Ir al contenido principal

750 Mandala: Ésser pacificador.

750 Mandala: 
Ésser pacificador.

L’Àngel que t’acompanya en aquesta vida i en altres existències t’aporta pau, una pau que es nota en tot el teu ser, t’ajuda  alliberar-te de les emocions i també de coses físiques, a ser un ciutadà del món, a percebre en claredat el funcionament de les coses. Tens que escoltar el que diu, quan estàs en silenci i et vingui algun pensament positiu fes-li cas, si per el contrari és negatiu, li agraeixes que hagi vingut, li dones les gràcies i li dius que se’n vagi, els pensaments negatius també ens ajuden a ser millors, ja que sabem de segur el que no ens convé.

L’influencia que exerceix la teva família, la mare o la funció materna, la capacitat d’estimar, de perdonar, d’empatitzar, d’alimentar o de cuidar a la teva gent, sobre: La introspecció, l’amor que un rep dels demés, els regals que dóna la vida, la capacitat de renéixer de les pròpies cendres, i els tresors amagats que un té en l’ànima.

Aquest mandala de colors suaus, significa tot aixó que te hem dit, és pura pau, a fora del mandala i a punt per entrar està el colom de la pau que porta una flor blanca que entra directament en el teu interior, el cercle està rodejat de una aura platejada que dóna la llum que necessites per indagar més en els teus propis pensaments i generar una onada de benestar per a tu i de retruc per tots els del teu entorn.

El cercle que el segueix conté aquestes onades que es veuen flanquejades per aquests quatre ponts que s’endinsen més i més cap a l’interior i son portadores de totes les teves capacitats, que en tens i moltes.

Els pètals de la flor que es forma en el cercle següent, provoquen en tu, una estabilitat i una bellesa que emociona, dóna als demés el punt de voler estar amb tu i de observar la teva bellesa interna que els captiva, ells no saben el motiu, però estan be al teu costat.

L’estrella del següent cercle, rosa color de la vitalitat i de l’harmonia i el color violeta, de les ametistes que envien raigs violetes que entren per el teu cap i recorren el teu cos omplint-lo de energia regeneradora.

A mida que ens anem endinsant al teu interior trobem la bellesa innata que tens, aquí predomina el color groc i el verd. El groc color de la llum i dels estels que t’acompanyen perquè amb la teva calidesa donis el suport moral i espiritual a qui ho necessiti, sempre des de l’acompanyament consentit. El verd, de la bellesa de la natura, observa-la, gaudeix-la, estima-la, et portarà de dret cap a la teva essència i es convertirà el teu nucli, en una meravellosa flor.

Recorda que a fora tens l’ocell que et porta les flors i que pots convertir el teu interior en un magnífic jardí i convertir-te en un ésser pacificador.

Mandalas A.Cassany
M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 22 de juliol de 2015.
-----------------------------------------------------------------------------
750 Mandala: 
Ser pacificador.

El Ángel que te acompaña en esta vida y en otras existencias te aporta paz, una paz que se nota en todo tu ser, te ayuda a liberarte de las emociones y también de cosas físicas, a ser un ciudadano del mundo, a percibir en claridad el funcionamiento de las cosas. Tienes que escuchar lo que dice, cuando estás en silencio y te venga algún pensamiento positivo hazle caso, si por el contrario es negativo, le agradeces que haya venido, le das las gracias y le dices que se vaya, los pensamientos negativos también nos ayudan a ser mejores, ya que sabemos de seguro lo que no nos conviene.

La influencia que ejerce tu familia, la madre o la función materna, la capacidad de amar, de perdonar, de empatizar, de alimentar o cuidar a tu gente, sobre: ​​La introspección, el amor que uno recibe de los demás, los regalos que da la vida, la capacidad de renacer de las propias cenizas, y los tesoros escondidos que uno tiene en el alma.

Este mandala de colores suaves, significa todo esto que te hemos dicho, es pura paz, fuera del mandala y listo para entrar está la paloma de la paz que lleva una flor blanca que entra directamente en tu interior, el círculo está rodeado de un aura plateada que da la luz que necesitas para indagar más en tus propios pensamientos y generar una ola de bienestar para ti y de rebote para todos los de tu entorno.

El círculo que sigue contiene estas olas que se ven flanqueadas por estos cuatro puentes que se adentran más y más hacia el interior y son portadoras de todas tus capacidades, que tienes y muchas.

Los pétalos de la flor que se forma en el círculo siguiente, provocan en ti, una estabilidad y una belleza que emociona, da a los demás el punto de querer estar contigo y de observar tu belleza interna que los cautiva, ellos no saben lo motivo, pero están bien a tu lado.

La estrella del siguiente círculo, rosa color de la vitalidad y de la armonía y el color violeta, de las amatistas que envían rayos violetas que entran por tu cabeza y recorren tu cuerpo llenándolo de energía regeneradora.

A medida que nos vamos adentrando en tu interior encontramos la belleza innata que tienes, aquí predomina el color amarillo y el verde. El amarillo color de la luz y de las estrellas que te acompañan para que con tu calidez des el apoyo moral y espiritual a quien lo necesite, siempre desde el acompañamiento consentido. El verde, de la belleza de la naturaleza, obsérvala, disfrútala, ámala, te llevará derecha hacia tu esencia y se convertirá tu núcleo en una maravillosa flor.


Recuerda que fuera tienes el pájaro que te lleva las flores y que puedes convertir tu interior en un magnífico jardín y convertirte en un ser pacificador

Comentarios

 1. Preciosos, muy bonito, felicitaciones por tu obra de arte.
  Un abrazo.
  Consuelo

  ResponderEliminar
 2. Que bonic. M. àngels .
  petó
  marta

  ResponderEliminar
 3. És una meravella, com tots el que fas.
  Seguim amb tú, enrecorda't.
  Una forta abraçada,

  Pilar G.

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil