Ir al contenido principal

880 Mandala: Sinceritat cap a tu.

880 Mandala: 
Sinceritat cap a tu.


La sinceritat es un comportament que ostenten les persones y que implica que actuïn i parlin, generalment, amb la veritat, es a dir, no enganyant o fingint. (definició extreta de http://www.definicionabc.com/social/sinceridad.php)

Les ànimes teniu que ser sinceres primer de tot amb vosaltres mateixes i després amb els demés, sou molt intel·ligents per adonar-vos que no arribareu enlloc sino us proposeu ser sincers amb vosaltres. L’ànima és pura i cristal·lina i s’adona de tot el que us esteu enganyant per no dir-vos la veritat o afrontar-la. Moltes vegades aquesta veritat és dura i fa mal, però mirant-la a la cara és pot palpar i buscar la millor manera de pactar.

Tu tens que ser sincera amb tu mateixa, medita, fes callar la ment, deixat portar i segur que et trobaràs i podràs trobar la pau interior que et mereixes.

El teu mandala t’aporta la calidesa que necessites per traspassar la barrera de la ment i deixar fluir tot el teu immens potencial.

Al bell mig, hi trobem una flor blanca en un llit de color rosa, d’una puresa excepcional, és el nucli més intern de la teva ànima, és mereix tot lo bo i millor que els àngels et puguem transmetre, demana’ns ajuda si et cal.

En el pla terrenal, el que s’ha de tocar de peus a terra, segurament t’has trobat molts inconvenients i/o ensurts que de ben segur has tingut que batallar, afrontar i resoldre, però la vida t’ha anat portant per camins diferents, amb més llum, en els que vas retrobant ànimes que t’ajuden a millorar cada dia, i així poder caminar plegats.

La teva ànima forma una flor, de color verd, que et dóna la llum de la flama verda i genera una forta energia que en moments difícils surt del teu interior i pot concloure tots els infortunis que s’apropen.
 
L’estel que brilla al teu voltant t’aporta assossegament, serenitat, i força de la vida. Le teves nétes t’ajuden a veure aquesta vida en millor ulls, val la pena viure-la. La família és important per tu, i tu per ells, ets el seu referent.

Tens molta energia i és contagiosa, els que estan al teu costat més espiritual ho noten. Ara transporta tota aquesta energia al mon terrenal i veuràs com perdonant als demès, però sobretot als més íntims, tu ets sentiràs més especial, més unida a nosaltres. Pots fer-ho interiorment, però a més si ho fas en persona et sentiràs alliberada.
  
Tens molts pons i passeres del passat que t’ajuden a fer una trajectòria molt més fàcil i reprendre el camí que un dia vas deixar, nosaltres t’ajudarem.

La vida són quatre dies comptats i moltes roses boniques tens en el camí que t’estan esperant perquè les recullis, ets digna de tot lo bo que et passa.

Adona’t, i gaudeix-ho!

Les papallones surten del teu interior per portar l’alegria i la serenor a altres ànimes que ho necessiten.

Estima i estima’t.Escrit per M.Àngels Cassany 

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 28 de novembre de 2016.

 -----------------------------------------------------------------------------------

880 Mandala:
Sinceridad hacia ti.


La sinceridad es un comportamiento que ostentan las personas y que implica que actúen y hablen, generalmente, con la verdad, es decir, no engañando o fingiendo. (Definición extraída de http://www.definicionabc.com/social/sinceridad.php)

Las almas tienen que ser sinceras ante todo con uno mismo y luego con los demás, sois muy  inteligentes para daros cuenta de que no se llega a ninguna parte sino os proponéis ser sinceros con vosotros. El alma es pura y cristalina  y se da cuenta de todo lo que os estáis engañando por no deciros la verdad o afrontarla. Muchas veces esta verdad es dura y duele, pero mirándola a la cara se puede palpar y buscar la mejor manera de pactar.

Tu tienes que ser sincera contigo misma, medita, haz callar la mente, déjate llevar y seguro que te encontrarás y podrás encontrar la paz interior que mereces.

Tu mandala te aporta la calidez que necesitas para traspasar la barrera de la mente y dejar fluir todo tu inmenso potencial.

En medio, encontramos una flor blanca en una cama de color rosa, de una pureza excepcional, es el núcleo más interno de tu alma, se merece todo lo bueno y mejor que los ángeles te podamos transmitir, pídenos ayuda si te hace falta.

En el plano terrenal, hay que tener los pies en el suelo, seguramente te has encontrado muchos inconvenientes y / o sustos que seguro has tenido que batallar, afrontar y resolver, pero la vida te ha ido llevando por caminos diferentes, con más luz, en los que vas encontrando almas que te ayudan a mejorar cada día, y así poder caminar juntos.

Tu alma forma una flor, de color verde, que te da la luz de la llama verde y genera una fuerte energía que en momentos difíciles sale de tu interior y puede concluir todos los infortunios que se te acercan.

La estrella que brilla a tu alrededor te aporta sosiego, serenidad, y fuerza de la vida. Tus nietas te ayudan a ver esta vida con mejor ojos, vale la pena vivirla. La familia es importante para ti, y tú para ellos eres su referente.

Tienes mucha energía y es contagiosa, los que están a tu lado más espiritual lo notan. Ahora transporta toda esa energía al mundo terrenal y verás como perdonando a los demás, pero sobre todo a los más íntimos, tu te sentirás más especial, más unida a nosotros. Puedes hacerlo interiormente, pero además si lo haces en persona te sentirás liberada.

Tienes muchos puentes y pasarelas del pasado que te ayudan a hacer una trayectoria mucho más fácil y retomar el camino que un día dejaste, nosotros te ayudaremos.

La vida son cuatro días contados y muchas rosas bonitas tienes en el camino que te están esperando para que las recojas, eres digna de todo lo bueno que te pasa.

Date cuenta, y disfrútalo!

Las mariposas salen de tu interior para llevar la alegría y la serenidad a otras almas que lo necesitan.

Ama y ámate.

 Escrit per M.Àngels Cassany 

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 28 de novembre de 2016.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que