Ir al contenido principal

1090 Mandala: Fluint suaument per la Vida. Fluyendo suavemente por la Vida.

 

1090 Mandala: 

Fluint suaument per la Vida.

 

L'àngel que regeix el dia 23 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah.                                                                                                                                                                                                                              

 Salta, balla, medita, energia plena igual a consciència plena, ser conscient del que et porta i allà on vols anar. Caminar o transitar?, millor ser conscient per on camines, si t'agrada posa't ferma en el que estàs fent i si no deixa fluir i separat del que la teva ànima no vol.

Mandala A. Cassany

 

Els camins són fàcils o difícils, millor que siguin fàcils pensaràs, però moltes vegades l'aprenentatge ve dels camins difícils, però no t'amoïnis quan arribin deixa fluir i veuràs que, el que tens per aprendre, si ho fas amb molt d'amor, es convertirà en molt fàcil i ja hauràs après el que et venia a ensenyar.

 

Si sol·licites el regal que et correspon en aquesta vida, t'ajudarà a complir la teva missió sense dificultat ni obstacle, automàticament, fluint suaument al ritme de la teva vida, ja que ets una ànima consentida pel Ser superior.

 

En essència ets una persona encantadora, atractiva, exigent en tu mateixa, nascuda amb el do d'ensenyar, vital, prens decisions molt ràpides, t'encanta la bellesa en totes les seves manifestacions, amant de la llibertat, els canvis interns i externs són una necessitat mai satisfeta. Tot missatge positiu té la seva altra cara de la moneda, podries anar d'un extrem a l'altre, pel que et diem aprofita totes i cadascuna de les qualitats positives que tens.

 

Com a missió en aquesta vida has vingut per convertir-te en líder, dirigir grups, a gaudir i aprendre de la soledat, aprendre quines són les prioritats de la vida, aprofundir en coneixements espirituals a través de l'estudi i de diferents tipus de meditació que et connectin amb el teu poder intern.

 

L'àngel Mebahiah, t'ajuda a tenir un comportament ètic, a ser bondadosa, filantrop, a complir amb els compromisos, a comprendre les lleis de l'univers i divulgar-les, a connectar amb el nucli, a desenganxar-se de lo material. I t'aporta molta claredat intel·lectual, desig de perpetuar-se, generant obres.

 

Mandala A. Cassany
Mandala A. Cassany
El centre del mandala, la roda gira en el sentit de les agulles del rellotge, pel que t'aporta noció del temps que estàs vivint, aprofita-ho i gaudeix de cada instant i no et desgastis pensant que no ho estàs fent, cada vegada que siguis conscient del moment aprofita'l.

 

Les flors signifiquen aquesta bellesa que ja t'hem dit que gaudeixes, i la suavitat dels colors del mandala signifiquen el que tu tens com a potencial per fluir a la vida.

 

Les papallones, signe de transformació volen entrar dins el teu interior, per gaudir amb tu, ................ de TU.

 

Sigues molt feliç, i aporta part d'aquesta felicitat al món.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 22 de febrer de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 --------------------------------------------------

  

 

1090 Mandala: 

Fluyendo suavemente por la Vida.

 

El ángel que rige el dia 23 de diciembre se llama : 55 - Mebahiah

   

Salta, baila, medita, energía plena igual conciencia plena, ser consciente de que te lleva allá donde quieres ir. Andar o transitar?, mejor ser consciente por donde andas, si te gusta ponte firme en lo que estás haciendo y si no deja fluir y sepárate de lo que tu alma no quiere.

 

Los caminos son fáciles o difíciles, mejor que sean fáciles pensarás, pero muchas veces el aprendizaje viene de los caminos difíciles, pero que no te quite el sueño cuando llegue deja fluir y verás que, lo que tienes que aprender si lo haces con mucho  amor, se convertirá en muy fácil y ya habrás aprendido lo que te venía a enseñar.

 

Si solicitas el regalo que te corresponde en esta vida, te ayudará a cumplir tu misión sin dificultad ni obstáculo, automáticamente, fluyendo suavemente el ritmo de tu vida, debido que eres una alma consentida por el Ser superior.

 

En esencia eres una persona encantadora, atractiva, exigente de ti misma, nacida con el don de enseñar, vital, tomas decisiones muy rápidas, te encanta la belleza en todas sus manifestaciones, amante de la libertad, los cambios internos y externos son una necesidad nunca satisfecha. Todo mensaje positivo tiene su otra cara de la moneda, podrías ir de un extremo al otro, por lo que te decimos aprovecha todas y cada una de las cualidades positivas que tienes.

 

Como misión en esta vida has venido para convertirte en líder, dirigir grupos, disfrutar y aprender de la soledad, aprender cuáles son las prioridades de la vida, profundizar en conocimientos espirituales a través del estudio y de diferentes tipos de meditación que te conecte con tu poder interno.

 

El ángel Mebahiah, te ayuda a tener un comportamiento ético, ser bondadosa, filántropa, a cumplir con los compromisos, a comprender las leyes del universo y divulgarlas, a conectar con el núcleo, a desapegarse de lo material. Y te aporta mucha claridad intelectual, deseo de perpetuarte, generando obras.

 

En el centro del mandala, la rueda gira en el sentido de las agujas del reloj, por lo que te aporta noción del tiempo que estás viviendo, aprovéchalo y disfruta de cada instante y no te desgastes pensando que no lo estás haciendo, cada vez que seas consciente del momento aprovéchalo.

 

Las flores significan esta belleza que ya te hemos dicho que disfrutas, y la suavidad de los colores del mandala significan lo que tú tienes como potencial para fluir en la vida.

 

Las mariposas, signo de transformación quieren entrar dentro de tu interior, para disfrutar contigo, ................ de Ti.

 

Sé muy feliz, y aporta parte de esta felicidad al mundo.


Diseñado y escrito por 

M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an