Ir al contenido principal

1092 Mandala: Caminar por la luz.

 

1092 Mandala:

Caminar per la llum.

 

L'àngel que regeix el dia 31 d’agost, es diu: 32 – Vasariah.                                                                                                                                                                                                                           

  Ets un angelet a la terra, que camina per la llum interestel.lar, la teva presencia aporta a moltes ànimes una energia molt favorable, ets positiva i tenaç, decidida a prendre les decisions correctes en cada moment.

 El teu lema serà "viure i deixar viure", lleial en tots els aspectes de la teva vida, amiga dels teus amics per tota la vida.

 En essència ets així, et mostres femenina, la teva personalitat és arrasadora, i t'agradarà ser solidària, però molt individual.

 Persona líder, inspiradora natural, donaràs AMOR I rebràs amor multiplicat.

 La teva missió és aconseguir la positivitat en tot a la vida, capacitat artística, expressar l'alegria i contagiar-la als altres, ser receptiva a les coses noves i meravelloses que ofereix la vida.

 El teu mandala, és una expressió visual de les coses aquí escrites, clar i potent, en el centre del mandala si troba la flor blanca, que encara que ara sigui petita és molt potent i amb el temps creixerà, aportant a la teva vida moltes vivències que ompliran tot aquest espai interior.

 Forma una gran figura que s'expandeix per les diferents capes del mandala i del teu interior, brillant amb els colors de l'esperança i de la força interna que aniràs desenvolupant al llarg de la teva existència, convertint aquella flor petitona amb una gran flor i al teu costat sempre tindràs a tots els que estimes i als que t'ajudaran en el teu camí de la llum, aquí representat per la papallona, que també és signe de transformació.

 El teu àngel Vasariah, t'ajuda a ser un exemple de rectitud i ordre, a ser bondadosa i noble, estar al servei del bé comú, a trobar l'equilibri, el just terme mitjà, i a saber defensar els drets dels demés.

 T'aporta, el do de la paraula justa, eloqüència, amabilitat, modèstia, capacitat per exercir el poder i grandiositat d'ànima.

 Això si, els àngels actuen si els hi demanem ajuda, ells ens deixen al nostre lliure arbitri, pel que si els necessites els hi demanes.

 Fes camí! Que t'ajudarà a tu i a tots els que t'estimen.

 És un regal dels teus avis .

 Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 07 d’abril de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

 ---------------------------------------------------

 

1092 Mandala: 

Caminar por la luz.

 

El àngel que rige el dia 31 de agosto, se llama: 32 - Vasariah

 

Eres un ángel en la tierra, que camina por la luz interestelar, tu presencia aporta a muchas almas una energía muy favorable, eres positiva y tenaz, decidida a tomar las decisiones correctas en cada momento.

 

Tu lema será "vivir y dejar vivir", leal en todos los aspectos de tu vida, amiga de tus amigos para toda la vida.

 

En esencia eres así, te muestras femenina, tu personalidad es arrolladora, y te gustará ser solidaria, pero muy individual.

 

Persona líder, inspiradora natural, darás AMOR Y recibirás amor multiplicado.

 

Tu misión es conseguir la positividad en todo en esta vida, capacidad artística, expresar la alegría y contagiarla a los otros, ser receptiva a las cosas nuevas y maravillosas que ofrece la vida.

 

Tu mandala, es una expresión visual de las cosas aquí escritas, claro y potente, en el centro del mandala se encuentra la flor blanca, que aunque ahora sea pequeña es muy potente y con el tiempo crecerá, aportando a tu vida muchas vivencias que llenarán todo este espacio interior.

 

Forma una gran figura que se expande por las diferentes capas del mandala y de tu interior, brillando con los colores de la esperanza y de la fuerza interna que irás desarrollando a lo largo de tu existencia, convirtiendo aquella flor pequeñita con una gran flor y a tu lado siempre tendrás a todos los que aprecias y a los que te ayudarán en tu camino de la luz, aquí representado por la mariposa, que también es signo de transformación.

 

Tu ángel Vasariah, te ayuda a ser un ejemplo de rectitud y orden, a ser bondadosa y noble, estar al servicio del bien común, a encontrar el equilibrio, el justo promedio, y a saber defender los derechos de los demás.

 

Te aporta, el don de la palabra justa, elocuencia, amabilidad, modestia, capacidad para ejercer el poder y grandiosidad de alma.

 

Esto si, los ángeles actúan si se les pedimos ayuda, ellos nos dejan a nuestro libre arbitrio, pues si los necesitas se lo pides.

 

Haz camino! Que te ayudará a ti y a todos los que te aman.

 

Es un regalo de tus abuelos .


Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 07 d’abril de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que