Ir al contenido principal

951 Mandala: L’energia que brolla de les mans.

951 Mandala: 
L’energia que brolla de les mans.


La circulació de l'energia potent que tu tens pot ajudar a moltes ànimes a seguir i millorar el seu camí, un camí moltes vegades pesat i altres plens d'energia positiva.

Aquí és on tu tens major projecció, pots donar energia positiva als demés sense perdre-la. Ets un potencial energètic brutal, pots o millor dit tens l'obligació de donar, així creixeràs tu i tot el teu entorn.Nosaltres t'ajudarem sempre que tu ens ho demanis, per això és important que en el teu nou local, en un lloc especial muntis un “altar” amb coses del teu grat, poden ser pedres, espelmes, llum de sal, figures, àngels, budas, encens, el que tu més t'atregui , ja que llavors només amb un petit pensament cap a nosaltres et donarem tota l'energia que necessites a cada moment, per ajudar als altres en el seu camí.

És igual el treball que facis, amb amor tot és important. El fet d'escoltar sense jutjar ja és un treball considerable.

La papallona es dirigeix directament cap al teu interior per ajudar-te a transformar tot el que necessites, la fada que dóna energia ho impulsa cap a dins per convertir-la, mitjançant vibració, que flueix a través de les teves mans.

El blau del mar i del cel ho tens en la primera capa i en el nucli més intern teu, és color de serenitat i de bones vibracions, forma part de l'energia que dóna el daurat formant aquestes ones que capten el que no es veu, però si que es nota.

L'energia del verd, color de maragda dóna en aquest mandala la potència i fortalesa que necessites en aquest nou projecte. T'acompanyen ànimes en aquest nou camí, que t'ho posaran més fàcil.

La llum del sol escalfa les emocions i dóna lloc a poder-les expressar en diferents formes, amb alegria, tristesa, ràbia, dolor, amor, esperança.....

El vermell color del foc dóna calor a qui ho necessita, la seva energia és poderosa i tu la tens, molt prop del teu nucli.
  
En el teu nucli hi ha la flor que ens ensenya el meravellosa que tu ets i el bonic de la teva ànima.

Ets una gran persona, i al teu costat hi ha grans persones, especialment a la que et fa aquest regal.

Dibuixat, pintat i escrit per M.Àngels Cassany   
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 12 de febrer de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

951 Mandala: 
La energia que brota de las manos.
La circulación de la energía potente que tú tienes puede ayudar a muchas almas a seguir y mejorar su camino, un camino muchas veces pesado y otros llenos de energía positiva. 


Aquí es donde tú tienes mayor proyección, puedes dar energía positiva a los demés sin perderla. Eres un potencial energético brutal, puedes o mejor dicho tienes la obligación de dar, así crecerás tú y todo tu entorno. 

Nosotros te ayudaremos siempre que tú nos lo pidas, por eso es importante que en tu nuevo local, en un lugar especial montes un “altar” con cosas de tu agrado, pueden ser piedras, velas, luz de sal, figuras, ángeles, budas, inciensos, el que tú más te atraiga , puesto que entonces sólo con un pequeño pensamiento hacia nosotros te daremos toda la energía que necesitas en cada momento, para ayudar a los demás en su camino. 

Es igual el trabajo que hagas, con amor todo es importante. El hecho de escuchar sin juzgar ya es un trabajo considerable.

La mariposa se dirige directamente hacia tu interior para ayudarte a transformar todo lo que necesitas, el hada que da energía lo impulsa para adentro para convertirla, mediante vibración que fluye a través de tus manos.

El azul del mar y del cielo lo tienes en la primera capa y en el núcleo más interno tuyo, es color de serenidad y de buenas vibraciones, forma parte de la energía que da el dorado formando estas olas que captan el que no se ve, pero si que se nota.

La energía del verde, color de esmeralda da en este mandala la potencia y fortaleza que necesitas en este nuevo proyecto. Te acompañan almas en este nuevo camino, que te lo pondran más fácil.

La luz del sol calienta las emociones y da lugar a poderlas expresar en diferentes formas, con alegría, tristeza, rabia, dolor, amor, esperanza.....

El rojo color del fuego da calor a quien lo necesita su energía es poderosa y tú la tienes, muy cerca de tu núcleo.

En tu núcleo hay la flor que nos enseña lo maravillosa que tú eres y lo bonito de tu alma.

Eres una gran persona, y a tu lado hay grandes personas, especialmente al que te hace este regalo


Dibuixat, pintat i escrit per M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an