Ir al contenido principal

1061 Mandala: Vida


1061 Mandala: 
Vida

L'àngel que regeix el dia 2 de desembre, es diu: 50 - Daniel.



Caminar, circular, canalitzar, conduir.... per la vida, és un do que tu tens molt arrelat dins teu, les ànimes que estan a prop teu gaudeixen d'aquest do, però principalment el que n'ha de gaudir ets tu, el mereixement és un privilegi que tots tenim i que molt pocs gaudim.


Prendre consciència que tots som un i formem part del que és visible amb el invisible, del no tangible, ens referim a el físic i a el que és més espiritual malgrat que no es vegi no vol dir que no sigui tant o més important. Gràcies a això, moltes ànimes segueixen pel camí de la Vida i tu ets un bon amfitrió per gestionar-ho.

Animar a descobrir el potencial amagat que tenen altres éssers, i canviar situacions aparentment difícils, així com ajudar a descobrir la seva essència, és una missió que tu desenvolupes molt bé.

Ara bé no caiguis a fer el oposat, ja que es giraria en contra teva, perdona des del cor i perdona't a tu des del més profund de la teva ànima.

Tens una gran força de voluntat i de convicció, que unit amb la teva percepció extrasensorial, fa que tot el que gestiones des del teu interior es realitzi. La materialització dels teus projectes són la clau del teu creixement i porta l'èxit assegurat.

El mandala et mostra la teva ànima d'aquest moment de la vida, en el cercle central la lluminositat es veu reflectida amb una flor i la papallona que creix i expandeix la seva llum a través de tot el mandala, és un signe de transformació i la flor de bellesa interna.

L'energia és potent i va formant els diferents cercles per on circules, les teves pròpies pors, el teu propi dolor, però també les teves grans capacitats i recursos que tens per gestionar-ho i decantar-ho cap a la teva alegria interna i externa.

Saps rodejar-te de persones amb el mateix esperit i llum que tu, això et fa gran, ja que no deixes que la teva pròpia llum, eclipsi la dels altres. La teva companya de vida, t’il·lumina amb la seva claror, a que adoptis les decisions justes en cada moment.



Els estels il·luminen i traspassen el teu interior, donant-te un potencial brillant i amb molta llum per gaudir de l'ara a cada instant.

Viu la VIDA i gaudeix-la.

Dissenyat, pintat i escrit per
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 18 de març de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

  




1061 Mandala:  Vida.

El àngel que rige el dia 2 de diciembre, se llama: 50 - Daniel.


Andar, circular, canalizar, conducir.... por la vida, es un don que tú tienes muy arraigado dentro de ti, las almas que están cerca de ti disfrutan de este don, pero principalmente el que tiene que disfrutar eres tú, el merecimiento es un privilegio que todos tenemos y que muy pocos disfrutamos.

Tomar conciencia que todos somos uno y formamos parte del que es visible con lo invisible, del no tangible, nos referimos al físico y al que es más espiritual, a pesar de que no se vea no quiere decir que no sea tanto o más importante. Gracias a esto, muchas almas siguen por el camino de la Vida y tú eres un buen anfitrión para gestionarlo.

Animar a descubrir el potencial escondido que tienen otros seres, y cambiar situaciones aparentemente difíciles, así como ayudar a descubrir su esencia, es una misión que tú desarrollas muy bien.

Ahora bien no caigas en hacer lo opuesto, ya que se giraría en tu contra, perdona desde el corazón y perdónate a ti desde lo más profundo de tu alma.

Tienes una gran fuerza de voluntad y de convicción, que unido con tu percepción extrasensorial, hace que todo lo que gestionas desde tu interior se realice. La materialización de tus proyectos son la clave de tu crecimiento y lleva el éxito asegurado.

El mandala te muestra tu alma en este momento de la vida, en el círculo central la luminosidad se ve reflejada con una flor y la mariposa que crece y expande su luz a través de todo el mandala, es un signo de transformación y la flor de belleza interna.

La energía es potente y va formando los diferentes círculos por donde circulas, tus propios miedos, tu propio dolor, pero también tus grandes capacidades y recursos que tienes para gestionarlo y decantarlo hacia tu alegría interna y externa.

Sabes rodearte de personas con el mismo espíritu y luz que tú, esto te hace grande, puesto que no dejas que tu propia luz, eclipse la de los otros. Tu compañera de vida te ayuda con su luz al hecho que adoptes las decisiones justas en cada momento.

Las estrellas iluminan y traspasan tu interior, dándote un potencial brillante y con mucha luz para disfrutar de la ahora a cada instante.

Vive la VIDA y disfrútala.
Diseñado, pintado y escrito por
M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an