Ir al contenido principal

1095 Mandala: Moments de serenor

 





1095 Mandala: 

Moments de serenor

 

L'àngel que regeix el dia 5 de juliol, es diu: 21 – Nelkhael.                                                                                                                                                                                                                              

 

Cada dia en llevar-te pots tenir moments de serenor, que t'ajudaran a rebre el dia amb més entusiasme i no tan carregós com se't fa actualment, en el passat podies interpretar moments que et senties genial i sabies perquè ho eren i actualment és més difícil trobar-hi sentit, has de calmar la ment, mitjançant meditació però també escoltant música o anant a caminar o fent algun tipus d'esport, el mitjà és indiferent el resultat és el que conta.

 

Mandalas A. Cassany
La vida és genial si nosaltres ho entenem així, és per això que et diguem no et desanimis, actua i les coses canviaran. La felicitat absoluta no existeix, sinó que són petits moments de felicitat que fan que tu puguis gaudir-los i al mateix temps valorar-los. Passen coses que a priori diguem que són negatives, però venen per alguna raó i et fan donar compte de la teva gran evolució.

 

El teu àngel t'ajuda a ser fidel als compromisos, a retornar als orígens, a respectar les lleis socials i divines, a compartir coneixements i a difondre'ls, també t'aporta, aptituds per explorar i connectar amb altres dimensions, donar llum als finats, descobrir la veritat de les coses, i també aptituds per l'aprenentatge d'astrologia, astronomia, filosofia, geografia, numerologia i matemàtiques, i t'aporta una gran inspiració.

 

Has vingut aquesta vida amb els deures quasi fets, el que has viscut en altres vides ja ho tens integrat, fixa't només amb el positiu viscut i dóna-li força a la teva essència.

En essència ets disciplinada, exigent en tu mateixa i d'una bellesa innata tant interna com externa, t'encanta el risc, ets vital i de pensament àgil, impulsiva, estimulant i t'encanta el confort. Vius el present, amant de la llibertat.

 

Com a missió, has de trobar internament la teva font de poder. Et correspon iniciar i dirigir projectes, estar al capdavant d'un grup de treball i liderar.

 

Mandalas A. Cassany
Has de trobar la teva espiritualitat en tu mateixa, en el teu interior o en qualsevol situació, segueix la teva intuïció, el que es diu el sisè sentit, i deixa't fluir amb el ritme natural de vida.

 

Aquest any és un any d'energia, enfocada en una direcció et donarà acció, moviment i llibertat. L'energia ha d'estar en moviment perquè circuli, en cas contrari s'estancarà.

 

Aquest mandala diu tot això i segur que molt més, mira'l de tant en tant i t'aportarà la serenor que necessites, en el nucli creix una flor que s'expandeix per tot el mandala, en el que hi tens una papallona que vol entrar dins teu per donar-te coneixement i l'altre que surt per expandir-lo. Les papallones son signe de transformació.

 

Les gotes de llum, que desprenen són per il·luminar el camí a altres éssers, tan afins a tu, com no. A la família que tens, als amics i coneguts.

 

Recolza't en la família, que sempre, sempre i serà.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 27 de juny de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat


1095 Mandala: 

Momentos de serenidad.

 

El àngel que rige el dia 5 de julio, se llama: 21 – Nelkhael.                                                                                                                                                                                                                              

 

Cada día al levantarte puedes tener momentos de serenidad, que te ayudarán a recibir el día con más entusiasmo y no tan cargado como se te pasa actualmente, en el pasado podías interpretar momentos que te sentías genial y sabías porque lo eran y actualmente es más difícil encontrar sentido, tienes que calmar la mente, mediante meditación pero también escuchando música o yendo a caminar o haciendo algún tipo de deporte, el medio es indiferente el resultado es el que cuenta.

 




La vida es genial si nosotros lo entendemos así, es por eso que te decimos no te desanimes, actúa y las cosas cambiarán. La felicidad absoluta no existe, sino que son pequeños momentos de felicidad que hacen que tú puedas disfrutarlos y al mismo tiempo valorarlos. Pasan cosas que a priori decimos que son negativas, pero vienen por alguna razón y te hacen dar cuenta de tu gran evolución.

 

Tu ángel te ayuda a ser fiel a los compromisos, a volver a los orígenes, a respetar las leyes sociales y divinas, a compartir conocimientos y a difundirlos, también te aporta, aptitudes para explorar y conectar con otras dimensiones, dar luz a los finados, descubrir la verdad de las cosas, y también aptitudes para el aprendizaje de astrología, astronomía, filosofía, geografía, numerología y matemáticas, y te aporta una gran inspiración.

 

Has venido a esta vida con los deberes casi hechos, lo que has vivido en otras vidas ya lo tienes integrado, fíjate solo en lo positivo vivido y dale fuerza a tu esencia.

 

En esencia eres disciplinada, exigente contigo y de una belleza innata tanto interna como externa, te encanta el riesgo, eres vital y de pensamiento ágil, impulsiva, estimulante y te encanta el confort. Vives el presente, eres amante de la libertad.

 

Como misión, tienes que encontrar internamente tu fuente de poder. Te corresponde iniciar y dirigir proyectos, estar al frente de un grupo de trabajo y liderar.

 

Tienes que encontrar tu espiritualidad en ti misma en tu interior o en cualquier situación, sigue tu intuición, lo que dice el sexto sentido, y déjate fluir con el ritmo natural de vida.

 

Este año es un año de energía, enfocada en una dirección, te dará acción, movimiento y libertad. La energía tiene que estar en movimiento para que circule, en caso contrario se estancará.

 

Este mandala dice todo esto y seguro que mucho más, míralo de vez en cuando y te aportará la serenidad que necesitas, en el núcleo crece una flor que se expande por todo lo mandala, en el que tienes una mariposa que quiere entrar dentro de ti para darte conocimiento y otra que sale para expandirlo. Las mariposas son signo de transformación.

 

Las gotas de luz, que desprenden son para iluminar el camino a otros seres, tan afines a ti, como no. A la familia que tienes, a los amigos y conocidos.

 

Apóyate en la familia, que siempre ........ siempre estará.

 

 Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 27 de juny de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an