Ir al contenido principal

1083 Mandala: Senzillament: TU.


1083 Mandala: Senzillament: TU.

L'àngel que regeix el dia 9 de setembre, es diu: 34 – Lehahiah.                                                                                                                                                                 


Ens agrada contribuir al desenvolupament personal de les ànimes i tu ens ajudes a través dels teus missatges a què això arribi a la terra, del subtil a el més terrenal com és la mort i la vida.Et dediques a ensenyar a altres que és l'acompanyament a la mort o més ben dit el traspàs dels éssers d'un estat a un altre, perquè arribin totalment relaxats i amb harmonia interior al seu destí.

Nosaltres valorem la teva dedicació i el teu empeny perquè s'entengui com una cosa natural i que la visquin de la millor manera possible i que les persones que queden, sobretot si és una mort d'una ànima jove, o per circumstàncies sobtades, surtin tots reforçats i amb un creixement interior que els ve donat del traspàs d'un ser estimat.

Com podem créixer en l'àmbit personal, d'una situació a priori molt angoixant i molt trista? Per sort o per desgràcia, ens adonem que la vida és un sospir i que la podem deixar d'un instant a un altre, així podem canviar la nostra actitud davant la VIDA.

Gràcies, gràcies, gràcies, per aquesta bona tasca, que com tu i d'altres feu molt bé, perquè s'entengui el traspàs, tant a malalts com a familiars.

El teu mandala és la manifestació de la teva ànima d'aquest moment, l'instant que transmet tota la teva essència actual a través d'aquestes línies, en el centre és forma una flor que creix en l'obscuritat i reneixen els teus sentiments i la teva forma de ser, en la que un ocell surt per donar els missatges que et vénen del teu interior per transmetre'ls a l'univers.

D'aquí s'expandeix formant diferents cercles on la llum dóna claror als camins que has de transitar, alguns bons i d'altres menys, que malgrat puguin semblar una mica durs, sempre amb una actitud positiva els superaràs.

Aquí hem vingut a treballar-nos i no tothom ho entén així, per aquest motiu et mous en un cercle educatiu, que ajuda als que així ho entenen a gaudir d'uns bons professionals que els acompanyin en el seu desenvolupament personal.

Tanca el cercle uns ocellets que surten i entren donant vida a la retroalimentació espiritual, donar i rebre, ensenyar i aprendre, la vida i la mort.

És un missatge, que ens agrada dir-te:

Senzillament: TU

T'estimem.

Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 8 d’octubre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

 --------------------------------------------------------

1083 Mandala: Sencillamente: TU.

L'àngel que regeix el dia 9 de setembre, es diu: 34 – Lehahiah.

Nos gusta contribuir al desarrollo personal de las almas y tú nos ayudas a través de tus mensajes a qué esto llegue a la tierra, del sutil al más terrenal como es la muerte y la vida.

Te dedicas a enseñar a otros que es el acompañamiento a la muerte o mejor dicho el traspaso de los seres de un estado a otro, para que  lleguen totalmente relajados y con armonía interior a su destino.

Nosotros valoramos tu dedicación y tu empeño para que se entienda como una cosa natural y que la vivan de la mejor manera posible, las personas que quedan, sobre todo si es una muerte de un alma joven, o por circunstancias repentinas, salgan todos reforzados y con un crecimiento interior que les viene dado del traspaso de un ser querido.

¿Cómo podemos crecer en el ámbito personal, de una situación a priori muy angustiosa y muy triste? Por suerte o por desgracia, nos damos cuenta que la vida es un suspiro y que la podemos dejar de un instante a otro, así podemos cambiar nuestra actitud ante la VIDA.

Gracias, gracias, gracias, por esta buena tarea, que como tú y otros hacéis muy bien, para que se entienda el traspaso, tanto a enfermos como a familiares.

Tu mandala es la manifestación de tu alma de este momento, el instante que transmite toda tu esencia actual a través de estas líneas, en el centro se forma una flor que crece en la oscuridad y renacen tus sentimientos y tu forma de ser, en la que un pájaro sale para dar los mensajes que vienen de tu interior para transmitirlos al universo.

De aquí se expande formando diferentes círculos donde la luz da claridad a los caminos que tienes que transitar, algunos buenos y otros menos, a pesar de que puedan parecer un poco duros, siempre con una actitud positiva los superarás.

Aquí hemos venido a trabajarnos y no todo el mundo lo entiende así, por este motivo te mueves en un círculo educativo, que ayuda a los que así lo entienden a disfrutar de unos buenos profesionales que los acompañen en su desarrollo personal.

Cierra el círculo unos pajaritos que salen y entran, dando vida a la retroalimentación espiritual, dar y recibir, enseñar y aprender, la vida y la muerte.

Es un mensaje, que nos gusta decirte:

Sencillamente: TÚ
Te queremos.


Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 8 d’octubre de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil