Ir al contenido principal

1063 Mandala: Explora la teva positivitat.


1063 Mandala: 
Explora la teva positivitat.

L'àngel que regeix el dia 12 de juny, es diu: 17 - Lauviah.
Ànima encantadora, sociable, simpàtica, molt positiva i amb facilitat de comunicació, transmets alegria i optimisme a la vida dels altres.

Sents un immens amor per al pròxim, tot ho comparteixes i ets centre d'atenció, tot et va de cara, ets un ésser que vares néixer afortunat, buscadora de la veritat i detectora de les mentides, no t'afecten les persones negatives, i no suportes la monotonia. Tens una relació especial amb la natura. Ets com una nena petita que gaudeix de tot, però com molt bé hem dit en ser nena també tens les teves pròpies rabietes i et converteixes en pessimista, pensant en què ningú en vol i amb complexa d'inferioritat, però això dura un mínim de temps, ja que passes de l'alegria al plor i del plor a l'alegria en un instant. No perdis aquesta essència que et fa única.

Demostres molt d'amor amb els altres, però si te la juguen, pots passar de l'amor a l'odi/ràbia també en un moment, això és el que manifestes als altres, és el teu ego. Tens un cor enorme, d'estimació cap a tu i als altres.

Estàs repetint aprenentatge, però et falta molt poc per aconseguir-ho. Ho tens tot de cara, és positiu.

El teu do és ser autèntica, transparent, honesta, només amb la teva presencia cures, abraça. Tens percepció visual, auditiva o tàctil, exerceix.

Mandalas A. Cassany
Vens a realitzar-te en totes les àrees de la teva vida, a concretar, aprendre a acabar tot allò que comences, aconseguir l'èxit en tot el que emprenguis, a fer les coses ben fetes, a ser compassiva, a comunicar el que penses sense ferir, perquè els altres sàpiguen el que creus. Sigues perceptiva i constant amb el que et proposis, i et sentiràs alliberada.

Aquest any, és un any de recolliment de pensar en tu, de descobrir-te, un any que no fa falta lluitar per com succeeixen els esdeveniments exteriors, si els deixes passar, funcionaran sols.

El teu mandala és un reflex del que t'hem dit, la teva flor interna et dóna la bellesa i llum necessària perquè continuïs en el teu camí, cap al ple coneixement.

La papallona que entra en el teu nucli, representa la consciència que has posat a la teva vida.

I la papallona exterior, és la comunicació verbal i no verbal que has d'assumir que tens i un cop integrada, revertir-la.

Un plaer haver-te trobat, en el camí cap a la nostra essència.


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 06 d’abril de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com ----------------------------------------------

1063 Mandala: 
Explora tu positividad.


El ángel que rige el día 12 de junio, se llama: 17 - Lauviah.

Alma encantadora, sociable, simpática, muy positiva y con facilidad de comunicación, transmites alegría y optimismo a la vida de los demás.
1063 Mandala:   Explora la teva positivitat. Sientes un inmenso amor por el próximo, todo lo compartes y eres centro de atención, todo te va de cara, eres un ser que naciste afortunado, buscadora de la verdad y detectora de las mentiras, no te afectan las personas negativas, y no soportas la monotonía. Tienes una relación especial con la naturaleza. Eres como una niña pequeña que disfruta de todo, pero como muy bien hemos dicho al ser niña,  también tienes tus propias rabietas y te conviertes en pesimista, pensando en qué nadie me quiere y con complejo de inferioridad, pero esto dura un mínimo de tiempo, puesto que pasas de la alegría al llanto y del llanto a la alegría en un instante. No pierdas esta esencia que te hace única.

Demuestras mucho amor con los demás, pero si te la juegan, puedes pasar del amor al odio/rabia también en un momento, esto es lo que manifiestas a los otros, es tu ego. Tienes un corazón  enorme, de amor hacia ti y a los demás.

Estás repitiendo aprendizaje, pero te falta muy poco para conseguirlo. Lo tienes todo de cara, es positivo.

Tu don es ser auténtica, transparente, honesta, solo con la tu presencia curas, abraza. Tienes percepción visual, auditiva o táctil, ejerce.

1063 Mandala:   Explora la teva positivitat.Vienes a realizarte en todas las áreas de tu vida, a concretar, aprender a acabar todo aquello que empiezas, conseguir el éxito en todo lo que emprendas, a hacer las cosas bien, a ser compasiva, a comunicar lo que piensas sin herir, porque los otros sepan lo que crees. Se perceptiva y constante con lo que te propongas, y te sentirás liberada.

Este año, es un año de recogimiento de pensar en ti, de descubrirte, un año que no hace falta luchar por cómo suceden los acontecimientos exteriores, si los dejas pasar, funcionarán solos.

Tu mandala es un reflejo de lo que te hemos dicho, tu flor interna te da la belleza y luz necesaria para que continúes en tu camino, hacia el pleno conocimiento.

La mariposa que entra en tu núcleo, representa la conciencia que has puesto a tu vida.

Y la mariposa exterior, es la comunicación verbal y no verbal que tienes que asumir , que tienes y una vez integrada, revertir la.

Un placer haberte encontrado en el camino hacia nuestra esencia.

Comentarios

  1. Quina cosa tant preciosa que m'has fet, m'agradat molt, molt i molt, T'estimo, una abraçada gegant. Mita.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c