Ir al contenido principal

1088 Mandala: Canal d’energia.
 

1088 Mandala: 

Canal d’energia.

 

L'àngel que regeix el dia 17 de maig, es diu: 12-Hahaiah.                                                                                                                                                                                                                              

 Tu saps quina missió tens aquí a la terra, només has d'adonar-te'n, prenent atenció a tot el que saps i que et ve sense tu fer cap esforç. Estàs preparada per afrontar-ho, i seguidament aplicar-ho.

 

Col·laborar amb altres desenvolupant la solidaritat, aprendre a transcendir l'emocionalitat, associar-te sense dependència de ningú, ser conseqüent en el que emprens, deixar-te portar pel teu mestre interior, distingir el millor i positiu de cadascun pel bé superior. Ets molt bona comunicadora. Totes aquestes qualitats les tens innates i la teva missió és aconseguir aflorar-les.

 

La teva percepció del subtil, et pot portar a situacions molt emocionants i alhora enriquidores per tu i pels altres, ja que sabràs en cada moment el que has de fer, per ajudar i satisfer les teves pròpies necessitats i/o objectius i els de les ànimes que et són afins.

 

En essència ets transparent i autèntica, sanes l'entorn només amb la teva presencia, expresses l'amor en els altres a través del tacte, a les teves mans tens el do de sanar voluntàriament o involuntàriament. Has nascut amb la capacitat de veure el futur probable, ja que veus l'infinit, captes l'essència real de les persones i de l'entorn.

 

Disposes d'una mentalitat pràctica i realista.

Sigues i pensa en positiu, perquè totes les qualitats de què disposes, es podrien convertir en negatiu, si et deixessis portar per la negativitat.

 

L'atribut que et dóna el teu àngel és: Facilitar les relacions per mitjà dels somnis.

 

Per positivitzar i activar el teu JO superior, fes servir cristalls de quars, selecciona bé les teves amistats, tracte d'estar amb persones positives, practica afirmacions positives en despertar. Riu (ja sabem, que ho fas), estudia.

 

El teu mandala representa la teva ànima en aquests moments, és potent i alegre, com tu, amb un centre en el que sorgeix tota la teva alegria i coneixements i que s'expandeix per tot el mandala, enviant les papallones a amplificar el teu missatge.

 

Estàs fent els canvis de manera correcta, els quals enriquiran la teva vida gratament.

 

Gaudeix de la Vida i busca molts moments de felicitat.

 

 Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

------------------------------------------ 

  

 1088 Mandala: 
Canal de energía.

 L'àngel que regeix el dia 17 de maig, es diu: 12-Hahaiah.                                                                          

Tú sabes qué misión tienes aquí en la tierra, sólo tienes que darte cuenta, poniendo atención a todo lo que sabes y que viene a ti sin  ningún esfuerzo. Estás preparada para afrontarlo, y seguidamente aplicarlo.

 

Colaborar con los demás, desarrollando la solidaridad, aprender a trascender la emocionalidad, asociarte sin dependencia de nadie,  ser consecuente en lo que emprendes, dejarte llevar por tu maestro interior, distinguir lo mejor y positivo de cada uno por el bien superior, eres muy buena comunicadora. Todas estas cualidades las tienes y tu misión es conseguirlo.

 

Tu percepción de lo sutil, te puede llevar a situaciones muy emocionantes y a la vez enriquecedoras para ti y para los demás, ya que sabrás en cada momento lo que tienes que hacer, para ayudar y satisfacer tus propias necesidades y / o objetivos y los de las almas que te son afines.

 

En esencia eres transparente y auténtica, sanas el entorno sólo con tu presencia, expresas el amor en los demás a través del tacto, en tus manos tienes el don de sanar voluntariamente o involuntariamente. Has nacido con la capacidad de ver el futuro probable, ya que ves el infinito, captas la esencia real de las personas y del entorno.

 

Dispones de una mentalidad práctica y realista.

Sé y piensa en positivo, porque todas las cualidades de que dispones, podrían convertirse en negativas.

 

El atributo que te da tu ángel es: Facilitar las relaciones por medio de los sueños.

 

Para positivizar y activar tu YO superior, utiliza cristales de cuarzo, selecciona bien tus amistades, trata de estar con personas positivas y practica afirmaciones positivas al despertar. Ríe (ya sabemos, que lo haces), estudia.

 

Tu mandala representa tu alma en estos momentos, es potente y alegre, como tú, con un centro en el que surge toda tu alegría y conocimientos y que se expande por todo el mandala, enviando las mariposas a amplificar tu mensaje.

 

Estás haciendo los cambios de manera correcta, los cuales enriquecerán tu vida gratamente.

 

Disfruta de la Vida y busca muchos momentos de felicidad.


Diseño y escrito por M. Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil