Ir al contenido principal

1077 Mandala: El palau de llum.


1077 Mandala: El palau de llum.

L'àngel que regeix el dia 20 de maig, es diu: 12 - Hahaiah.Tens un tresor que es diu: ànima i en ella tens el teu palau de llum, un palau intern ric amb paraules i emocions, que transmets a altres ànimes per ajudar-los en el que necessitin.


Aquesta llum et diferencia d'altres ànimes pels seus abundants colors, no tens una sola manera de dir, segons els diferents éssers t'adaptes a les seves circumstàncies, essent tolerant amb les seves decisions, encara que no siguin del teu grat.

La llum que desprens il·lumina camins, per uns serà un trauma veure llum, perquè encara no estan preparats i tindran ombres que els faran pensar i això és bo per la seva evolució, d'altres seguiran el camí i obriran altres vies per també transmetre llum. Facis el que facis, estarà bé en l'àmbit espiritual.

Cuida't i cuida el teu entorn, tot el que passa és lliçó de vida.

Aquest palau de llum, porta una energia vital que es transmet per tot el mandala, els cercles de llum t'encoratgen a seguir, els estels et porten llum en la foscor i donen al teu camí un espai de pau i tranquil·litat.

El color taronja aporta ..... Vitalitat, el vermell...... força, el rosa...... Amor, el verd ..... vida, el groc ...... llum.

Fixa't quants sols tens en el teu mandala, et donen escalfor, claror i visió, també representen ànimes que t'envolten, unes físiques, d'altres etèries, d'altres i no menys importants d'éssers animals tan estimats.

La papallona central està ben ubicada i es transforma per aportar caliu i amor en tot el que facis. Gaudeix de la transformació que s'està produint en tu. I camina a vegades acompanyada i d'altra sola, però no deixis mai de créixer en la teva evolució.

Els coloms representen la llibertat interna per volar per damunt de les adversitats i arribar a bon port, no estàs sola en aquest camí, gaudeix acompanyada pels teus i creu-te que tens un:

PALAU DE LLUM

Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 8 de juliol de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


 ---------------------------------------- 

1077 Mandala: El palacio de luz.

El ángel que rige el día 20 de mayo, se llama: 12 - Hahaiah.

Tienes un tesoro que se llama: alma y en ella tienes tu palacio de luz, un palacio interno rico en palabras y emociones, que transmites a otras almas para ayudarlos en lo que necesiten.

Esta luz te diferencia de otras almas por sus abundantes colores, no tienes una sola manera de decir, según los diferentes seres te adaptas a sus circunstancias, siendo tolerante con sus decisiones, aunque no sean de tu agrado.

La luz que desprendes ilumina caminos, para unos será un trauma ver luz, porque todavía no están preparados y tendrán sombras que los hará pensar y esto es bueno para su evolución, otros seguirán el camino y abrirán otras vías para también transmitir luz. Hagas lo que hagas, estará bien en el ámbito espiritual.

Cuídate y cuida tu entorno, todo lo que pasa es lección de vida.

Este palacio de luz, trae una energía vital que se transmite por todo el mandala, los círculos de luz te alientan a seguir, las estrellas te llevan luz en la oscuridad y dan a tu camino un espacio de paz y tranquilidad.

El color naranja aporta ..... Vitalidad, el rojo...... fuerza, el rosa...... Amor, el verde ..... vida, el amarillo ...... luz.

Fíjate cuántos soles tienes en tu mandala, te dan calor, claridad y visión, también representan almas que te rodean, unas físicas, otras etéreas, otras y no menos importantes de seres animales tan queridos.

La mariposa central está muy ubicada y se transforma para aportar calor y amor en todo lo que hagas. Disfruta de la transformación que se está produciendo en ti. Y camina a veces acompañada y de otra sola, pero no dejes nunca de crecer en tu evolución.

Las palomas representan la libertad interna para volar por encima de las adversidades y llegar a buen puerto, no estás sola en este camino, disfruta acompañada por los tuyos y créete que tienes un:

PALACIO DE LUZ


Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 8 de juliol de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com
Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an