Ir al contenido principal

846 Mandala: L’emoció de la creativitat.

846 Mandala: 
L’emoció de la creativitat.Emocionar a les ànimes que viatgen pel món, només és privilegi d’alguns essers, entre ells tu, t’agrada i ets conscient de que aixó succeeix en part de les teves composicions. Altres emocionen la teva ànima que t’anima a seguir per tal d’aconseguir que allò que més t’agrada pugui arribar al màxim de persones possibles.

La vida no és fàcil i tu l’agafes amb alegria i a part de ser bo per la 3D, ho és més per a la 5D, és qüestió de aprofitar el màxim els coneixements obtinguts aquí en aquesta dimensió.  Hi ha entrebancs que ens ajuden a millorar com a persones, d’altres que és millor oblidar-los i perdonar-los, així no ens fan cap nosa, ni ens impedeixen créixer.

Ets planera, arribes als altres amb un somriure, e intentes superar tots els obstacles que se’t presenten.

La amistat per a tu és important i els que estan al teu costat ho saben i aprecien la teva amistat, ets sincera i tendra, i saps molt be el que vols i el que no.

La família és l’eix del motor que et fa caminar cada dia.  Els necessites i ells et necessiten a tu, és un acord recíproc que us vàreu fer abans de venir aquest mon.

Tens una protecció a la teva ànima que t’aporta serenor, però sobretot calidesa, cal que segueixis el teu instint.

La teva ànima en aquest moments està tranqui-la, com es pot veure en el teu mandala, està protegida per molts éssers, la lluminositat que l’envolta i l’energia que desprèn la fan màgica.

El color verd del cercle amb les seves ones, donen vida a la teva estimació natural cap a l’art i s’endinsen dins la teva ànima, fins trobar una estrella que amb el seu color aconsegueix traspassar tota l’energia a l’estadi més intern del que en forma aquesta flor magnífica que en la foscor de la nit, assoleix lluir en tota la seva grandiositat.

Els cercles que formen aquesta flor, son els pètals que llueixes quan somrius, i quan dones suport als altres amb les teves sabies paraules.
  

A mida que ens anem endinsant al teu nucli, trobem les teves pors, canvia-les per la teva valentia, per afrontar tots els reptes que se’t presenten.

Tot conflueix en el nucli, on creix una magnífica flor dins una llera daurada, de on ha sortit  la esplendorosa papallona que vola i vola, per explorar de nou tot el que se’t presenti a partir d’ara,  una nova etapa a la teva vida que segur t’aportarà moltes i noves experiències.  

El teu mandala diu tot el que diem, amb els colors, les formes i la papallona.

Accepta i gaudeix de tots els instants de la teva vida i admira a tots els que han fet possible el dia d’avui.  

Sigues feliç!

Àngel de la força interior.

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 21 de febrer de 2016.

---------------------------------


La emoción de la creatividad.

Emocionar a las almas que viajan por el mundo, sólo es privilegio de algunos seres, entre ellos tú, te gusta y eres consciente de que esto sucede en parte de tus composiciones. Otros emocionan tu alma que te anima a seguir para conseguir que lo que más te gusta pueda llegar al máximo de personas posibles.

La vida no es fácil y tú la coges con alegría y aparte de ser bueno para la 3D, lo es más para la 5D, es cuestión de aprovechar al máximo los conocimientos obtenidos aquí en esta dimensión. Hay obstáculos que nos ayudan a mejorar como personas, otros que es mejor olvidarlos y perdonarlos, así no nos estorban, ni nos impiden crecer.

Eres llana, llegas a los demás con una sonrisa, e intentas superar todos los obstáculos que se te presentan.

La amistad para ti es importante y los que están a tu lado lo saben y aprecian tu amistad, eres sincera y tierna, y sabes muy bien lo que quieres y lo que no.
La familia es el eje del motor que te hace caminar cada día. Los necesitas y ellos te necesitan a ti, es un acuerdo recíproco que os hicisteis antes de venir a este mundo.

Tienes una protección en tu alma que te aporta serenidad, pero sobre todo calidez, tienes que seguir tu instinto.

Tu alma en este momento está tranquila, como se puede ver en tu mandala, está protegida por muchos seres, la luminosidad que la rodea y la energía que desprende la hacen mágica.

El color verde del círculo con sus ondas, dan vida a tu estimación natural hacia el arte y se adentran en tu alma, hasta encontrar una estrella que con su color consigue traspasar toda la energía, al estadio más interno del que forma esta flor magnífica que en la oscuridad de la noche, logra lucir en toda su grandiosidad.

Los círculos que forman esta flor, son los pétalos que luces cuando sonríes, y cuando apoyas a otros con tus sabías palabras.

A medida que nos vamos adentrando en su núcleo, encontramos tus miedos, cámbialos por tu valentía, para afrontar todos los retos que se te presenten.

Todo confluye en el núcleo, donde crece una magnífica flor dentro un cauce dorado, de donde ha salido la esplendorosa mariposa que vuela y vuela, para explorar de nuevo, todo lo que se presente a partir de ahora, una nueva etapa en tu vida que seguro te aportará muchas y nuevas experiencias.

Tu mandala dice todo lo que decimos, con los colores, las formas y la mariposa.

Acepta y disfruta de todos los instantes de tu vida y admira a todos los que han hecho posible el día de hoy.

Sé feliz!
Ángel de la fuerza interior.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c