Ir al contenido principal

1077 Mandala: El palau de llum.


1077 Mandala: El palau de llum.

L'àngel que regeix el dia 20 de maig, es diu: 12 - Hahaiah.Tens un tresor que es diu: ànima i en ella tens el teu palau de llum, un palau intern ric amb paraules i emocions, que transmets a altres ànimes per ajudar-los en el que necessitin.


Aquesta llum et diferencia d'altres ànimes pels seus abundants colors, no tens una sola manera de dir, segons els diferents éssers t'adaptes a les seves circumstàncies, essent tolerant amb les seves decisions, encara que no siguin del teu grat.

La llum que desprens il·lumina camins, per uns serà un trauma veure llum, perquè encara no estan preparats i tindran ombres que els faran pensar i això és bo per la seva evolució, d'altres seguiran el camí i obriran altres vies per també transmetre llum. Facis el que facis, estarà bé en l'àmbit espiritual.

Cuida't i cuida el teu entorn, tot el que passa és lliçó de vida.

Aquest palau de llum, porta una energia vital que es transmet per tot el mandala, els cercles de llum t'encoratgen a seguir, els estels et porten llum en la foscor i donen al teu camí un espai de pau i tranquil·litat.

El color taronja aporta ..... Vitalitat, el vermell...... força, el rosa...... Amor, el verd ..... vida, el groc ...... llum.

Fixa't quants sols tens en el teu mandala, et donen escalfor, claror i visió, també representen ànimes que t'envolten, unes físiques, d'altres etèries, d'altres i no menys importants d'éssers animals tan estimats.

La papallona central està ben ubicada i es transforma per aportar caliu i amor en tot el que facis. Gaudeix de la transformació que s'està produint en tu. I camina a vegades acompanyada i d'altra sola, però no deixis mai de créixer en la teva evolució.

Els coloms representen la llibertat interna per volar per damunt de les adversitats i arribar a bon port, no estàs sola en aquest camí, gaudeix acompanyada pels teus i creu-te que tens un:

PALAU DE LLUM

Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 8 de juliol de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


 ---------------------------------------- 

1077 Mandala: El palacio de luz.

El ángel que rige el día 20 de mayo, se llama: 12 - Hahaiah.

Tienes un tesoro que se llama: alma y en ella tienes tu palacio de luz, un palacio interno rico en palabras y emociones, que transmites a otras almas para ayudarlos en lo que necesiten.

Esta luz te diferencia de otras almas por sus abundantes colores, no tienes una sola manera de decir, según los diferentes seres te adaptas a sus circunstancias, siendo tolerante con sus decisiones, aunque no sean de tu agrado.

La luz que desprendes ilumina caminos, para unos será un trauma ver luz, porque todavía no están preparados y tendrán sombras que los hará pensar y esto es bueno para su evolución, otros seguirán el camino y abrirán otras vías para también transmitir luz. Hagas lo que hagas, estará bien en el ámbito espiritual.

Cuídate y cuida tu entorno, todo lo que pasa es lección de vida.

Este palacio de luz, trae una energía vital que se transmite por todo el mandala, los círculos de luz te alientan a seguir, las estrellas te llevan luz en la oscuridad y dan a tu camino un espacio de paz y tranquilidad.

El color naranja aporta ..... Vitalidad, el rojo...... fuerza, el rosa...... Amor, el verde ..... vida, el amarillo ...... luz.

Fíjate cuántos soles tienes en tu mandala, te dan calor, claridad y visión, también representan almas que te rodean, unas físicas, otras etéreas, otras y no menos importantes de seres animales tan queridos.

La mariposa central está muy ubicada y se transforma para aportar calor y amor en todo lo que hagas. Disfruta de la transformación que se está produciendo en ti. Y camina a veces acompañada y de otra sola, pero no dejes nunca de crecer en tu evolución.

Las palomas representan la libertad interna para volar por encima de las adversidades y llegar a buen puerto, no estás sola en este camino, disfruta acompañada por los tuyos y créete que tienes un:

PALACIO DE LUZ


Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 8 de juliol de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com
Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru