Ir al contenido principal

863 Mandala: Els estels interns

863 Mandala: Els estels interns
 (Catalán)


Tu ets superior a nosaltres, el teu bagatge et porta a ser un ser magnífic i ple de llum, però a vegades la llum s’atenua i necessita una petita flama per tornar a brillar. Això passa amb els estels quan en la foscor, brillen i brillen i poden formar magnífiques aurèoles o una via làctia, per anar directament al nucli de l’univers.

Les ànimes que formen part d’aquesta dimensió s’uneixen per formar aquest grup d’estels que il·luminen el teu camí. Per més que pensis que hi ha ànimes que es desvien, ho fan per fer-te adonar que, vas per el bon camí. Tu tens llum pròpia i t’acompanyen altres essers de llum, junts formeu part d’aquest univers d’amor incondicional del que ens teniu acostumats. L’ajuda que doneu és incommensurable. Estem orgullosos de tu i volem premiar-te amb el disseny de la teva ànima d’aquest moments.

Sortim, entrem, esperem i desesperem per aconseguir coses materials per aquesta vida actual, tant plena de símbols i de inputs, gens aconsellables, però tu tens el gran valor de passar per alt tot això i centrar-te en les coses immaterials amb molta amplitud de mires, hi poses entusiasme, simpatia , expansió i generositat.

L’afany que tens de superació i de ganes d’aprendre, et portaran per camins molt més gratificants per a tu.

El teu mandala, reflecteix tot el que hem dit, en el nucli central tens la teva estrella, rodejada de estels que t’acompanyen, son ànimes properes, de familiars i amics d’ànima. Alguns d’ells, estan en altres plans o dimensions, però son ànimes que també t’ajuden a fer el camí aquí a la terra i tots junts avançar cap el vostre propi esdevenir.

Aquests estels formen una aureola en forma de flor, primer més vermellosa aportant força i després de color rosat aportant harmonia i bellesa a la teva vida actual. Esclata aquesta energia capaç de solidaritzar-se, de dissoldre el ego individual i de fusionar se en quelcom més gran que un mateix.

Els colors que venen seguidament el taronja i groc, aporten molta llum, el dia ha arribat i els estels hi son però no es veuen, passen desapercebuts, aquesta gran lluminositat ve donada per la capacitat que tens de estimar i de perdonar. Hi han molts “sols” al teu voltant, representats per persones afins a tu i al teu mon intern.

L’expansió es fa més gran, representada aquí per el color verd de l’energia maragda. Cada vegada que tu respires es fa més i més gran, expandint-se per tot el teu cos. Sent aquesta energia sanadora.

  
La roda gira i gira sense parar, només tu pots fer que es tranquil·litzi i gaudeixis de moments de calma. La vida és estressant i tens moments per relaxar-te, utilitza’ls. Fes el que t’agradi a tu, sense pensar amb els demés, això no és ser egoista, sinó molt al contrari, tu et sentiràs millor, per afrontar els moments que comparteixes amb els demés.

Gaudeix, estima, sana’t, brilla, però sobretot VIU!

L’últim cercle daura’t també té estels, que il·luminen el teu exterior, per tal que amb la teva llum, il·luminis espais i també a moltes altres ànimes.

La papallona que vol entrar al teu interior, representa la transformació que estàs vivint, i t’ajuda a ser-ne conscient.
  
Viu, amb molt d’amor.
  
Escrit per M.Angels Cassany

Mandalas A.Cassany
3 d’agost de 2016.


 --------------------------------
 (Español)

863 Mandala: Las estrellas internas.

Tu eres superior a nosotros, tu bagaje te lleva a ser, un ser magnífico y lleno de luz, pero a veces la luz se atenúa y necesita una pequeña llama para volver a brillar. Esto ocurre con las estrellas cuando en la oscuridad, brillan y brillan y pueden formar magníficas aureolas o una vía láctea, para ir directamente al núcleo del universo.

Las almas que forman parte de esta dimensión se unen para formar este grupo de estrellas que iluminan tu camino. Por más que pienses que hay almas que se desvían, lo hacen para que te des cuenta de que, vas por el buen camino. Tu tienes luz propia y te acompañan otros seres de luz, juntos formáis parte de este universo de amor incondicional del que nos tienes acostumbrados. 
La ayuda que dais es inconmensurable. 
Estamos orgullosos de ti y queremos premiarte con el diseño de tu alma de este momento.

Salimos, entramos, esperamos y desesperamos para conseguir cosas materiales para esta vida actual, tan llena de símbolos y de imputs, nada aconsejables, pero tú tienes el gran valor de pasar por alto todo eso y centrarte en las cosas inmateriales con mucha amplitud de miras, pones entusiasmo, simpatía, expansión y generosidad.

El afán que tienes de superación y de ganas de aprender, te llevarán por caminos mucho más gratificantes para ti.

Tu mandala, refleja todo lo que hemos dicho, en el núcleo central tienes tu estrella, rodeada de estrellas que te acompañan, son almas cercanas, de familiares y amigos de alma. Algunos de ellos, están en otros planes o dimensiones, pero son almas que también te ayudan a hacer el camino en la tierra y todos juntos avanzar hacia su propio devenir.

Estas estrellas forman una aureola en forma de flor, primero más rojiza aportando fuerza y ​​después de color rosado aportando armonía y belleza a tu vida actual. Estalla esta energía capaz de solidarizarse, de disolver el ego individual y fusionarse  en algo más grande que uno mismo.

Los colores que vienen a continuación el naranja y amarillo, aportan mucha luz, el día ha llegado y las estrellas estan pero no se ven, pasan desapercibidas, esta gran luminosidad viene dada por la capacidad que tienes de amar y de perdonar. Hay muchos "soles" a tu alrededor, representados por personas afines a ti y a tu mundo interno.

La expansión se hace más grande, representada aquí por el color verde de la energía esmeralda. Cada vez que tú respiras se hace más y más grande, expandiéndose por todo tu cuerpo. Siente esta energía sanadora.
  
La rueda gira y gira sin parar, sólo tú puedes hacer que se tranquilice y disfrutes de momentos de calma. La vida es estresante y hay momentos para relajarte, utilízalos. Haz lo que te guste a ti, sin pensar en los demás, eso no es ser egoísta, sino muy al contrario, tú te sentirás mejor, para afrontar los momentos que compartes con los demás.

Disfruta, ama, sánate, brilla, pero sobre todo VIVE!

El último círculo dorado también tiene estrellas, que iluminan tu exterior, para que con tu luz, ilumines espacios y también a muchas otras almas.

La mariposa que quiere entrar en tu interior, representa la transformación que estás viviendo, y te ayuda a ser consciente de ello.


Vive, con mucho amor.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an