Ir al contenido principal

864 Mandala: Llum i color

864 Mandala: Llum i color


(Català)
Llum i color, en aquest mandala és el mateix que energia i confiança. Que volem dir? L’energia que emanes és molt poderosa i genera una gran confiança als qui tens a prop teu.

La confiança és quelcom que s’ha de guanyar, s’ha de demostrar i tu ja ho has aconseguit.

I l’energia es quelcom innat en tu, t’ha costat molt adonar-te  i han tingut que passar-te ensurts per donar-li l’atenció deguda.

Cal estar atenta a qualsevol circumstància que hagi d’esdevenir, vivint en el present captaràs el que et volem dir.

Perdona’t a tu mateixa per tot el que creguis que has generat i així perdonaràs a tots els que d’alguna forma o altre t’han fet mal. El perdó és un arma poderosa, perquè el que el rep espera odi, venjança, o qualsevol cosa negativa i perdonant rep amor, així queda descol·locat, i el fa meditar o pensar en el que rep. No cal demanar perdó personalment, cal fer-ho des de el cor i d’ànima a ànima.

El teu mandala ens reconforta, és viu i transparent com la teva ànima, en el centre i neix una flor en un llit d’amor, l’energia violeta engendra un amor incondicional de dins , cap a fora l’exterior, beneficiant a altres ànimes que transiten pel teu voltant.

Això genera una corrent d’energia que expandeixes i es converteix en un munt d’estrelles que donen llum al planeta terra i al mateix temps il·luminen l’univers. Pensa que cada un de vosaltres té un univers dins seu.

Aquesta llum ataronjada roda i roda, per arribar a fer unes ones que s’amplifiquen i es converteixen en aquest estel de color blau, de pau i tranquil·litat que tant necessites tu i que t’acompanya cada nit, brillant i assossegant totes les teves pors.

El cercle  està custodiat per aquest quadrat lluminós, que el sustenta i li dona la llum necessària per tal de protegir-te i emparar-te, els teus àngels-guies estan al teu costat.

El voregen unes flors, que t’ensenyen la bellesa que hi ha en aquest món i que tu veus, quan les cuides o quan et passeges per la natura.
  
Seguidament a l’energia poderosa del color verd, s’hi troba el teu gran amor, una part tu mateixa i a l’altre la teva parella, que sempre estarà amb tu, en el records viscuts.

El blau, la calma, la tranquil·litat, el saber estar amb els que et necessiten, el tenir paraules boniques per els que els hi manquen. Segueix així, ens agrada molt i a part de fer el bé als demés, pensa que te’l fas a tu mateixa.

Rosa, vermell, colors de força que t’empenyen a seguir endavant, sense defallir, i si baixes la guàrdia tindràs ànimes al teu voltant que t’ajudaran a pujar-la. Una abraçada, un petó, un donar la mà, coses senzilles i sense cost que son de gran suport quan es necessiten.

Per tancar el cercle de la teva ànima més exterior la formen aquestes onades d’energia i de llum que donen la confiança absoluta, de que en tu es pot contar.

Les papallones expressen la transformació de la teva ànima, una vol entrar a explorar el teu interior i l’altre surt a donar tot aquest amor incondicional de que disposes.

Una abraçada, amiga.

Escrit per M.Àngels Cassany

-------------------------------------------
(Español)

864 Mandala: Luz y color.
  
Luz y color, en este mandala es lo mismo que energía y confianza. ¿Que queremos decir? La energía que emana es muy poderosa y genera una gran confianza a los que tienes cerca de ti.

La confianza es algo que hay que ganar, hay que demostrar y tú ya lo has conseguido.

Y la energía es algo innato en ti, te ha costado mucho darte cuenta y han tenido que pasarte situacions graves para darle la atención debida.

Hay que estar atenta a cualquier circunstancia que tenga que ser, viviendo en el presente comprenderas  lo que queremos decir.

Perdónate a ti misma por todo lo que creas que has generado y así perdonarás a todos los que de alguna forma u otra te han hecho daño. El perdón es un arma poderosa, porque el que lo recibe espera odio, venganza, o cualquier cosa negativa y perdonando recibe amor, así queda descolocado, y lo hace meditar o pensar en lo que recibe. No hay que pedir perdón personalmente, hay que hacerlo desde el corazón y de alma a alma.

Tu mandala nos reconforta, está vivo y es transparente como tu alma, en el centro  nace una flor de amor, la energía violeta engendra un amor incondicional de dentro hacia el exterior, beneficiando a otras almas que transitan por tu alrededor.

Esto genera una corriente de energía que expandes y se convierte en un montón de estrellas que dan luz al planeta tierra y al mismo tiempo iluminan el universo. Piensa que cada uno, tiene un universo en su interior.

Esta luz anaranjada rueda y rueda, para llegar a hacer unas ondas que se amplifican y se convierten en esta estrella de color azul, de paz y tranquilidad que tanto necesitas tú y que te acompaña cada noche, brillante y sosegando todos tus miedos.

El círculo está custodiado por este cuadrado luminoso, que lo sustenta y le da la luz necesaria para protegerte y ampararte, tus ángeles-guías están a tu lado.

Le bordean unas flores, que te enseñan la belleza que hay en este mundo y que tú visualizas cuando las cuidas o cuando te paseas por la naturaleza.

Seguidamente  la energía poderosa del color verde, se encuentra tu gran amor, una parte ti misma y al otro tu pareja, que siempre estará contigo, en recuerdos vividos.

El azul, la calma, la tranquilidad, el saber estar con los que te necesitan, el tener palabras bonitas para los que les hace falta. Sigue así, nos gusta mucho y aparte de hacer el bien a los demás, piensa que te lo haces a ti misma.

Rosa, rojo, colores de fuerza que te empujan a seguir adelante, sin desfallecer, y si bajas la guardia tendrás almas a tu alrededor que te ayudarán a subirla. Un abrazo, un beso, un dar la mano, cosas sencillas y sin costo que son de gran apoyo cuando se necesitan.

Para cerrar el círculo de tu alma más exterior la forman estas oleadas de energía y de luz que dan la confianza absoluta, de que contigo se puede contar.

Las mariposas expresan la transformación de tu alma, una quiere entrar a explorar tu interior y la otra sale a dar todo ese amor incondicional de que dispones.

Un abrazo, amiga.

Escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que