Ir al contenido principal

859 Mandala: XII Jornada FECEC La roda de la solidaritat.


859 Mandala: XII Jornada FECEC
La roda de la solidaritat.

És important dir que tots vosaltres sou ànimes plenes de solidaritat, acompanyeu, doneu suport, teniu empatia amb els altres i a més, alguns de vosaltres heu passat pel mal tràngol del càncer, sinó en la vostra pròpia pell, amb algun familiar proper. És dur, ho sabem, però no per això us heu ensorrat sinó tot el contrari, esteu aquí per mèrits propis, per la vostra voluntarietat. Ser altruista és una virtut que no tothom posseeix i tots i cadascun de vosaltres ho sou, i hem dit ho sou i no la teniu, perquè ser altruista no és un estatus o una jerarquia, sinó és SER.

I molts de vosaltres preguntareu que és SER? i nosaltres us diem que creguis el que creguis sou éssers únics i plens de llum. SER és estar en el moment precís, amb consciència plena per als que ens necessiten o puguem ajudar, és l’Ara.

Cada vegada que feu alguna cosa voluntàriament sigui el que sigui, (no sempre és ajudar els malalts, de vegades potser és ajudant a l'oficina, venent pebrots o fent entrepans per a les carreres), sigui quina sigui la teva tasca creu que hi haurà ànimes que us ho agrairan , i no cal que us ho diguin de paraula, de vegades amb un gest n'hi ha prou, donant la mà o fent una abraçada, i en moltes ocasions ni això, però altres ànimes que no veieu estaran al vostre costat. Ho sabem.

La FECEC, ens vol agrair aquesta roda de solidaritat que entre tots fem, per això ens ha convidat a aquesta XII jornada, ens hem inclòs perquè també estem aquí al seu costat, fent pinya.

El mandala ens reflecteix aquesta roda de solidaritat, ens mostra diversos cercles de les diferents fundacions, institucions, i associacions que la formen. "Associació Afanoc, Aco, Associació Fènix, Fundació Josep Carreras, Oncolliga, Fundació Enriqueta Villavecchia, Fundació Oncolliga, Fundació Roses, Lliga contra el càncer, Grup Àgata, Oncolliga't, Onco Cardedeu-BaixMontseny, Onco Vallès, Osona contra el càncer, Vilassar de Dalt contra el càncer. "
S'uneixen per donar més impuls i més connexió a aquest engranatge de solidaritat i així aconseguir arribar a més ànimes que ens necessiten.
 

Les dificultats hi són, de vegades en forma de negativa d'alguns estaments o institucions, o per la mateixa inèrcia de voler més i no poder. Acabareu aconseguint tots els reptes que us aneu marcant.


Les papallones que estan en aquests cercles, volen endinsar-se cap al nucli, són signes d'autosuficiència i de transformació.


El sol il·lumina amb els seus raigs a tots vosaltres,  us dóna suport i fa llum, perquè entre tots formem aquest mandala de solidaritat i així aconseguirem que la flor que tenim tots al nostre nucli s'expandeixi al màxim d'ànimes possibles.

Gràcies companys. Que sigueu feliços.

 Dibuixat, pintat i escrit per M. Àngels Cassany
----------------------------------------------------------

859 Mandala: XII Jornada FECEC
La rueda de la solidaridad.

Es importante decir que todos ustedes son almas llenas de solidaridad, acompañáis, tenéis empatía con los demás y además, algunos de ustedes han pasado por el mal trago del cáncer, sino en su propia piel, con algún familiar cercano. Es duro, lo sabemos, pero no por eso os habéis hundido sino todo lo contrario, estáis aquí por méritos propios, por vuestra voluntariedad. Ser altruista es una virtud que no todo el mundo posee y todos y cada uno de vosotros lo sois, y hemos dicho lo sois y no la tiene, porque ser altruista no es un estatus o una jerarquía, sino es SER.

Y muchos de vosotros preguntaréis que es SER?  nosotros os decimos que creas lo que creas sois seres únicos y llenos de luz. SER es estar en el momento preciso, con conciencia plena para los que nos necesitan o podamos ayudar, es el Ahora.

Cada vez que hagáis algo voluntariamente sea lo que sea, (no siempre es ayudar a los enfermos, a veces quizás es ayudar en la oficina, vendiendo pimientos o haciendo bocadillos para las carreras), sea cual sea tu tarea cree que habrá almas que os lo agradecerán, y no hace falta que os lo digan de palabra, a veces con un gesto basta, dando la mano o haciendo un abrazo, y en muchas ocasiones ni eso, pero otras almas que no veis estarán a vuestro lado. Lo sabemos.

La FECEC, nos quiere agradecer esta rueda de solidaridad que entre todos hacemos, por eso nos ha invitado a esta XII jornada, nos hemos incluido porque también estamos aquí a su lado, haciendo piña.

El mandala nos refleja esta rueda de solidaridad, nos muestra varios círculos de las diferentes fundaciones, instituciones, y asociaciones que la forman. "Asociación Afanoc, Aco, Asociación Fénix, Fundación Josep Carreras, Oncolliga, Fundación Enriqueta Villavecchia, Fundación Oncolliga, Fundación Rosas, Liga contra el cáncer, Grupo Ágata, Oncolliga't, Onco Cardedeu-BaixMontseny, Onco Vallès, Osona contra el cáncer, Vilassar de Dalt contra el cáncer. "
Se unen para dar más impulso y más conexión a este engranaje de solidaridad y así conseguir llegar a más almas que nos necesitan.


Las dificultades están, a veces en forma de negativa de algunos estamentos o instituciones, o por la propia inercia de querer más y no poder. Acabaréis consiguiendo todos los retos que os vayais marcando.


Las mariposas que hay en estos círculos, quieren adentrarse hacia el núcleo, son signos de autosuficiencia y de transformación.


El sol  ilumina con sus rayos a todos vosotros, os apoya y da luz, para que entre todos formemos este mandala de solidaridad y así conseguiremos que la flor que tenemos todos en nuestro núcleo se expanda al máximo de almas posibles.


Gracias compañeros. Que seáis felices.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an