Ir al contenido principal

1116 Mandala: Sueños energéticos.

 

1116 Mandala: 

Somnis energètics.

 

L'àngel que regeix el dia 14 d’agost, es diu: 29 – Reiyel.

 

Si mirem el teu mandala, veiem al seu interior una papallona que està en el seu centre i que vol volar per expandir l'amor que tu generes, ets única i com a tal has d'estimar-te, així podràs transmetre-ho a qui t'envolta. És bo donar amor, perquè de la mateixa manera el rebràs.

Mandalas A. Cassany
Deixar d’odiar o de criticar, genera una energia meravellosa que traspassa la mirada, de com veiem a l’altre. Per això és positiu estimar incondicionalment a tots, als que estimem és fàcil, als que no, ens hi hem d’esforçar, només és una energia, no cal ser-hi amics.

La flor interna que posseeixes s’expandeix per tot el mandala, generant aquests cercles, plens de llum, ajudant a volar la papallona fora del teu interior, la papallona representa la transformació que fem al llarg de la nostra vida.

A les nits, en els somnis que tenim, tant si els recordem com no, fem viatges i muntem històries, ens divertim, plorem, ens angoixem, o ens enamorem..... els teus somnis són energètics, t’alliberen i et carreguen d’energia.

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Elevar la consciència

·         Connectar amb el nucli

·         Actuar guiat per la consciència

·         Saber treballar sota pressió, ser capaç de suportar grans responsabilitats

·         Portar el cel a la terra

·         Meditar

·         Netejar els canals de percepció, a conservar la puresa

·         Trobar llocs tranquils per meditar

 

I t’aporta:

 

·         Força de caràcter, resistència

·         Flexibilitat

·         Aptituds per ser un gran líder

·         Aptituds per treballar en tot lo relacionat amb la il·luminació espiritual

·         Carisma

·         Eloqüència

·         Saviesa

 

Segons la numerologia

En coincidir l’essència amb el regal diví, ets una ànima amb una oportunitat especial de vida, ja que si demandes al creador el teu regal, conscientment o inconscientment, al “obrir-se” el present celestial, s’activa de forma permanent tot el positiu del número de l’essència.

I en essència els nascuts amb aquesta vibració la paraula per excel·lència que us identifica és, disciplina. Ets maca per dins i per fora, encantadora, exigent amb tu mateixa, t’agrada ensenyar, t’encanten els riscos, vital i de pensament agut i àgil, prens molt ràpid les decisions, amb tendència a la impulsivitat, t’agrada el confort, amant de les arts, tens una gran capacitat per recuperar-te dels cops del destí.

Com a missió et correspon trobar la teva força interna i externa, aprendre a tenir iniciativa, obrir nous camins.

 

Gaudeix de tot lo bo que se’t presenti i sigues feliç.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 12 d’abril de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.


1116 Mandala: 

Sueños energéticos.

 

 

Si miramos tu mandala, vemos en su interior una mariposa que está en su centro y que quiere volar para expandir el amor que tú generas, eres única y como tal tienes que quererte, así podrás transmitirlo a quién te rodea. Es bueno dar amor, porque del mismo modo lo recibirás.

Dejar de odiar o de criticar, genera una energía maravillosa que traspasa la mirada, de cómo vemos al otro. Por eso es positivo amar incondicionalmente a todos, a los que queremos es fácil, a los que no, nos tenemos que esforzar, solo es una energía, no hay que ser amigos.

La flor interna que posees se expande por todo el mandala, generando estos círculos, llenos de luz, ayudando a volar a  la mariposa fuera de tu interior, la mariposa representa la transformación que hacemos a lo largo de nuestra vida.

Por las noches, lo que soñamos, tanto si los recordamos como no, hacemos viajes y montamos historias, nos divertimos, lloramos, nos angustiamos, o nos enamoramos..... tus sueños son energéticos, te liberan y te cargan de energía.

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Elevar la conciencia

• Conectar con el núcleo

• Actuar guiado por la conciencia

• Saber trabajar bajo presión, ser capaz de soportar grandes responsabilidades

• Llevar el cielo a la tierra

• Meditar

• Limpiar los canales de percepción, a conservar la pureza

• Encontrar lugares tranquilos para meditar

 

Y te aporta:

. Carácter, resistencia

• Flexibilidad

• Aptitudes para ser un grande líder

• Aptitudes para trabajar en todo lo relacionado con la iluminación espiritual

• Carisma

• Elocuencia

• Sabiduría

 

Según la numerología

Al coincidir la esencia con el regalo divino, eres una alma con una oportunidad especial de vida, puesto que si demandas al creador tu regalo, conscientemente o inconscientemente, al “abrirse” el presente celestial, se activa de forma permanente todo el positivo del número de la esencia.

Y en esencia los nacidos con esta vibración la palabra por excelencia que os identifica es, disciplina. Eres guapa por dentro y por fuera, encantadora, exigente contigo misma, te gusta enseñar, te encantan los riesgos, vital y de pensamiento agudo y ágil, tomas muy rápido las decisiones, con tendencia a la impulsividad, te gusta el confort, amante de las artes, tienes una gran capacidad para recuperarte de los golpes del destino.

Como misión te corresponde encontrar tu fuerza interna y externa, aprender a tener iniciativa, abrir nuevos caminos.

 

Disfruta de todo lo bueno que se te presente y se feliz.

  

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 12 d’abril de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an