Ir al contenido principal

912 Mandala: Codi de llum.

912 Mandala: Codi de llum.

Capbussar-se en el mar entre somnis i trobar-te dofins que naden al teu costat és una experiència meravellosa i si a sobre sents els seus sons i els interpretes pots indagar i creuar per les teves emocions i per la dels altres.

Es pot fer una meditació pensant que estàs a prop del mar i apareixen uns dofins, tu puges al damunt, et submergeixes amb ells i els demanes que et portin a Lemuria etèria, a on trobaràs a Adama, allà sentiràs la pau i alegria que necessites.

El teu mandala representa la unió del teu jo més profund (ànima) amb tota aquesta realitat que t'aporten els sons dels dofins, on pots interpretar amb total llibertat el que sents i perceps de les ànimes que et consulten.

Tu representes la fada que escolta als dofins que es capbussen pel teu interior i permeten recopilar tota la teva saviesa fins a arribar al bell mig del nucli on neix una flor que s'expandeix cap a fora donant els demès tranquil•litat i alegria, explorant en l'interior dels altres i fent que es reconeguin tal com són.

Tens 8 portes d'entrada amb un estel a cada una, que et permeten veure el teu interior gràcies a la llum i claredat que et donen. Tant se val per quina entris, totes et porten al teu interior, unes directes, d'altres donant una petita volta, perquè no tot és fàcil en aquest pla. En aquest estadi es produeixen unes ones de freqüència que et permeten sentir el so dels dofins i amb la teva capacitat poder-los interpretar.

En quatre de les portes es formen uns cercles de força que impulsen la forta energia que desprens, per ajudar-te i ajudar al demès amb una eficàcia inusitada. El poder de l'energia verda et dóna protecció i el color vermell l'empenta per regenerar-te. Els ocells en aquest cercle et donen la llibertat que necessites, per impulsar els teus projectes a on tens decidit. Tots ells estant envoltats per aquest meravellós mar blau, fins i tot hi creixen flors per donar alegria al teu interior.

Els altres quatre cercles més al voltant del teu nucli formen una flor i uns pètals que et donen coratge per seguir, a pesar de les dificultats que se't presenten. Només cal estar atent i no preocupar-te més del necessari.
  
Aquestes rodones també formen part important del cercle interior on totes les teves capacitats es veuen reflectides, i el conjunt es converteix amb un estel on la flor més bonica s'amplia, donant-te la llum i claredat que gaudeixes.

En aquest mandala si hi medites, trobaràs el codi de llum.

Fada dels dofins.

Desitjo que t'ajudi.Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 15 de setembre de 2017.
e.mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat

 912 Mandala: Código de luz.

Zambullirse en el mar entre sueños y encontrarte delfines que nadan a tu lado es una experiencia maravillosa y si encima sientes sus sonidos y los interpretas puedes indagar y cruzar por tus emociones y por la de los otros.

Se puede hacer una meditación pensando que estás cerca del mar y aparecen unos delfines, tú subes encima, te sumerges con ellos y les pides que te lleven a Lemuria etérea, donde encontrarás a Adama, alli sentirás la paz y alegría que necesitas.

Tu mandala representa la unión de tu yo más profundo (alma) con toda esta realidad que te aportan los sonidos de los delfines, donde puedes interpretar con total libertad lo que sientes y percibes de las almas que te consultan.

Tú representas el hada que escucha a los delfines que se zambullen por tu interior y permiten recopilar toda tu sabiduría hasta llegar al centro del núcleo donde nace una flor que se expande hacia fuera dando los demas tranquilidad y alegría, explorando en el interior de los otros y haciendo que se reconozcan tal como son.

Tienes 8 puertas de entrada con una estrella en cada una, que te permiten ver tu interior gracias a la luz y claridad que te dan. Tanto da por donde entres, todas te llevan a tu interior, unas directas, otras dando una pequeña vuelta, porque no todo es fácil en este plano. En este estadio se producen unas olas de frecuencia que te permiten sentir el sonido de los delfines y con tu capacidad poderlos interpretar.

En cuatro de las puertas se forman unos círculos de fuerza que impulsan la fuerte energía que desprendes para ayudarte y ayudar a los demas con una eficacia inusitada. El poder de la energía verde te da protección y el color rojo el empujón para regenerarte. Los pájaros en este círculo te dan la libertad que necesitas para impulsar tus proyectos donde tienes decidido. Todos ellos estando rodeados por este maravilloso mar azul, del que incluso crecen flores para dar alegría a tu interior.

Los otros cuatro círculos más alrededor de tu núcleo forman una flor y unos pétalos que te dan coraje para seguir, a pesar de las dificultades que se te presentan. Sólo hay que estar atento y no preocuparse más del necesario.

Estas redondas también forman parte importante del círculo interior donde todas tus capacidades se ven reflejadas, y el conjunto se convierte en una estrella donde la flor más bonita se amplia, dándote la luz y claridad que disfrutas.

En este mandala si meditas, encontrarás el código de luz.

Hada de los delfines.

Deseo que te ayude.Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c