Ir al contenido principal

952- Buscando el camino adecuado hacia la libertad.


952 Mandala: 
Buscant el camí adient cap a la llibertat.


A la recerca de....... ,
que buscar?
I quan trobi, què?
I sinó m'agrada?
I si m'agrada molt?Buscar és símbol de què no estem quiets, de què ens agrada moure energies i que tenim necessitats que pel moment no estant cobertes, per aquest motiu explorem nous camins, i és bo caminar acompanyat quan en tinguem ganes i sol quan volem explorar el dins i el fora de les nostres emocions i capacitats.

Mandala, paraula que ve del sànscrit i que significa roda o totalitat, cercle sagrat que ens pot ajudar a caminar dins la nostra ànima.

Mandalas A. Cassany
El significat que ens produeix en veure'ns reflectits, fa explorar i pensar en la realitat del nostre dia a dia, però molt més en el nostre interior.

El cercle central de tot mandala, reflecteix el nucli més a prop de la teva ànima. En la foscor de la nit, sempre hi ha estrelles que il·luminen el camí cap a la llibertat d'esperit.

Aquesta energia flueix i forma una roda que envolta el teu nucli i s'expandeix per tot el mandala, el color majoritari és el blau, símbol de calma i pau interior, a més són colors del cel i del mar. Hi ha moments, en el que estan calmats i d'altres, que estant revolucionats, però a tu et guanya la calma.

En els cercles posteriors n'hi ha que fan onades i d'altres parets, no tot és fàcil en aquesta vida, hem d'agrair les dificultats que ens fan més forts i mouen quelcom dins el nostre interior que ens posen en marxa, per tal de superar amb escreix totes i cada un dels obstacles. Tu pots!

El verd de les muntanyes, dels arbres, de les flors, estan presents dins el teu mandala, la natura al teu costat, forma part de tu mateix.

El cercle de la llibertat dibuixat amb el color de la flama violeta, aquest color té molt de poder transmutador, protegeix, dóna saviesa i amor.
D'aquí neixen els ocells que van a la recerca de la llibertat.

 La papallona vol entrar directe al teu interior per ajudar-te a transmutar tot el teu potencial, escolta i escolta't.

Els teus companys de camí, estan a prop teu per donar-te l'escalf que necessites i junts poder afrontar el camí que se us presenti.

Al teu costat hi ha una meravellosa ànima, que t'acompanya en el camí cap a la llibertat.

Ets LLUM!
    Dibuixat, pintat i escrit per M. Àngels Cassany

 ----------------------------------------Buscando el camino adecuado hacia la libertad.

En busca de....... ,
que buscar?
Y cuando encuentre, qué?
I sino me gusta?
Y si me gusta mucho?
Buscar es símbolo de que no estamos quietos, de que nos gusta mover energías y que tenemos necesidades que por el momento no estando cubiertas, por este motivo exploramos nuevos caminos, y es bueno andar acompañado cuando tengamos ganas y solo cuando queremos explorar el dentro y el fuera de nuestras emociones y capacidades.

Mandala, palabra que viene del sànscrit y que significa rueda o totalidad, círculo sagrado que nos puede ayudar a andar dentro de nuestra alma.

El significado que nos produce al vernos reflejados, hace explorar y pensar en la realidad de nuestro día a día, pero mucho más en nuestro interior.

El círculo central de todo mandala, refleja el núcleo más cerca de tu alma, en la oscuridad de la noche, siempre hay estrellas que iluminan el camino hacia la libertad de espíritu.

Esta energía fluye y forma una rueda que rodea tu núcleo y se expande por todo el mandala, el color mayoritario es el moratón, símbolo de calma y paz interior, además son colores del cielo y el mar. Hay momentos que son calmados y otros que estando revolucionados, pero a tú te gana la calma.

En los círculos posteriores hay que hacen oleadas y otras paredes, no todo es fácil en esta vida, tenemos que agradecer las dificultades que nos hacen más fuertes y mueven algo dentro de nuestro interior que nos ponen en marcha para superar con creces todas y cada uno de los obstáculos. Tú puedes!

El verde de las montañas, de los árboles, de las flores, está presente dentro de tu mandala, la natura a tu lado, forma parte de tú mismo.

El círculo de la libertad dibujado con el color de la llama violeta, este color tiene mucho poder transmutador, protege, da sabiduría y amor.
De aquí nacen los pájaros que van en busca de la libertad.

La mariposa quiere entrar directo a tu interior para ayudarte a transmutar todo tu potencial, boy escout y escúchate.

Tus compañeros de camino, están cerca tuyo para darte el escalf que necesitas y juntos poder afrontar el camino que se os presente.

A tu lado hay una maravillosa alma, que te acompaña en el camino hacia la libertad.

Eres LUZ!

Escrito, dibujado y pintado por  M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru