 

Según la numerologia, tú D. en esencia tu palabra clave, es realización, vienes a realizarte en muchos niveles, tanto en el ámbito personal, familiar, profesional. Eres AMOR en mayúsculas, en toda tu grandiosidad, en toda su manifestación.

 

Y tú J., en esencia tu palabra clave es inteligencia, eres perseverante, decidido, que tomas las decisiones correctas, servicial, enigmático, con gran resistencia física, mental y espiritual. Eres una personal firme, a toda prueba en todos los ámbitos de la vida, tienes pocos amigos, pero lo son para toda la vida.

 

En cuanto a tu misión de vida D., vienes a desarrollar la constancia, a aprender el manejo de la energía, superar los miedos, ser tolerante, a tener flexibilidad en los criterios y creencias, a desarrollar la confianza, a encontrar dentro de ti la inocencia, aprender a ser como una niña y poder encontrar el cielo en la tierra, descubriendo que la vida es un eterno presente donde creas constantemente tu propia realidad, convirtiéndote en una sanadora de tu propia vida.

 

Y tú J., tienes un número maestro, que como misión vienes a conseguir la supra conciencia, a realizarte espiritualmente en forma global, integral, es la integración del aprendizaje en todas sus extensiones, y por eso este planeta-escuela te brindará todas las materias y exámenes para transcender al hombre y convertirte en superhombre, si decides afrontar las situaciones que se te presenten, no como castigos sino como oportunidades.

 

Andáis al lado uno del otro y....

 

Juntos hacia la unión.

 

 Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.


M.Àngels CassanyComentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le