Ir al contenido principal

1112 Mandala: El sol del amanecer.1112-El sol del amanecer1112 Mandala: 

El sol de l’alba.

 

L’àngel que regeix el dia 28 d’octubre, es diu: 43 - Veuliah

 

Lluminositat en veure i en sentir el teu mandala, un cercle per llegir i interpretar l’ànima, records de vides passades que neixen i creixen en el fons dels records dels teus ancestres. És bo saber els orígens materns, d’àvies i besàvies, cal buscar si es reprodueix en tu, alguna emoció o sentiment negatiu, que elles no varen saber gestionar i tu en aquesta vida pots fer l’aprenentatge per tal de sanar-ho, perquè els que et segueixen, siguin fills/filles o nebots/nebodes, visquin sense aquesta càrrega i t’ajudi a tu a seguir endavant amb tot el teu sol interior que surt cada dia amb albada.

 

Tens una meravellosa vida, camina al costat de qui t’aporti i avança als que no et sumin, estem de pas i no cal amoïnar-se pels que no t’entenguin, segur que d’altres voldran estar amb tu, per qui ets i per qui demostres ser.

 

Segons la numerologia, ets una persona que reflecteix el que és, autèntica, tal com ets fora ets per dins i tal com ets per dins ets per fora, ets transparent, sense falsedats, sense màscares. Un alt grau d’aspectes positius s’estan repetint en essència i personalitat, que en el teu cas la personalitat demostra al món tal com ets interiorment. Ets tot o res, un extrem o l’altre, no existeix un terme mitjà, ets una gran líder per excel·lència, influent en els altres amb la teva personalitat, no passes desapercebuda quan fas coses, quan has assolit l’èxit has d’anar per coses noves. En cas d’estar negativa, es tot el contrari, la totalitat es converteix en res. Com a regal et donen positivitat, encant, sociabilitat i simpatia, amb facilitat per la comunicació verbal i gestual.

La teva missió radica en trobar a Déu (el nom que tu vulguis) dins teu, en cada persona i en cada situació. A seguir la teva intuïció (el sisè sentit) a deixar-te fluir amb el ritme natural de la vida, treien un bonic aprenentatge de la situació viscuda.

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

ü  Alliberar-te de allò que esclavitza, de les dependències i atavismes.

ü  Viure en pau amb tothom.

ü  Ser una hàbil estratega.

ü  Saber dominar les emocions.

ü  Saber veure lo positiu que hi ha amb les persones.

ü  Saber analitzar fredament els conflictes.

 

I t’aporta:

 

ü  Obertura de consciència.

ü  Capacitat de comandament, mobilitzar les masses.

ü  Intel·ligència emocional.

ü  Un do per saber esbrinar les causes dels conflictes.

 

Aquest any emocionalment et correspon l’any del SUPORT.

 

Any de relacions que s’intensifiquen en l’un a un. Estàs més present en el teu món interior, les coses que vols directament, t’arriben indirectament.

Quan estàs connectada interiorment, et sentiràs més forta.

 

Ànima bonica, allà on vagis intenta somriure i ser feliç.

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 13 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 ---------------------------------------------------------------------------------------

 

1112 Mandala: 

El sol del amanecer.

 

L’àngel que regeix el dia 28 d’octubre, es diu: 43 - Veuliah

 

Luminosidad al ver y al sentir tu mandala, un círculo para leer e interpretar el alma, recuerdos de vidas pasadas que nacen y crecen en el fondo de los recuerdos de tus ancestros. Es bueno saber los orígenes maternos, de abuelas y bisabuelas, hay que buscar si se reproduce en ti, alguna emoción o sentimiento negativo, que ellas no supieron gestionar y tú en esta vida puedes hacer el aprendizaje para sanarlo, porque los que te siguen, sean hijos/hijas o sobrinos/sobrinas, vivan sin esta carga y te ayude a ti a seguir adelante con todo tu sol interior que sale cada día al amanecer.

 

Tienes una maravillosa vida, camina junto a quién te aporte y avanza a los que no te sumen, estamos de paso y no hay que preocuparse por los que no te entiendan, seguro que otros querrán estar contigo, por quién eres y por quien demuestras ser.

 

Según la numerología, eres una persona que refleja lo que eres, auténtica, tal como eres fuera eres por dentro y tal como eres por dentro eres por fuera, eres transparente, sin falsedades, sin máscaras. Un alto grado de aspectos positivos se están repitiendo en esencia y personalidad, que en tu caso la personalidad demuestra al mundo tal como eres interiormente. Eres todo o nada, un extremo o el otro, no existe un punto medio, eres una gran líder por excelencia, influyente en los demás con tu personalidad, no pasas desapercibida cuando haces cosas, cuando has logrado el éxito tienes que ir por cosas nuevas. En caso de estar negativa, es todo el contrario, la totalidad se convierte en nada. Como regalo te dan positividad, encanto, sociabilidad y simpatía, con facilidad por la comunicación verbal y gestual.

Tu misión radica al encontrar a Dios (el nombre que tú quieras) dentro de ti, en cada persona y en cada situación. A seguir tu intuición (el sexto sentido) a dejarte fluir con el ritmo natural de la vida, sacando un bonito aprendizaje de la situación vivida.

 

Tu ángel te ayuda a:

 

LLiberarte de todo aquello que esclaviza, de las dependencias y atavismos.

ü Vivir en paz con todo el mundo.

ü Ser una hábil estratega.

ü Saber dominar las emociones.

ü Saber ver lo positivo que hay en las personas.

ü Saber analizar fríamente los conflictos.

 

Y te aporta:

 

ü Apertura de conciencia.

ü Capacidad de mando, movilizar las masas.

ü Inteligencia emocional.

ü Un don para saber averiguar las causas de los conflictos.

 

Este año emocionalmente te corresponde el año del APOYO.

 

Año de relaciones que se intensifican en el uno a uno. Estás más presente en tu mundo interior, las cosas que quieres directamente, te llegan indirectamente.

Cuando estás conectada interiormente, te sentirás más fuerte.

 

Alma bonita, allá donde vayas intenta sonreír y ser feliz.

 

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori,13 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

  

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c