Ir al contenido principal

841 Mandala: Flor atrapada dins teu.

841 Mandala:
Flor atrapada dins teu.



Sou en realitat uns essers meravellosos,  el que volem es unir-vos si cal una mica més i donar-vos a triar quin camí es el que voleu seguir.

És un avantatge que persones com tu, estiguin obertes a trobar-se amb essers de una altre dimensió, o sigui dels que no son tangibles. Per això t’has creuat per el camí amb persones que com tu estan interessades en aquests temes i així podeu comunicar-vos millor i expressar el que realment sentiu.

Ets un esser únic i per aquest motiu volem dir-te el següent: Ets una filla i una mare exemplar, que vius per ells i t’entregues amb amor incondicional.

Es fàcil que et costi reconèixer-ho, però nosaltres sabem que es veritat i que et surt del fons del teu cor.  La lluita pel poder i la manipulació l’has vençuda i el que et queda és la rancúnia de no haver-ho fet abans. 

Per això el títol d’aquest mandala, tu mateixa retens o atrapes la flor tant bonica que tens dins l’ànima. Desprèn-te de totes les coses superficials i centrat en el que és important, tu saps el que és.

Sentiments, emocions, companyonia, amor, realitat, son coses intangibles però, per això no menys importants.

El teu mandala et transmet el que estem dient, a la part de fora entra una papallona, signe de llibertat i vola directament dins la teva ànima on es troba la flor amb una estrella al bell mig, que il·lumina les passes que tens que seguir. El color rosat és la bellesa interna que tens que t’ajuda a superar tots el teus temors i els transmutes amb belles accions.

Daura’t és el cercle exterior, que juntament amb el blau, dóna serenor a les primeres capes del teu nucli.

Seguidament el cercle que es forma amb les inicials del teu nom, referma la voluntat del aquí i el ara i poses tota la teva energia per demostrar el que ets.
No cal demostrar res, JA ETS, l’energia del cor verd entra amb força juntament amb els essers espirituals que t’acompanyen, dirigint-se cap a l’energia color violeta que roda sense parar al voltant teu, per formar el cercle on els àngels i les ànimes ballen al voltant del teu interior, donant-te l’alegria que necessites.

El color taronja et dona la vitalitat que necessites en cada moment.
   
La flor del nucli més intern, fa una explosió de llum que il·lumina els camins que has de recórrer , formant una claror que sorgeix en la nit fosca i plena d’estels.

Hi ha camins durs i camins fàcils, de tot ens trobem pel camí, però el que tenim que saber és, que tot, però tot, ens ensenya a ser més forts i més valents per afrontar el que ens calgui a cada moment.

La xarxa que tens és fàcil de trencar, només cal estar alerta i la resta es desfarà, tens 7 guies que t’acompanyen en el curs de la vida, son els teus guardians, no sempre estan actius, només cal que tu els  demanis ajuda i ells actuaran, tenen lliure arbitri.

El color verd, de les muntanyes, arbres, fulles, et donen la força per moure’t, per abraçar un arbre, per viure  la naturalesa en moviment, i juntament amb el groc color del sol, t’ajuden a sanar-te.

Ets tendre i amorosa, que ho dónes tot, a tots els que ho necessiten.

Quin ser més meravellós que ets! Creu-ho.

  
Mandalas A.Cassany
M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 30 de diciembre de 2015.

 ---------------------------------------

Flor atrapada dentro de ti.
Sois en realidad seres maravillosos, que lo que queremos es uniros si es necesario un poco más y daros a elegir qué camino es el que deseais seguir.
És una ventaja que personas como tú, estén abiertas a encontrarse con seres de otra dimensión, o sea de los no tangibles. Por eso te has cruzado por el camino con personas que como tú están interesadas en estos temas y así podeis comunicaros mejor y expresar lo que realmente sentís.
Eres un ser único y por ello queremos decirte lo siguiente: eres una hija y una madre ejemplar, que vives para ellos y te entregas con amor incondicional.
Es fácil que te cueste reconocerlo, pero nosotros sabemos que es verdad y que te sale del fondo de tu corazón, la lucha por el poder y la manipulación la has vencido y lo que te queda es el rencor de no haberlo hecho antes.
Por eso el título de este mandala, tú misma retienes o atrapas la flor tan bonita que tienes dentro del alma. Despréndete de todas las cosas superficiales y centrate en lo que es importante, tú sabes lo que es.
Sentimientos, emociones, compañerismo, amor, realidad, son cosas intangibles pero, por eso no menos importantes.
Tu mandala te transmite lo que estamos diciendo, en la parte exterior quiere entrar una mariposa, signo de libertad y vuela directamente dentro de tu alma donde se encuentra la flor con una estrella en el centro, que  ilumina los pasos que tienes que seguir. El color rosado es la belleza interna que tienes que te ayuda a superar todos tus temores y los transmuta con bellas acciones.
Dorado es el círculo exterior, que junto con el azul, da serenidad a las primeras capas de tu núcleo.
Seguidamente el círculo que se forma con las iniciales de tu nombre, reafirma la voluntad del aquí y el ahora y pones toda tu energía para demostrar lo que eres.
No hace falta demostrar nada, YA ERES, la energía del corazón verde entra con fuerza junto con los seres espirituales que te acompañan, dirigiéndose hacia la energía color violeta que rueda sin cesar alrededor de ti, para formar el círculo donde los ángeles y las almas bailan alrededor de tu interior, dándote la alegría que necesitas.
El color naranja te da la vitalidad que necesitas en cada momento.
Tal como hemos comentado la flor más interna, hace una explosión de luz que  ilumina los caminos que tienes que recorrer, formando una luz que surge en la noche oscura y llena de estrellas.
Hay caminos duros y caminos fáciles, de todo nos encontramos en el camino, pero lo que tenemos que saber es que todo, pero todo nos enseña a ser más fuertes y más valientes para afrontar, lo que nos hace falta en cada momento.
La red que tienes es fácil de romper, simplemente date cuenta y el resto se deshará, tienes 7 guías que te acompañan en el curso de la vida, son tus guardianes, no siempre están activos, sólo será necesario que tú les pidas la ayuda y ellos actuarán, tienen libre albedrío.
El color verde, de las montañas, árboles, hojas, te dan la fuerza para moverte, para abrazar un árbol, para vivir la naturaleza en movimiento, y junto con el amarillo, color del sol te ayudarán a sanarte.
Eres tierna y amorosa, que das a todos los que lo necesitan.

Qué ser más maravilloso que eres! Créelo.




Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an