Ir al contenido principal

910 Mandala: Superació personal positiva.

910 Mandala: 
Superació personal positiva.


Cal endinsar-nos una mica per saber que és el que pretenem amb el títol de superació personal positiva.

Superació:
Potser a moltes coses, superar els obstacles que ens posa la vida, superar la realitat dels somnis que ens hem proposat, superar la por a un munt de coses, o a unes poques que no ens deixen dormir, superar el treball o la falta d’ell, superar la manca d’amor o superar la nostàlgia per allò que volem i no tenim.

Personal:
Que ens afecta a cada un de nosaltres, que per més que ens proposem vèncer no hi ha manera de controlar.

Positiva:
Que per més que ens domini la situació acabem veient-lo d’una manera favorable als nostres interessos més profunds.

En el teu mandala veiem una progressió de la teva superació personal positiva, en el bell mig de la teva ànima es troba una flor dins la foscor,  envoltada de lluminositat, la que tu desprens i enfoques a moltes ànimes del teu voltant.
Aquesta llum s’expandeix modelant uns pètals, enviant l’energia que t’ha estat donada a l’univers, formant unes ones de pau que flanquegen la llum d’esperança  on els ocells volen en total llibertat, portant al món missatges que tu els dónes, només amb els teus pensaments positius.

L’estrella que és forma, produeix una roda d’intensitat moderada,  les ànimes que la reben estan preparades per rebre l’amor incondicional que els envies. Així els arriba la llum que envolta el teu mandala produint unes onades d’energia de llum que passen pons i passeres per tal de matisar la teva forta personalitat i arribar amb la seva justa mesura a cada un dels individus que formen part del teu entorn.

Les papallones volen endinsar-se dins el teu nucli interior, porten la saviesa que tu necessites, la de color rosa i blau-verd et porta amor per a tu i al mateix temps per donar, la de color groc t’aporta sensibilitat, harmonia, companyonia i tranquil·litat.

Ànima bonica, supera’t.


Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 6 de setembre de 2017.
e.mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat

 -------------------------------------------

910 Mandala:
Superación personal positiva.

Hay que adentrarnos un poco para saber que es el que pretendemos con el título de superación personal positiva.

Superación:
Quizás a muchas cosas, superar los obstáculos que nos pone la vida, superar la realidad de los sueños que nos hemos propuesto, superar el miedo a un montón de cosas, o a unas pocas que no nos dejan dormir, superar el trabajo o la falta de él, superar la carencia de amor o superar la nostalgia por aquello que queremos y no tenemos.

Personal:
Que nos afecta a cada uno de nosotros, que por más que nos proponemos vencer no hay manera de controlar.

Positiva:
Que por más que nos domine la situación acabamos viéndolo de una manera favorable a nuestros intereses más profundos.

En tu mandala vemos una progresión de tu superación personal positiva, en el centro de tu alma se encuentra una flor dentro de la oscuridad, rodeada de luminosidad, la que tú desprendes y enfocas a muchas almas de tu entorno.
Esta luz se expande modelando unos pétalos, enviando la energía que te ha sido dada al universo, formando unas olas de paz que flanquean la luz de esperanza donde los pájaros vuelan en total libertad, trayendo al mundo mensajes que tú les das, sólo con tus pensamientos positivos.

La estrella que se forma, produce una rueda de intensidad moderada, las almas que la reciben están preparadas para recibir el amor incondicional que los envías. Así les llega la luz que rodea tu mandala produciendo unas olas de energía de luz que pasan puentes y pasadizos para matizar tu fuerte personalidad y llegar en su justa medida a cada uno de los individuos que forman parte de tu entorno.

Las mariposas quieren adentrarse dentro de tu núcleo interior, traen la sabiduría que tú necesitas, la de color rosa y azul-verde te trae amor para ti y al mismo tiempo para dar, la de color amarillo te aporta sensibilidad, armonía, compañerismo y tranquilidad.

Alma bonita, supérate.

Escrit i dibuixat per M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que