Ir al contenido principal

1064 Mandala: Llibertat conscient.


1064 Mandala: 
Llibertat conscient.

L'àngel que regeix el dia 16 de març, es diu: 72 - Mumiah.


El poder que tens a la teva ànima és extraordinari, només has d'entendre que el pots utilitzar sempre que tu vulguis, està dins teu.

Cal estar atent, viure en el present i demostrant-te a tu del que ets capaç, estimar-te amb tot el bo que tens, però també estimar al teu costat més fosc, perquè acceptant-lo i estimant-lo és l'única manera de transmutar-ho.

Pensem la gran majoria que millor amagar la foscor, però alguns sabem que és a on descobrim la llum que tenim i veiem que aquesta llum brilla amb tota la seva esplendor, ens adonem que a pesar de tot, SOM LLUM.

1064-Mandala LLibertat conscientEts com un infant que comparteix la seva alegria i la il·lusió per tot el que és nou, portes equilibri als altres éssers que t'acompanyen.

Et fem el regal de l'amor incondicional, l'has d'utilitzar amb els que t'envolten intentant demostrar l'empatia que sens per ells.

En aquesta vida has vingut a repetir aprenentatge, el tens assolit en un percentatge elevat. El poder del lideratge, el poder de convèncer als que t'escolten, compassiu, disciplinat, estricte, solitari, estimat per molts.

L'energia que notem en tu, és transparent, lluminosa i noble, et serveix per tenir constància i aprendre d'aquesta energia a desenvolupar la confiança en tu i amb els altres.

El teu mandala, realment et defineix, és transparent, clar, i denota la gran capacitat d'aprenentatge que tens i al mateix temps de ser un mestre pel demès.

Original diseñado, pintado y escrito por M.Àngels CassanyEn el bell mig del cercle, neix una papallona que busca la seva llibertat, conscient que a l'únic lloc que la trobarà serà dins la seva ànima (la teva), cal sortir d'aquí i demostrar al món tota la capacitat sanadora que tens cap a tu i fent-lo extensiu als altres.

Les ones que genera l'energia, s'expandeixen per fora el teu nucli o ànima donant als teus, pau i tranquil·litat innata.

El color taronja, energèticament significa energia, alegria, felicitat, atracció. És estimulant de la creativitat i de crear coses noves, allibera les emocions negatives, també estimula la ment i renova la il·lusió en la vida. És la força intel·lectual i en plena cerca del coneixement, també aporta benestar i bon humor.

La papallona de fora el mandala, camina al teu costat, per ajudar-te en la transformació en la qual estàs immers.

Camina al teu ritme i les coses sortiran com tu desitges.





Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 28 d’abril de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

 Original diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany
 --------------------------------






1064 Mandala: 
Libertat consciente.

El ángel que rige el día 16 de marzo, se llama: 72 - Mumiah.


El poder que tienes en tu alma es extraordinario, solo tienes que entender que lo puedes utilizar siempre que tú quieras, está dentro de ti.

Hay que estar atento, vivir en el presente y demostrándote a ti de lo que eres capaz, amarte con todo lo bueno que tienes, pero también amar a tu lado más oscuro, porque aceptándolo y amándolo es la única manera de transmutar-lo.

Pensamos la gran mayoría que mejor esconder la oscuridad, pero algunos sabemos que es donde descubrimos la luz que tenemos y vemos que esta luz brilla con todo su esplendor, nos damos cuenta que a pesar de todo, SOMOS LUZ.
Original diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany 
Eres como un niño que comparte su alegría y la ilusión por todo lo que es nuevo, llevas equilibrio a los otros seres que te acompañan.

Te hacemos el regalo del amor incondicional, lo tienes que utilizar con los que te rodean intentando demostrar la empatía que sientes por ellos.

En esta vida has venido a repetir aprendizaje, lo tienes logrado en un porcentaje elevado. El poder del liderazgo, el poder de convencer a los que te escuchan, compasivo, disciplinado, estricto, solitario, amado por muchos.

La energía que notamos en ti, es transparente, luminosa y noble, te sirve para tener constancia y aprender de esta energía a desarrollar la confianza en ti y con los demás.

Tu mandala, realmente te define, es transparente, claro, y denota la gran capacidad de aprendizaje que tienes y al mismo tiempo de ser un maestro para los demás.

Original diseñado, pintado y escrito por M.Àngels CassanyEn el centro del círculo, nace una mariposa que busca su libertad, consciente que en el único lugar que la encontrará será dentro de su alma (la tuya), hay que salir de aquí y demostrar al mundo toda la capacidad sanadora que tienes hacia ti y haciéndolo extensivo a los otros.

Las olas que genera la energía, se expanden por fuera tu núcleo o alma dando a los tuyos, paz y tranquilidad innata.

El color naranja, significa energía, alegría, felicidad, atracción. Es estimulante de la creatividad y de crear cosas nuevas, libera las emociones negativas, también estimula la mente y renueva la ilusión por la vida. Es la fuerza intelectual y en plena busca del conocimiento, también aporta bienestar y buen humor.

La mariposa de fuera el mandala, camina a tu lado, para ayudarte en la transformación en la cual estás inmerso.

Camina a tu ritmo y las cosas saldrán como tú deseas.

Original diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

  1. Li ha encantat. Diu q li recorda coses q a vegades no te en compte i son importants per a ell. Està molt agraït. M.F.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an