Ir al contenido principal

955 Mandala Párate, descansa y sueña


955 Mandala: 
Atura’t, descansa i somia!.


És un plaer haver fet aquest mandala, ets un ésser meravellós i tens una ànima repleta d'amor, un amor que nosaltres en diem incondicional, intentes ajudar als demés com t'agradaria que ho fessin amb tu i en aquest camí, et trobes amb altres éssers que com tu fan el camí de l'amor ferm.

Tingues en compte de què l'àngel que regeix el teu naixement és l'arcàngel Metraton, príncep dels serafins, que el pots invocar sempre que ho desitgis.
A ell i a qualsevol de nosaltres, t'ajudarem en tot el que sigui, per al teu propi creixement interior.

Fas una bona feina aquí a la terra, paraules d'amor dónes als que veus que ho necessiten i algunes vegades ets recompensada per això i d'altres no, però això mateix és la  existència, no tot és bo en aquest pla.

Accepta el teu destí, i quan estiguis cansada .... atura't, descansa i somia!.

És important aquest punt, perquè algunes vegades no us doneu ni temps per aturar-vos, cada parada que feu i descanseu us pot aportar un regal que en forma de somni es pot produir, al cap i a la fi, és una meditació.

La meditació aporta molts moments de serenor i de posar les coses al seu lloc, on han d'estar i ens ajuda a sobreposar-nos en moments difícils i a manifestar tots els bons moments que hem viscut de plaer i felicitat.

El teu mandala reflecteix el que hem dit, en el bell centre, en el nucli més profund de la teva ànima tens una meravellosa papallona que neix per ajudar-te a transformar tot el negatiu i que serveix per al teu creixement en positiu, i el que no, deixar-lo anar.

L'energia t'aporta una bellesa immensa en forma de flors, per alegrar-te la vida i que la vegis meravellosa, cuida les teves flors internes.

El blau verd del teu mandala ens diu que la calma ha de ser la teva bandera i que no guardis dins teu cap problema que no tingui solució, així podràs disposar del temps necessari per estar amb els altres. Donar voltes a un tema que ens preocupa fa que l'energia que utilitzem en lloc de ser beneficiosa es torni en contra.

L'energia potent del color vermell, t'ajuda a purificar-te i t'aporta l'energia necessària per conèixer i acceptar el teu destí.

  
Les ones s'expandeixen cap a fora de la teva ànima i aporten color i calor als teus familiars i amics.

Deixa't portar pel teu instint i gaudeix de tot el que se't presenti amb la companyia que més et faci sentir. Ànimes profundes estan a prop teu, assaboreix-les.

La papallona que s'apropa a la teva ànima representa a la teva gran amiga Anna M., juntes feu un gran tàndem, no deixeu de fer-vos costat, aquí hi ha un gran amor incondicional.

Ets un AMOR i ja saps, atura't quan ho creguis convenient.


 Dibuixat, pintat i escrit per M.àngels Cassany

Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 18 de març de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com -----------------------------------------------------------------------------------
Párate, descansa y sueña!.


Es un placer haber hecho este mandala, eres un ser maravilloso y tienes una alma repleta de amor, un amor que nosotros decimos incondicional, intentas ayudar a los demás como te gustaría que lo hicieran contigo y en este camino te encuentras con otros seres que cómo tú hacen el camino del amor incondicional.

Ten en cuenta de que el ángel que rige tu nacimiento es el arcángel Metraton, príncipe de los serafines, que lo puedes invocar siempre que lo desees.
A él y a cualquiera de nosotros, que te ayudaremos en todo lo que sea, para tu propio crecimiento interior.

Haces un buen trabajo aquí en la tierra, palabras de amor das, a los que ves que lo necesitan y algunas veces eres recompensada por eso y otras no, pero esto mismo es la existencia, no todo es bueno en este plano.

Acepta tu destino, y cuando estés cansada .... párate, descansa y sueña!.

Es importante este punto, porque algunas veces no os dais ni tiempo para pararos, cada parada que hacéis y descansáis os puede aportar un regalo que en forma de sueño se puede producir, al fin y al cabo, es una meditación.

La meditación aporta muchos momentos de serenidad y de poner las cosas a su sitio, donde tienen que estar y nos ayuda a sobreponernos en momentos difíciles y a manifestar todos los buenos momentos que hemos vivido de placer y felicidad.

Tu mandala refleja lo que hemos dicho, en el centro, en el núcleo más profundo de tu alma tienes una maravillosa mariposa que nace para ayudarte a transformar todo lo negativo y que sirve para tu crecimiento, en positivo, y el que no, soltarlo.

La energía te aporta una belleza inmensa en forma de flores, para alegrarte la vida y que la veas maravillosa, cuida tus flores internas.

El azul verde de tu mandala nos dice que la calma tiene que ser tu bandera y que no guardes dentro de ti ningún problema que no tenga solución, así podrás disponer del tiempo necesario para estar con los demás. Dar vueltas a un tema que nos preocupa hace que la energía que utilizamos, en lugar de ser beneficiosa se vuelva en contra.

La energía potente del color rojo, te ayuda a purificarte y te aporta la energía necesaria para conocer y aceptar tu destino.Las olas se expanden hacia fuera de tu alma y aportan color y calor a tus familiares y amigos.

Déjate llevar por tu instinto y disfruta de todo lo que se te presente con la compañía que más te haga sentir. Almas profundas están cerca de ti, saboréalas.

La mariposa que se acerca a tu alma representa a tu gran amiga Anna M., juntas hacéis un gran tándem, no dejéis de apoyaros, aquí hay un gran amor incondicional.

Eres un AMOR y ya sabes, párate cuando lo creas conveniente.


Dibujado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an