Ir al contenido principal

1114 Mandala: Energia camaleònica.

 

1114 Mandala: 

Energia camaleònica.

 

L'àngel que regeix el dia 27 de febrer, es diu: 68 – Habuhiah.

 

L'energia que desprens és camaleònica, que vol dir exactament això?, és bo? Nosaltres creiem que si, ja que disposes d'una ment oberta, flexible i que acceptes els canvis, et poses a la pell dels altres i empatitzes amb ells. Pots estar al costat d'algú que necessita consol i només donant la mà o una abraçada i sense parlar, li pots donar aquella serenor que necessita, el mateix passa si la persona està molt alegre i feliç, t'ho pot encomanar. Per això envolta't de persones afins, amb molta llum i tu en gaudiràs, ja que potenciarà la teva pròpia llum.

 

1114-Energia camaleónica
En el centre del teu mandala hi trobem una flor, significa la teva delicadesa i amor pel pròxim i l'estrella de 12 puntes (Reflex de Betlem) és un símbol que representa fortalesa espiritual i l'esperança.

 

Es van formant cercles des de la part més interna fins a l'externa, on una papallona vol entrar, per gaudir de tu i de la teva saviesa tant física, com espiritual. Obre les portes del teu cor a persones que t'aprecien i t'estimen, amb les quals faràs grans projectes, dels que en gaudiran un gran nombre d'ànimes.

 

Segons la numerologia aquest serà un bon any per associar-te tant en l'aspecte laboral com sentimental. Serà un any on tota mena de vincle serà valuós. Coneixeràs persones que et portaran a viure l'amistat des d'un altre angle. També els números t'afavoreixen per a una emprenedoria personal que pot tenir molt d'èxit i et connectarà amb aquestes persones noves que entraran a la teva vida.

Vens a aprendre a col·laborar amb els altres, a desenvolupar la solidaritat, aprendre a transcendir l'emocionalitat, aprendre a associar-te sense dependre d'algú, a ser conseqüent en el que emprens, deixant-te guiar per el teu mestre interior, reconèixer el millor i positiu de cada persona, situació o relació, per assolir el teu bé superior.

 

L'àngel que t'acompanya segons la data de naixement, és Habuhiah

 

T'ajuda a:

 

     Estimar-te i valorar-te

     Tenir molta fe

     Estimar la natura i els espais lliures

     Fer reajustaments i saber aprendre dels errors

     Superar els dubtes

     Fer introspecció

 

I T'aporta:

 

     Saviesa, bondat, bellesa, harmonia i generositat

     Una gran voluntat de treball

     Valentia, gosadia, coratge

     Aptitud per netejar astrals

     Afany per buscar la transcendència.

 

Fer que la vida dels altres sigui bonica, és part de la teva missió.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 26 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

1114 Mandala:

Energía camaleónica.

 

 

El ángel que rige el día 27 de febrero, se llama: 68 – Habuhiah.

 

 

La energía que desprendes es camaleònica, ¿que quiere decir exactamente esto?, ¿es bueno? Nosotros creemos que si, puesto que dispones de una mente abierta, flexible y que aceptas los cambios, te pones en la piel de los demás y empatizas con ellos. Puedes estar junto a alguien que necesita consuelo y tú dando la mano o con un abrazo y sin hablar, le puedes dar aquella serenidad que necesita, lo mismo pasa si la persona está muy alegre y feliz, te lo puede transmitir, y por eso rodéate de personas afines, con mucha luz y tú disfrutarás, puesto que potenciará tu propia luz.

 

En el mandala en su centro encontramos una flor, significa tu delicadeza y amor por el prójimo y la estrella de 12 puntas (Reflejo de Belén) es un símbolo que representa fortaleza espiritual y esperanza.

 

Se van formando círculos desde la parte más interna hasta la externa, donde una mariposa quiere entrar, para disfrutar de ti y de tu sabiduría tanto física, como espiritual. Abre las puertas de tu corazón a personas que te aprecian y te quieren, con las que harás grandes proyectos, de los que disfrutarán un gran número de almas.

 

Según la numerologia este será un buen año para asociarte desde el aspecto laboral y sentimental. Será un año donde todo tipo de vínculo será valioso. Conocerás personas que te llevarán a vivir la amistad desde otro ángulo. También los números te favorecen para un emprendimiento personal que puede tener mucho éxito y te conectará con estas personas nuevas que entrarán en tu vida.

Vienes a aprender a col•laborar con los demás, a desarrollar la solidaridad, aprender a transcender la emocionalidad, aprender a asociarte sin depender de alguien, a ser consecuente en lo que emprendes, dejándote guiar por tu maestro interior, reconocer el mejor, lo positivo de cada persona, situación o relación, para lograr tu bien superior.

 

El ángel que te acompaña según la fecha de nacimiento,

 

Te ayuda a:

 

• Amarte y valorarte

• Tener mucha fe

• Amar la naturaleza y los espacios libres

• Hacer reajustes y saber aprender de los errores

• Superar las dudas

• Hacer introspección

 

Y Te aporta:

 

• Sabiduría, bondad, belleza, armonía y generosidad

• Una gran voluntad de trabajo

• Valentía, osadía, coraje

• Aptitud para limpiar astrales

• Afán para buscar la trascendencia.

 

Hacer que la vida de los demás sea bonita, es parte de tu misión

 

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori,26 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

Postals - Fotos_

 

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa