Ir al contenido principal

1100 Mandala: La flor se convierte en estrella

 

1100 Mandala: 

La flor es converteix en estel.

 

L'àngel que regeix el dia 28 de desembre, es diu: 56 – Poyel.                                                                                                                                                                                                                              

  

Mandalas A.Cassany
Una flor meravellosa, plena de llum que il·lumina el camí, convertint-te en un magnífic estel. Dónes llum en els dies foscos i alegres la vista en els dies clars.

Això es reflecteix en la teva ànima, ets una llum molt potent que provoca als altres que es fixin en tu, ets reconeguda com una ànima treballada, antiga i amb molta solera.

Ets una líder en lo teu, en el que domines i mereixedora d'aquest títol, per ARA i per SEMPRE!

Una flor bonica en el teu interior que s'obre i s'expandeix en tot el mandala formant unes boniques sanefes, d'elles surten dues papallones que ja s'han transformat i porten el coneixement arreu, però sobretot a tots els que t'estimen.

 

És una certesa que el que reps, és perquè ho has donat.

 

El teu àngel t'ajuda a aconseguir qualsevol cosa, l'estima dels altres, una gran força de convicció, tenir una bona intel·ligència emocional, buscar el silenci, saber expressar-se de forma clara i assequible.

Mandalas A. Cassany

També t'aporta, Moderació i modèstia, renom, fortuna, saviesa, sort, eloqüència, dolçor, amabilitat, harmonia, art i bellesa.

 

Segons la numerologia, ets la totalitat en essència, ets TOT o RES, per tu no existeix un terme mitjà, representes la perfecció, la força interna i externa. Ets la gran líder per excel·lència, influint en els altres amb la teva imponent personalitat carismàtica i magnètica. Individualista que no necessites ajuda dels altres, decidida i atrevida, projectes una gran força al teu voltant.

Com a missió, el teu lema com aprenentatge és: "El que viu per a servir, serveix per viure", vens a prestar servei a la humanitat.

 

Estàs a l'any del poder, any de transmutació, és manifesta el poder a través d'aconseguir objectius. Representa el moviment d'energia d'un nivell a altre. Accepta la transmutació d'aquest any i el que ve. És un període de confiança en el que tot va bé i creure en la màgia de la vida.

Seria bo, fer servir cristalls de quars i realitzar afirmacions positives al matí, somriure molt i estudiar numerologia.

 

 

Es una certesa que el que reps, és perquè ho has donat.

 

Aquest regal és de part d’una ànima que t’estima moltíssim.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 10 de novembre de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

---------------------------

 1100 Mandala: 

La flor se convierte en estrella


El ángel que rige el día 28 de diciembre, se llama: 56 – Poyel                                                                                                                                                                                                                  

 

Una flor maravillosa, llena de luz que ilumina el camino, convirtiéndote en una magnífica estrella. Das luz en los días oscuros y alegras la vista en los días claros.

Esto se refleja en tu alma, eres una luz muy potente que provoca a los otros que se fijen en ti, eres reconocida como una alma trabajada, antigua y con mucha solera.

Eres una líder en lo tuyo, en lo que dominas y merecedora de este título, para AHORA y para siempre jamás!

Una flor bonita en tu interior que se abre y se expande en todo el mandala formando unas bonitas cenefas, de ellas salen dos mariposas que ya se han transformado y llevan el conocimiento por todas partes, pero sobre todo, a todos los que te quieren.

 

Es una certeza que lo que recibes, es porque lo has dado.

 

Tu ángel te ayuda a conseguir cualquier cosa, el aprecio de los demás, una gran fuerza de convicción, tener una buena inteligencia emocional, buscar el silencio, saber expresarse de forma clara y asequible.

También te aporta, moderación y modestia, renombre, fortuna, sabiduría, suerte, elocuencia, dulzura, amabilidad, armonía, arte y belleza.

 

Mandalas A. Cassany
Según la numerología, eres la totalidad en esencia, eres TODO o NADA, para ti no existe un promedio, representas la perfección, la fuerza interna y externa. Eres la gran líder por excelencia, influyendo en los demás con tu imponente personalidad carismática y magnética. Individualista, que no necesitas ayuda de los demás, decidida y atrevida, proyectas una gran fuerza a tu alrededor.

Como misión, tu lema como aprendizaje es: "El que vive para servir, sirve para vivir", vienes a prestar servicio a la humanidad.

 

Estas en el año del poder, año de transmutación, se manifiesta el poder a través de conseguir objetivos. Representa el movimiento de energía de un nivel a otro. Acepta la transmutación de este año y el que viene. Es un periodo de confianza en el que todo va bien y creer en la magia de la vida.

Sería bueno, usar cristales de cuarzo y realizar afirmaciones positivas por la mañana, sonreír mucho y estudiar numerología.

 

 

Es una certeza que el que recibes, es porque lo has dado.

 

Este regalo es de parte de una alma que te quiere muchísimo.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 10 de novembre de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 






Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an