Ir al contenido principal

862 Mandala: Lluminositat.

862 Mandala: Lluminositat.Quina paraula més bonica, en astronomia la lluminositat és la quantitat d’energia per unitat de temps emesa en totes direccions per un cos celeste.
Les estrelles tenen una lluminositat que ens permet veure-les i tu posseeixes aquesta lluminositat que et fa un ser especial.
La llum et surt de dins del teu interior, de la teva ànima, i fas el camí de retorn a la teva essència.
No dubtis en demanar ajuda si et cal, les ànimes que t’envolten et poden ajudar, estan al teu costat per qualsevol cosa que necessitis.
La possibilitat que la llum et dóna és extraordinàriament valuosa, només cal que et miris o t’admiris a través d’aquest mandala, o fent qualsevol activitat que sigui exclusivament per a tu, volem dir per exemple, meditar, ioga, caminar, cosir o simplement rentant plats, la que tu et sentis bé i relaxada. I que la ment pugui descansar, la ment no calla mai, però si que podem relaxar-la. Imagina’t que és com un estany, quan es remenen les aigües es veuen brutes, però quan es deixen reposar, son clares i cristal·lines. Així és la nostra ment. Segur que a vegades ho has notat, i has comentat: No sé on estava, he perdut la noció del temps. I et senties mot relaxada.

El mandala que hem fet per a tu, reflexa la teva ànima i representa la tranquil·litat i la lluminositat de la teva estrella, un cos celeste que  brilla amb llum pròpia.

Al bell mig, hi tens una flor signe de la teva bellesa interna, que transmet un amor incondicional cap als altres, aquesta flor es va desplegant cap a l’exterior fent remolins o raigs de llum que impregnen el teu voltant, donant la teva energia a tots i cadascun dels essers que t’ho demanen. A vegades no tant sols els que t’ho fan saber sinó als que veus que et necessiten, això es amor incondicional, es pot fer des de la companyia sense necessitat de gaires paraules, des de una abraçada o un donar la ma.

Aquesta ona expansiva de llum i color travessa qualsevol espai, per arribar a més indrets, on es possible el TOT.

Els colors blau i taronja, donen la lluminositat del espai, el rosa la bellesa, el verd color de la maragda és símbol de fortalesa,  el groc la calor del sol, i tot junt desperten aquesta part de tu, que tens dormida i que és necessari que deixis despertar, busca poder interioritzar i exterioritzar els teus desitjos, així els podràs complir.
  
L’estrella que es forma a continuació de color blau, color de la tranquil·litat emocional. Calmat, respira i pren consciencia, es important que te n’adonis, per poder posar-hi remei. En aquesta zona tens la gran papallona que és signe de transformació, que s’endinsa cap el teu interior, és una senyal de apropament cap a tu.

Els colors rosa, verd, taronja, verd, lila  i daurat que envolten l’exterior de la teva ànima, son els reforços que t’ajudaran a protegir-te, a animar-te, a pensar i a desenvolupar el que vols per a tu.

L’àngel Nanael (53), ajuda a expressar la veritat, a clarificar lo fosc, a trobar moments de pau i assossec, de retir espiritual, de connexió, amb el nucli d’un mateix. Ens aporta aptituds per ser un bon canal de llum, il·luminació, humilitat.
Aquest àngel t’ajudarà a protegir-te, li pots fer ofrenes i pregar, perquè t’ajudi en els moments que tu li demanis ajuda. (Els àngels t’ajuden quan tu els hi demanes).

La papallona que es vol endinsar dins la teva ànima es la que et protegirà, ve a significar el teu àngel de la guarda.

Pau i amor incondicional.

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 20 de juliol de 2016.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------

 862-Mandala Luminosidad.
Qué palabra más bonita, en astronomía la luminosidad es la cantidad de energía por unidad de tiempo emitida en todas direcciones por un cuerpo celeste.
Las estrellas tienen una luminosidad que nos permite verlas y tú posees esa luminosidad que te hace un ser especial.
La luz te sale de dentro de tu interior, de tu alma, y ​​haces el camino de retorno a tu esencia.
No dudes en pedir ayuda si lo necesitas, las almas que te rodean te pueden ayudar, están a tu lado para cualquier cosa que necesites.
La posibilidad de que la luz te da, es extraordinariamente valiosa, simplemente mírate o  admirate  a través de este mandala, o haciendo cualquier actividad que sea exclusivamente para ti, queremos decir por ejemplo, meditar, yoga, caminar, coser o simplemente lavando platos, la que tú te sientas bien y relajada. Y que la mente pueda descansar, la mente no se calla nunca, pero si que podemos relajarla. Imagínate que es como un estanque, cuando se barajan las aguas se ven sucias, pero cuando se dejan reposar, son claras y cristalinas. Así es nuestra mente. Seguro que a veces lo has notado, y has comentado: No sé dónde estaba, he perdido la noción del tiempo. Y te sentías muy relajada.

El mandala que hemos hecho para ti, refleja tu alma y representa la tranquilidad y la luminosidad de tu estrella, un cuerpo celeste que brilla con luz propia.

En medio, tienes una flor signo de tu belleza interna, que transmite un amor incondicional hacia los demás, esta flor se va desplegando hacia el exterior haciendo remolinos o rayos de luz que impregnan tu alrededor, dando tu energía a todos y cada uno de los seres que te lo piden. A veces no solo los que te lo hacen saber, sino a los que ves que te necesitan, eso es amor incondicional, se puede hacer desde la compañía sin necesidad de muchas palabras, desde un abrazo o dando la mano.

Esta onda expansiva de luz y color atraviesa cualquier espacio, para llegar a más lugares, donde es posible el TODO.

Los colores azul y naranja, dan la luminosidad del espacio, el rosa la belleza, el verde color de la esmeralda es símbolo de fortaleza, el amarillo el calor del sol, y todo junto despiertan esa parte de ti, que tienes dormida y que es necesario que dejes despertar, busca poder interiorizar y exteriorizar tus deseos, así los podrás cumplir.

La estrella que se forma a continuación de color azul, color de la tranquilad emocional. Calmate, respira y toma conciencia, es importante que te des cuenta, para poder remediarlo. En esta zona tienes la gran mariposa que es signo de transformación, que se adentra hacia tu interior, es una señal de acercamiento hacia ti.

Los colores rosa, verde, naranja, verde, lila y dorado que rodean el exterior de tu alma, son los refuerzos que te ayudarán a protegerte, a animarte, a pensar y a desarrollar lo que quieres para ti .

El ángel Nanael (53), ayuda a expresar la verdad, a clarificar lo oscuro, a encontrar momentos de paz y sosiego, de retiro espiritual, de conexión, con el núcleo de uno mismo. Nos aporta aptitudes para ser un buen canal de luz, iluminación, humildad.
Este ángel te ayudará a protegerte, le puedes hacer ofrendas y rezar, para que te ayude en los momentos que tú le pidas ayuda. (Los ángeles te ayudan cuando tú les pides).

La mariposa que  quiere adentrarse dentro de tu alma es la que te protegerá, viene a significar tu ángel de la guarda.

Paz y amor incondicional.


Comentarios

  1. L'escrit és fantástic!!!! M'has retratat!!!! No sé com t'ho fas pero tens un dó molt especial. M'ha encantat, moltes gràcies. R.P.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que