Ir al contenido principal

702 Mandala: -Densidad espiritual


702 Mandala:
Densitat espiritual.


Som la llum de l’esperança, d’un món únic i perfecte, amb ànimes d’aquí i d’altres dimensions, per això a tu et demanem que ens ajudis en aquesta tasca.

T’agrada la natura i per això ens pots ajudar, donant el missatge a tots els que t’envolten que a la natura trobaran tot el seu potencial. Mirant una posta de sol, una muntanya, un llac, un planúria, una simple flor o un mar de flors, el cel i el mar, tot el que desperti en ells la seva divinitat.

Es veritat que us podeu ajudar uns a altres amb coses molt simples i a vegades us les compliqueu, no enteneu els missatges que us donen, però manté l’atenció plena i tot el que hagis de fer o aprendre et vindrà rodat.

La transformació la tens al vell mig del teu nucli, es per passar d’una dimensió a l’altre, només cal que t’ho proposis, potser et penses que no estàs preparat, o simplement que no va amb tu, però si, has d’estar molt atent a tot el que passa al teu voltant, tan en persones que coneixes que estan amb tu, com d’altres que t’aniràs trobant pel camí de creixement.

La papallona dona voltes amb la seva energia pura i d’una gran bellesa, es el símbol d’aquesta transformació.

Està envoltada de una immensa flor, que és tot aquest mandala, les fulles que envolten a la papallona, son com els ponts que has passat i passaràs en el futur, per arribar al teu interior més profund, a auto conèixer.

El teu mandala bàsicament es de 3 colors, verd, blau i daurat.
  • Verd, és esperança a un món millor, es el color de la natura en primavera, es el principi del creixement sa i natural. 
  • Blau, és el color del cel i del mar, també és natura i ens suggereix calma, serenor i pau, el color blau també pot significar altura i profunditat.
  • Daurat, es un color reial, que pot assimilar-se al groc del sol, es el color dels deus. L’energia daurada. Les meditacions amb l’or com a protagonista, reforça  la energia angélica, la espiritualitat i la bellesa personal.

El número 8 està molt present en aquest mandala, la seva energia l’envolta tot. L’estabilitat, harmonia i renaixement, formen part de tu. Es també el signe de l’infinit, també pronostica l’aparició de canvis importants a la teva vida.

Els dotze cercles del teu mandala simbolitzen la culminació, totalitat i moviment de l’espiral del creixement.

Un acabament, per tornar a renéixer.



Escrit i dibuixat per M.Àngels Cassany Masó 

-----------------------------------------------------------
702 Mandala: 
Densidad espiritual.



Somos la luz de la esperanza, de un mundo único y perfecto, con almas de aquí y de otras dimensiones, por eso a ti te pedimos que nos ayudes en esta tarea.

Te gusta la naturaleza y por eso nos puedes ayudar dando el mensaje a todos los que te rodean, que en la naturaleza encontrarán todo su potencial. Mirando una puesta de sol, una montaña, un lago, un llanura, una simple flor o un mar de flores, el cielo y el mar, todo lo que despierte en ellos su divinidad.

Es verdad que os podéis ayudar unos a otros con cosas muy simples y a veces os las complicáis, no entendéis los mensajes que os dan, pero mantén la atención plena y todo lo que tengas que hacer o aprender te vendrá rodado.

La transformación la tienes en el centro de tu núcleo, es para pasar de una dimensión a otra, simplemente te lo propones, tal vez piensas que no estás preparado, o simplemente que no va contigo, pero si, tienes que estar muy atento a todo lo que pasa a tu alrededor, tanto en personas que conoces que están contigo, como otros que te irás encontrando por el camino de crecimiento.

La mariposa da vueltas con su energía pura y de una gran belleza, es el símbolo de esta transformación.

Está rodeada de una inmensa flor, que es todo este mandala, las hojas que rodean a la mariposa, son como los puentes que has pasado y pasarás en el futuro, para llegar a tu interior más profundo, auto-conocerte.

Tu mandala básicamente es de 3 colores, verde, azul y dorado.
• Verde, es esperanza en un mundo mejor, es el color de la naturaleza en primavera, es el principio del crecimiento sano y natural.
• Azul, es el color del cielo y del mar, también es naturaleza y nos sugiere calma, serenidad y paz, el color azul también puede significar altura y profundidad.
• Dorado, es un color real, que puede asimilarse al amarillo del sol, es el color de los dioses. La energía dorada. Las meditaciones con el oro como protagonista, refuerza la energía angélica, la espiritualidad y la belleza personal.

El número 8 está muy presente en este mandala, su energía lo rodea todo. La estabilidad, armonía y renacimiento, forman parte de ti. Es también el signo del infinito, también pronostica la aparición de cambios importantes en tu vida.

Los doce círculos de tu mandala simbolizan la culminación, totalidad y movimiento de la espiral del crecimiento.

Un final, para volver a renacer.

Escrito y dibujado por M.Àngels Cassany


Comentarios

  1. Hola MÁngels,
    Me parece una preciosidad. ¡¡ Enhorabuena!!
    Esther C

    ResponderEliminar
  2. Preciós, com tot el què fas.
    Una abraçada,

    Pilar G.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an