Ir al contenido principal

1084 Mandala: Fent camí cap el teu interior.


1084 Mandala: 

Fent camí cap el teu interior.


                      L'àngel que regeix el dia 16 d’agost, es diu: 29-Reiyel                                                                                                                                                                                                                            


Caminem i caminem moltes vegades sense rumb, cap a fora sense intentar tan sols anar cap al nostre interior, que és el lloc on trobarem les alegries i l'amor que tots necessitem, primer cap a nosaltres mateixos i després cap als altres, són els que ens retornaran molt més del que nosaltres els hi hem donat, per això s'ha de ser flexible, elevar la consciència, connectar amb el nucli i meditar, per conèixer tot el que nosaltres podem donar.

Busca el que has vingut a fer en aquesta vida i després posat en marxa, potser serà quelcom petit i que amb el temps creixerà, o seran diverses coses que t'aportaran tot el que estàs buscant, el més important és que decideixis posar-te en marxa, ARA.

M. Àngels CassanyEl teu àngel t'aporta flexibilitat, aptituds per ser una bona assessora d'imatge, o de qualsevol repte que et proposis, aptituds per ser un líder espiritual, eloqüència i saviesa.

La teva personalitat impulsa a la realització de la teva missió, deixar d'aparentar per ser i realitza el teu propòsit de vida i assumiràs la teva missió.

Ets un ésser transparent, autèntic i honest, només amb la teva presencia pots sanar, no diguem físicament.... que també, sinó espiritualment, pots expressar el teu amor a través del tacte on captes l'essència real de les persones i l'entorn.


Confies en les persones que t'envolten, ara bé si traspasses la part negativa, pots ser tot el contrari i convertir-te en una "xucladora energètica" o molt absorbent.

Mirant el teu mandala, és molt potent i energètic, representa el teu nucli o ànima i significa el que hem expressat, has de fer camí cap al teu interior, on t'espera la teva flor més preuada, que dóna llum a la resta del mandala, formant totes aquestes formes, a través de les diferents capes de la teva personalitat, i roda la seva energia cap a tu i cap als altres.

La papallona vol entrar per ajudar-te en la teva transformació, dóna-li una mica d'espai i amb el temps podràs aconseguir la teva missió de VIDA.

I, no t'oblidis: FES CAMÍ CAP EL TEU INTERIOR.Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 12 d’octubre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

 --------------------------------------

 1084 Mandala: 

Haz camino hacia tu interior.


                                       

 El angel que rige el dia 16 de agosto, se llama: 29-Reiyel 

Andamos y andamos muchas veces sin rumbo, hacia fuera sin intentar tan solo ir hacia nuestro interior, que es el lugar donde encontraremos las alegrías y el amor que todos necesitamos, primero hacia nosotros mismos y después hacia los otros, son los que nos devolverán mucho más del que nosotros les hemos dado, por eso se tiene que ser flexible, elevar la conciencia, conectar con el núcleo y meditar, para conocer todo lo que nosotros podemos dar.

Busca lo que has venido a hacer en esta vida y después ponte en marcha, quizás será algo pequeño y que con el tiempo crecerá, o serán varias cosas que te aportarán todo lo que estás buscando, lo más importante es que decidas ponerte en marcha, AHORA.

Tu ángel te aporta flexibilidad, aptitudes para ser una buena asesora de imagen, o de cualquier reto que te propongas, aptitudes para ser un líder espiritual, elocuencia y sabiduría.

Tu personalidad impulsa a la realización de tu misión, dejar de aparentar para ser, realiza tu propósito de vida y asumirás tu misión.

Eres un ser transparente, auténtico y honesto, solo con tu presencia puedes sanar, no digamos físicamente.... que también, sino espiritualmente, puedes expresar tu amor a través del tacto donde captas la esencia real de las personas y el entorno.

Confías en las personas que te rodean, ahora bien si traspasas la parte negativa, puedes ser todo lo contrario y convertirte en una "chupadora energética" o muy absorbente.

M. Àngels CassanyMirando tu mandala tiene, mucha potencia y es muy energético, representa tu núcleo o alma y significa lo que hemos expresado, tienes que hacer camino hacia tu interior, donde te espera tu flor más preciada, que da luz al resto del mandala, formando todas estas formas, a través de las diferentes capas de tu personalidad, y rueda su energía hacia ti y hacia los demás.

La mariposa quiere entrar para ayudarte en tu transformación, dale un poco de espacio y con el tiempo podrás conseguir tu misión de VIDA.

Y, no te olvides: HAZ CAMINO HACIA TU INTERIOR


Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 12 d’octubre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an