Ir al contenido principal

1114 Mandala: Energia camaleònica.

 

1114 Mandala: 

Energia camaleònica.

 

L'àngel que regeix el dia 27 de febrer, es diu: 68 – Habuhiah.

 

L'energia que desprens és camaleònica, que vol dir exactament això?, és bo? Nosaltres creiem que si, ja que disposes d'una ment oberta, flexible i que acceptes els canvis, et poses a la pell dels altres i empatitzes amb ells. Pots estar al costat d'algú que necessita consol i només donant la mà o una abraçada i sense parlar, li pots donar aquella serenor que necessita, el mateix passa si la persona està molt alegre i feliç, t'ho pot encomanar. Per això envolta't de persones afins, amb molta llum i tu en gaudiràs, ja que potenciarà la teva pròpia llum.

 

1114-Energia camaleónica
En el centre del teu mandala hi trobem una flor, significa la teva delicadesa i amor pel pròxim i l'estrella de 12 puntes (Reflex de Betlem) és un símbol que representa fortalesa espiritual i l'esperança.

 

Es van formant cercles des de la part més interna fins a l'externa, on una papallona vol entrar, per gaudir de tu i de la teva saviesa tant física, com espiritual. Obre les portes del teu cor a persones que t'aprecien i t'estimen, amb les quals faràs grans projectes, dels que en gaudiran un gran nombre d'ànimes.

 

Segons la numerologia aquest serà un bon any per associar-te tant en l'aspecte laboral com sentimental. Serà un any on tota mena de vincle serà valuós. Coneixeràs persones que et portaran a viure l'amistat des d'un altre angle. També els números t'afavoreixen per a una emprenedoria personal que pot tenir molt d'èxit i et connectarà amb aquestes persones noves que entraran a la teva vida.

Vens a aprendre a col·laborar amb els altres, a desenvolupar la solidaritat, aprendre a transcendir l'emocionalitat, aprendre a associar-te sense dependre d'algú, a ser conseqüent en el que emprens, deixant-te guiar per el teu mestre interior, reconèixer el millor i positiu de cada persona, situació o relació, per assolir el teu bé superior.

 

L'àngel que t'acompanya segons la data de naixement, és Habuhiah

 

T'ajuda a:

 

     Estimar-te i valorar-te

     Tenir molta fe

     Estimar la natura i els espais lliures

     Fer reajustaments i saber aprendre dels errors

     Superar els dubtes

     Fer introspecció

 

I T'aporta:

 

     Saviesa, bondat, bellesa, harmonia i generositat

     Una gran voluntat de treball

     Valentia, gosadia, coratge

     Aptitud per netejar astrals

     Afany per buscar la transcendència.

 

Fer que la vida dels altres sigui bonica, és part de la teva missió.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 26 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

1114 Mandala:

Energía camaleónica.

 

 

El ángel que rige el día 27 de febrero, se llama: 68 – Habuhiah.

 

 

La energía que desprendes es camaleònica, ¿que quiere decir exactamente esto?, ¿es bueno? Nosotros creemos que si, puesto que dispones de una mente abierta, flexible y que aceptas los cambios, te pones en la piel de los demás y empatizas con ellos. Puedes estar junto a alguien que necesita consuelo y tú dando la mano o con un abrazo y sin hablar, le puedes dar aquella serenidad que necesita, lo mismo pasa si la persona está muy alegre y feliz, te lo puede transmitir, y por eso rodéate de personas afines, con mucha luz y tú disfrutarás, puesto que potenciará tu propia luz.

 

En el mandala en su centro encontramos una flor, significa tu delicadeza y amor por el prójimo y la estrella de 12 puntas (Reflejo de Belén) es un símbolo que representa fortaleza espiritual y esperanza.

 

Se van formando círculos desde la parte más interna hasta la externa, donde una mariposa quiere entrar, para disfrutar de ti y de tu sabiduría tanto física, como espiritual. Abre las puertas de tu corazón a personas que te aprecian y te quieren, con las que harás grandes proyectos, de los que disfrutarán un gran número de almas.

 

Según la numerologia este será un buen año para asociarte desde el aspecto laboral y sentimental. Será un año donde todo tipo de vínculo será valioso. Conocerás personas que te llevarán a vivir la amistad desde otro ángulo. También los números te favorecen para un emprendimiento personal que puede tener mucho éxito y te conectará con estas personas nuevas que entrarán en tu vida.

Vienes a aprender a col•laborar con los demás, a desarrollar la solidaridad, aprender a transcender la emocionalidad, aprender a asociarte sin depender de alguien, a ser consecuente en lo que emprendes, dejándote guiar por tu maestro interior, reconocer el mejor, lo positivo de cada persona, situación o relación, para lograr tu bien superior.

 

El ángel que te acompaña según la fecha de nacimiento,

 

Te ayuda a:

 

• Amarte y valorarte

• Tener mucha fe

• Amar la naturaleza y los espacios libres

• Hacer reajustes y saber aprender de los errores

• Superar las dudas

• Hacer introspección

 

Y Te aporta:

 

• Sabiduría, bondad, belleza, armonía y generosidad

• Una gran voluntad de trabajo

• Valentía, osadía, coraje

• Aptitud para limpiar astrales

• Afán para buscar la trascendencia.

 

Hacer que la vida de los demás sea bonita, es parte de tu misión

 

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori,26 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

Comentarios

  1. Hola M. Àngels: Primer de tot moltes gràcies pel mandala, em va agradar molt i està en un lloc molt preuat a casa. M.S. wassap

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an