Ir al contenido principal

1115 Mandala: Centelleigs de llum.

 

1115 Mandala: 

Centelleigs de llum.

 

L'àngel que regeix el dia 20 de gener, es diu: 60 – Mitzrael.

 

Quina mirada més bonica que tens, desprens llum i tens una capacitat per veure les coses més petites per convertir-les amb coses molt especials.

Mandalas A. Cassany

Els teus ulls parpellegen espurnes d’amor, que durant els teus anys de vida has sabut encomanar-les als teus estimats.

Tens uns quants anys de vida i l’has viscuda amb dedicació i estimació cap als que t’envolten, siguin familiars o amics, això ens agrada i molt i, ets mereixedora de tot el bo que et vingui a partir d’ara.

La família és el millor regal que tenim i ens adonem molt més quan va passant el temps, un temps meravellós i que ben aprofitat pots aconseguir grans coses.

El teu mandala expressa tot això, del centre gira una llum centellejant, que desprèn aquest amor i aquesta harmonia cap a cada membre de la teva família, i en rodar porta les espurnes d’amor cap al teu pròxim, dels quals els que en són mereixedor, reben una potencial herència de la teva ànima.

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Superar el karma

·         Cultivar la consciència crística

·         Superar bloquejos emocionals

·         Elevar la consciència

·         Crear harmonia, ser un bon conciliador

·         Transformar la vida

·         Construir la convivència social

 

I t’aporta:

 

·         Clarividència

·         Longevitat

·         Consol

·         Bon humor

·         Intel·ligència

·         Reconeixement del talent per part de la societat

 

Segons la numerologia en essència la teva paraula clau és : Obediència. Ets el deixeble per excel·lència, t’encanta aprendre, però sempre d’una sola font, t’agrada llegir, ja que així sacies la teva set d’aprenentatge, ets adaptable i amiga de tots, excel·lent confident, saps escoltar i guardar un secret, mediadora, sensible i imaginativa, el descans et nodreix, et dóna respostes espirituals, excel·lent com a mare, t’importa molt viure amb completa harmonia, persona cordial d’extrema simpatia i comprensiva, i et portes bé amb tothom.

 

Mandalas A. Cassany
T’escric la pregària, que correspon al teu àngel:

 

Mitzrael, neteja els canals dels meus cossos perquè les teves sublims energies puguin transitar per ells sense trobar obstacles.

Fes que pugui viure en el meu nivell més elevat,

creant al meu voltant la divina harmonia que de tu m'arriba.

Procura que el meu talent estigui per sota de la meva virtut, a fi que en tot moment pugui servir d'exemple.

Fes-me fidel al món de dalt, per tal que tots els meus gestos, totes les meves paraules, siguin el fidel reflex de la vida còsmica.

  

Les espurnes d’amor i els centelleigs de llum, t’acompanyin sempre.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

  Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 5 d’abril de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.-----------------------------------------------------------------------------

1115 Mandala: 

Destellos de luz.

 

 

 

 

El ángel que rige el día 20 de enero, se llama: 60 – Mitzrael.

 

Qué mirada más bonita tienes, desprendes luz y tienes una capacidad para ver las cosas más pequeñas para convertirlas en cosas muy especiales.

Tus ojos parpadean chispas de amor, que durante tus años de vida has sabido encomendarlas a tu alrededor.

Tienes unos cuántos años de vida y la has vivido con dedicación y cariño hacia los que te rodean, sean familiares o amigos, esto nos gusta y mucho y, eres merecedora de todo lo bueno que te venga a partir de ahora.

Mandalas A. Cassany
La familia es el mejor regalo que tenemos y nos damos cuenta mucho más cuando va pasando el tiempo, un tiempo maravilloso y que si aprovechas puedes conseguir grandes cosas.

Tu mandala expresa todo esto, del centro gira una luz centelleante, que desprende este amor y esta armonía hacia cada miembro de tu familia, y al rodar abre la Puerta a  las chispas de amor hacia tu próximo, de los cuales los que son merecedores, reciben una potencial herencia de tu alma.

 

Tu ángel te ayuda a:

·         Superar el karma

·         Cultivar la conciencia crística

·         Superar bloqueos emocionales

·         Elevar la conciencia

·         Crear armonía, ser un buen conciliador

·         Transformar la vida

·         Construir la convivencia social

 

Y te aporta:

·         Clarividencia

·         Longevidad

·         Consuelo

·         Buen humor

·         Inteligencia

·         Reconocimiento del talento por parte de la sociedad

 

Según la numerología en esencia tu palabra clave es: Obediencia. Eres el discípulo por excelencia, te encanta aprender, pero siempre de una sola fuente, te gusta leer, puesto que así sacias tu sed de aprendizaje, eres adaptable y amiga de todos, excelente confidente, sabes escuchar y guardar un secreto, mediadora, sensible e imaginativa, el descanso te nutre, te da respuestas espirituales, excelente como madre, te importa mucho vivir con completa armonía, persona cordial de extrema simpatía y comprensiva, y te llevas bien con todo el mundo.

 

Te escribo la plegaria, que corresponde a tu ángel:

Mitzrael, limpieza los canales de mis cuerpos porque tus sublimes energías puedan transitar por ellos sin encontrar obstáculos.

Fez que pueda vivir en mi nivel más elevado,

creando a mi alrededor la divina armonía que de tú me llega.

Procura que mi talento esté por debajo de mi virtud, a fin de que en todo momento pueda servir de ejemplo.

Hazme fiel en el mundo de arriba, para que todos mis gestos, todas mis palabras, sean el fiel reflejo de la vida cósmica.

 

Que las chispas de amor y los destellos de luz, te acompañen siempre.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que