Ir al contenido principal

1085 Mandala: Noblesa de caràcter.


 1085 Mandala: Noblesa de caràcter.L'àngel que regeix el dia 28 d’octubre, es diu: 43-Veuliah.                                                                                                                                                                                                                           


Com ets per fora, ets per dins, el teu caràcter reflecteix la teva essència, ets un ésser autèntic i transparent. Ets un gran líder, la teva influencia cap als altres serà deguda a la teva gran personalitat carismàtica i atraient, que marca el camí cap al bé dels que estan al teu costat, en ser un líder ets més individualista i de vegades et sentiràs sol, però només has d'apropar-te a algú, ser tu mateix i obtindràs tot el suport que necessitis.

www.mandalas.cat
Vens per convertir-te en un líder, a desenvolupar la compassió, a ser independent, a aprendre quines són les prioritats de la vida, a gaudir i aprendre de la soledat.

Com a regal et donem la positivitat, ser optimista, encantador, sociable i simpàtic, aquests regals t'immunitza i/o et protegeix de les persones negatives del teu voltant i podràs fer-los revertir la seva negativitat.

L'àngel t'ajuda a saber dominar les emocions, saber veure el positiu de les persones, a triomfar, a ser un hàbil estrateg, i t'aporta apertura de consciència, intel·ligència emocional i un do per saber buscar la causa dels conflictes.

El teu mandala reflecteix la noblesa del teu caràcter, aportant a la teva vida tot i més del que t'estem dient. Gràcies a la numerologia i al teu àngel sabem com pots ser quan siguis més gran, només et diem:
SIGUES TU MATEIX, estudia, pregunta, llegeix, informa't tot el que puguis, i seràs.... qui tu vulguis ser.

Ets un ésser molt potent i generós, que portaràs moltes alegries a la família, segueix el teu camí, però sempre a la part positiva de la VIDA.

www.mandalas.catEn el centre del mandala hi ha una petita flor que amb els seus raigs il·lumina la resta del mandala, s'expandeix formant aquestes estructures que representen la teva ànima d'aquest moment, amb colors frescos i alegres, com el verd i el taronja que predominen. El verd està associat a la vida, la força i l'energia, és un símbol de la innocència. El taronja és el color de la sociabilitat i l'alegria, està associat a l'entusiasme i a l'acció.

Del cercle surt aquesta papallona que et dóna l'alegria i et transporta a gaudir de la VIDA, aportar als demés el teu delit i generar amor a tota la teva família.

És un regal de la teva àvia C., que t'estima i t'estimarà tota la vida! Recorda-ho sempre.


Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 20 d’octubre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

---------------------------

 1085 Mandala: Nobleza de caracter.

 L'àngel que regeix el dia 28 d’octubre, es diu: 43-Veuliah.   


Como eres por fuera, eres por dentro, tu carácter refleja tu esencia, eres un ser auténtico y transparente. Eres un gran líder, tu influencia hacia los demás será debida a tu gran personalidad carismática y atrayente, que marca el camino hacia el bien de los que están a tu lado, al ser un líder eres más individualista y a veces te sentirás solo, pero sólo tienes que acercarte a alguien, ser tú mismo y obtendrás todo el apoyo que necesites.

Vienes para convertirte en un líder, a desarrollar la compasión, a ser independiente, a aprender cuáles son las prioridades de la vida, a disfrutar y aprender de la soledad.

www.mandalas.catComo regalo te damos la positividad, ser optimista, encantador, sociable y simpático, estos regalos te immunitzan y / o te protegen de las personas negativas de tu alrededor y podrás hacerles revertir su negatividad.

El ángel te ayuda a saber dominar las emociones, saber ver lo positivo de las personas, a triunfar, a ser un hábil estratega, y te aporta apertura de conciencia, inteligencia emocional y un don para saber buscar la causa de los conflictos.

Tu mandala refleja la nobleza de tu carácter, aportando a tu vida todo y más de lo que te estamos diciendo. Gracias a la numerología y a tu ángel sabemos cómo puedes ser cuando seas mayor, sólo te decimos:
SÉ TÚ MISMO, estudia, pregunta, lee, infórmate todo lo que puedas, y serás .... quien tú quieras ser.

Eres un ser muy potente y generoso, que llevarás muchas alegrías a la familia, sigue tu camino, pero siempre en la parte positiva de la VIDA.

www.mandalas.catEn el centro del mandala hay una pequeña flor que con sus rayos  ilumina el resto del mandala, se expande formando estas estructuras que representan tu alma de este momento, con colores frescos y alegres, como el verde y el naranja que predominan. El verde está asociado a la vida, la fuerza y ​​la energía, es un símbolo de la inocencia. El naranja es el color de la sociabilidad y la alegría, está asociado al entusiasmo y la acción.

Del círculo sale esta mariposa que te da la alegría y te transporta a disfrutar de la VIDA, aportar a los demás tu deleite y generar amor a toda tu familia.

Es un regalo de tu abuela C., que te ama y te amará toda la vida! Recuérdalo siempre.Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 20 d’octubre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com
Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an