Ir al contenido principal

956 Mandala: Sensibilidat innata.


956 Mandala: 

Sensibilitat innata.


Dona d'aparença forta, sensible, extravertida, de caràcter, sociable, amant de la teva intimitat, tots aquests qualificatius et determinen, alguns potser tu no t'hi definiries però aquest i alguns més els tens, formen part del teu ADN.

Ens agrada creure que a causa de la teva professió t'has treballat molt i sabem que ho has fet, però en el fons saps que hi ha coses que encara no les tens ben superades, busca en el fons del teu interior i profunditza.

És fàcil, se'n diu perdonar.

El perdó és una eina molt poderosa per canalitzar qualsevol "problema", un cop et perdonis i acceptis el perdó, milloraràs la salut.

El teu mandala és potent, com tu. Té un nucli intern en forma de flor que manifesta la teva sensibilitat i va forjant en forma de pètals tot el que és el mandala, sorgint d'ell una perfecta papallona que porta missatges a l'interior d'altres ànimes perquè es treballin i sobretot es facin preguntes i es puguin autorespondre moltes de les seves inquietuds, pors, emocions positives i/o negatives...., tot en favor del seu benestar.

Quantes ànimes hauran passat per la teva consulta?, t'has parat a pensar quantes hauràs ajudat a comprendre el seu camí aquí a la terra, per ser més a prop del seu jo? Digues-li self, déu, àngels, o.... és indiferent el nom que li posem, l'assumpte és qüestionar-se qui som i a on volem anar.

Les diferents posicions del mandala i els colors determinen diferents capes de la nostra ànima, ja que en ella s'han anat forjant diferents situacions actuals i passades, unes molt positives i d'altres totalment negatives de les quals aprenem i fem canvis adequant el trajecte a les nostres necessitats.

Et volem dir que l'amor incondicional que transmets, et retorna a través de les persones que t'envolten, aquí representades a través dels enllaços que es manifesten en un dels cercles.


Hi ha la roda de l'energia, que t'ajuda a aixecar-te cada dia.

Els colors transmeten,
 el rosa, l'amor
el blau, la calma
el verd, la flama de curació
el violeta,  la flama de llum espiritual
el daurat, llum divina.

Volem que no perdis aquesta sensibilitat innata que tens, per ajudar a moltes ànimes a gaudir de la vida, però no et descuidis de tu, agafat més temps per assaborir les coses, i amb la companyia adequada descobrir noves formes de tu.

Molta LLUM!


 Dissenyat, pintat i escrit per M.Àngels CassanyMandalas A. Cassany
St. Gregori, 08 d’abril de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com
 ------------------------------------------------------------ 


956-Sensibilidad innata.


Mujer de apariencia fuerte, sensible, extrovertida, de carácter, sociable, amante de tu intimidad, todos estos calificativos te definen, algunos quizás tú no te definirías pero este y algunos más los tienes, forman parte de tu ADN.

Nos gusta creer que debido a tu profesión te has trabajado mucho y sabemos que lo has hecho, pero en el fondo sabes que hay cosas que todavia no las tienes muy superadas, busca en el fondo de tu interior y profunditza.

Es fácil, se dice perdonar.

El perdón es una herramienta muy poderosa para canalizar cualquier "problema", una vez te perdones y aceptes el perdón, mejorarás la salud.

Tu mandala es potente, como tú. Tiene un núcleo interno en forma de flor que manifiesta tu sensibilidad y va forjando en forma de pétalos todo lo que es el mandala, surgiendo de él una perfecta mariposa que lleva mensajes al interior otras almas para qe se trabajen y sobre todo se hagan preguntas y puedan autoresponderse a muchas de sus inquietudes, miedos, emociones positivas y/o negativas...., todo en favor de su bienestar.

¿Cuántas almas habrán pasado por tu consulta?, te has parado a pensar a cuántas habrás ayudado a comprender su camino aquí en la tierra, para estar más cerca de su yo? Dile self, dios, ángeles, o.... es indiferente el nombre que le ponemos, el asunto es cuestionarse quiénes somos y donde queremos ir.

Las diferentes posiciones del mandala y los colores nos determinan diferentes capas de nuestra alma, puesto que en ella se han ido forjando diferentes situaciones actuales y pasadas, unas muy positivas y otros totalmente negativas de las cuales aprendemos y hacemos cambios adecuando el trayecto a nuestras necesidades.

Te queremos decir que el amor incondicional que transmites, se te devuelve a través de las personas que te rodean, aquí representadas a través de los enlaces que se manifiestan en uno de los círculos.


Hay la rueda de la energía, que te ayuda a levantarte cada día.

Los colores nos transmiten 
el rosa, el amor
El azul, la calma
el verde, la llama de curación
el violeta, la llama de luz espiritual
el dorado, luz divina.

Queremos que no pierdas esta sensibilidad innata que tienes, para ayudar a muchas almas a disfrutar de la vida, pero no te descuides de ti, coge más tiempo para saborear las cosas, y con la compañía adecuada descubrir nuevas formas de ti.

Mucha LUZ!


 Dissenyat, pintat i escrit per M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c