Ir al contenido principal

1082 Mandala: La llum comença de bon matí.


1082 Mandala: 
La llum comença de bon matí.

L'àngel que regeix el dia 27 de gener, es diu: 62 – Iah-hel.


Claror, llum, brillantor, alba, posta de sol, estels.... tots tenim una llum que enamora l’esperit i tot comença de bon matí, quan ens aixequem i ens adonem que gràcies a aquesta llum, nosaltres ens posem en marxa.


La llum del nostre esperit ens guia a través de les nostres ànimes a valorar i a sentir que, SOM éssers de llum. A través de la teva innocència et sentim un gran ser de LLUM, il·lumines e il·luminaràs a moltes ànimes que necessiten la claror del teu ésser, i tan sols amb la teva presencia els aportaràs el que necessiten, sense que per això et restin energia.

Un punt en l’univers que es transformarà en un moviment per la pau, la concòrdia i la flexibilitat.

Com a missió tens el número 8, ets un esser transparent, autèntic, honest, només amb la teva presencia sanes l’entorn, el vuit es el signe del infinit per tant tens una capacitat de veure el futur més probable, captes l’essència real de les persones.

Tens una percepció del subtil que et resultarà impossible que t’enganyin, sensitiva i amb gran facilitat de capacitat de persuasió.

El teu àngel t’ajuda a buscar el que uneix i t’aporta afany de coneixement i adquirir saviesa. Contribueix a incrementar les virtuts que ja tens.

El teu mandala en el centre neix una flor, ara està en el seu inici però ja es nota majestuosa, influent i real. El nucli és net, clar i amorós.

D’aquí s’expandeix com si fossin unes onades per tota la teva ànima, formant un estel i donant llum a tothom, per tal de facilitar-los el camí cap a trobar la seva essència.

Predomina el color rosa, color de l’amor i relaxació, influeix en el sentiment que es perceben amables, suaus i profunds, i induint a la innocència, entrega i generositat.

La fastuosa au que surt del teu mandala, et portarà a gaudir i fer gaudir als altres de tota la teva grandiositat, que portes incorporada al teu ADN.

Cuida’t i VIU en sintonia als teus sentiments!
  

Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 30 de setembre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


 --------------------------------------


 1082 Mandala: 

La luz empieza de buena mañana.


L'àngel que regeix el dia 27 de gener, es diu: 62 – Iah-hel.

 Claridad, luz, brillantez, amanecer, puesta de sol, estrellas.... todos tenemos una luz que enamora el espíritu y todo empieza de buena mañana, cuando nos levantamos y nos damos cuenta que gracias a esta luz, nosotros nos ponemos en marcha.


La luz de nuestro espíritu nos guía a través de nuestras almas a valorar y a sentir que, SOMOS seres de luz. A través de tu inocencia te sentimos un gran ser de LUZ, iluminas e iluminarás a muchas almas que necesitan la claridad de tu ser, y tan solo con  tu presencia les aportarás lo que necesitan, sin que por eso te resten energía.

Un punto en el universo que se transformará en un movimiento por la paz, la concordia y la flexibilidad.

Como misión tienes el número 8, eres un ser transparente, auténtico, honesto, sólo con tu presencia sanas tu entorno, el 8 es el signo del infinito por lo que tienes una capacidad de ver el futuro más probable, captas la esencia real de las personas.

Tienes una percepción del sutil que te resultará imposible que te engañen, sensitiva y con gran facilidad de capacidad de persuasión.

Tu ángel te ayuda a estar y a mantenerse dentro de la moral y hacer buenas obras. Contribuye a incrementar las virtudes que tu tienes.

Tu mandala en el centro nace una flor, ahora está en su inicio pero ya se nota majestuosa, influyente y real. El núcleo es limpio, claro y amoroso.

De aquí se expande como si fueran unas olas por toda tu alma, formando una estrella y dando luz a todo el mundo, para facilitarles el camino hacia encontrar su esencia.

Predomina el color rosa, color del amor y relajación, influye en el sentimiento que se perciben amables, suaves y profundos, e induciendo a la inocencia, entrega y generosidad.

La fastuosa ave que sale de tu mandala, te llevará a disfrutar y hacer disfrutar a los demás de toda tu grandiosidad, que llevas incorporada a tu ADN.

Cuídate y VIVE en sintonía a tus sentimientos!
Disseny i escrit original de:Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 30 de setembre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com
Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru