Ir al contenido principal

1081 Mandala: Constància i comprensió.


1081 Mandala: 
Constància i comprensió.

L'àngel que regeix el dia 15 de juliol, es diu: 23 - Melahel.Un dia quan creixis et llegiràs l'escrit i t'adonaràs que hi ha quelcom que surt aquí que tu intueixes i que et treballes.La teva missió com a número 8 que tens segons la teva numerologia, es desenvolupar la constància,  aprendre el maneig de l'energia, superar les pors,  ser tolerant,  ser flexible i  desenvolupar la confiança i comprensió.

La teva bellesa és sinònim de perfecció, és una característica que va creixent cada dia i que es mereix una menció especial.

El teu mandala t'aporta la constància i comprensió que en el curs de la teva vida farà que tu siguis feliç, no cal amoïnar-se, ni tan sols recordar-ho, és un tret que tu tens, la vida porta coses positives i negatives, i de les negatives en surten moltes vegades grans revelacions, són les que et fan treballar i plantejar-se nous reptes, amb el temps es tornen positives i t'adones que calia passar per elles.

L'ocell vol endinsar-se dins la teva ànima per tal de retrobar-se amb la bellesa que tu tens, representada aquí per aquesta flor, en el nucli de la teva essència.

I aquesta flor s'expandeix forjant aquests pètals plens de saviesa, que formen l'estel com a signe de llum espiritual, el següent cercle representa l'amor incondicional que la teva presencia aporta als demés, donant un impuls al teu caràcter una mica rebel, emmotllant-lo i acaronant-lo cap al futur immediat.

La roda segueix i no para, donant l'energia que necessites per tal de passar tot lo bo que ha d'arribar i donant forces pels contratemps que hagis d'afrontar.

Hem de dir que ets un àngel, que formes part de nosaltres, ànima que sap adaptar-se a qualsevol situació, dominant la paraula, l'escrit, tenint eloqüència, domines també les emocions i poses ordre en les situacions caòtiques, saps veure i aprecies l'essència de les coses i els éssers, reconeixent la divinitat que tenen.  Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 21 de setembre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

---------------------------------------------------- 

 1081 Mandala: Constancia y comprensión.
 Un día cuando crezcas te leerás el escrito y te darás cuenta que hay algo que sale aquí que tú ya intuyes y que te trabajas.

Tu misión como número 8 que tienes según tu numerologia, vienes a desarrollar la constancia, a aprender el manejo de la energía, a superar los miedos, a ser tolerante, a ser flexible y a desarrollar la confianza y comprensión.

Tu belleza es sinónimo de perfección, es una característica que va creciendo cada día y que se merece una mención especial.

Tu mandala te aporta la constancia y comprensión que a lo largo de tu vida  hará que tú seas feliz, no tiene que quitarte el sueño, ni siquiera recordarlo, es una característica que tú tienes, la vida tiene cosas positivas y negativas, y de las negativas  salen muchas veces grandes revelaciones, son las que a uno lo hacen trabajar y plantearse nuevos retos que con el tiempo se vuelven positivas y te das cuenta que había que pasar por ellas.

El pájaro quiere adentrarse en tu alma para reencontrarse con la belleza que tú tienes, representada aquí por esta flor, en el centro del núcleo de tu esencia.

Y esta flor se expande forjando estos pétalos llenos de sabiduría, que forman la estrella como signo de luz espiritual, el siguiente círculo representa el amor incondicional que tu presencia aporta a los demás, dando un impulso a tu carácter un poco rebelde, amoldándolo y mimándolo hacia el futuro inmediato.

La rueda sigue y no para, dando la energía que necesitas para pasar todo lo bueno que tiene que llegar y dándote fuerzas por los contratiempos que tendrás que afrontar.

Tenemos que decir que eres un ángel, que formas parte de nosotros, alma que sabe adaptarse a cualquier situación, dominando la palabra, el escrito, teniendo elocuencia, dominas también las emociones y pones orden en las situaciones caóticas, sabes ver y aprecias la esencia de las cosas y los seres, reconociendo la divinidad que tienen.


Disseny i escrit original de:Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 21 de setembre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.comComentarios

  1. M'ha encantat el m'has regalat i els dibuixos són molt bonics i has endivinat el meu color preferit i segurament t'ha costat molt. Aroa

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru