Ir al contenido principal

691 Mandala: - Fascinació691 Mandala: 
Fascinació


La vida és com una gran obra de teatre, algunes vegades ens agrada la funció i d’altres no.
Però el més bonic és que siguem conscients de que és la nostra funció de teatre, i com a tal som actors i sempre el actor principal
Les ànimes que s’impliquen son els actors secundaris i molts son el públic, uns els de primera fila i d’altres del galliner.

Perquè et diguem això?
Dons perquè et donis compte de que la vida es teva i només tu tens la clau de la felicitat, no la busquis a fora, sinó dins teu. Som àngels i tu també, que hem vingut a la terra a arranjar algun karma o a treballar algun aspecte de la nostra personalitat i a vegades també a ajudar a d’altres a que netegin el seu karma.
Moltes vegades els que ens fan mal, son ànimes que han vingut a la terra, a ajudar-nos i a fer-nos veure que, alguna cosa tenim que canviar de la nostra vida, ens venen a despertar.

El teu mandala vol simbolitzar això que hem explicat. L’energia que desprèn es fascinant, omple a molts d’aquest actors secundaris que sempre estan al teu costat, fent que tu et sentis millor. El color platejat son mostres de que et protegim, estigues tranquil·la.

El següent cercle ple de floretes i la creu que envolta el cercle principal, son els teus protectors tant els de la terra com els més eteris, et porten flors perquè endolceixis la teva existència.

El cercle principal del mandala, ets TU, en aquesta funció d’ara mateix, tens 4 portes d’entrada cap el teu interior, uns et posen a prova, pel que tens que passar ponts i paseres, i altres camins que son menys dificultosos per arribar a trobar el teu propi JO.

I que hi ha al centre de la teva ànima? Aquesta papallona tant bonica (signe de transformació), rodejada de flors que son les teves capacitats, que en tens i moltes, només les tens que descobrir.

Sigues feliç i cada dia posat una fita encara que sigui petita, i al vespre repassa si l’has complert, si ho has fet felicita’t i si no ho has pogut complir no t’amoïnis, perquè el que importa es que te’n donis compte.

Ser conscient de tots els actes que fem, és arribar a la plena consciencia.  


Dibuixat, pintat i escrit per M. Àngels Cassany

--------------------------------------------------------------------------
691 Mandala:
Fascinación

La vida es como una gran obra de teatro, algunas veces nos gusta la función y otras no.
Pero lo más bonito es que seamos conscientes de que es nuestra función de teatro, y como tal somos actores y siempre el actor principal. 
Las almas que se implican son los actores secundarios y muchos son el público, unos de primera fila y otros del gallinero.

¿Para que te decimos esto?
Pues para que te des cuenta de que la vida es tuya  y solo tu tienes la llave de la felicidad, no la busques fuera, sino dentro de ti. Somos ángeles y tú también, que hemos venido a la tierra a arreglar algún karma o ha trabajar algún aspecto de nuestra personalidad y a veces también ha ayudar a otros a que limpien su karma.

Muchas veces los que nos hacen daño, son almas que han venido a la tierra, a ayudarnos y hacernos ver que, algo tenemos que cambiar de nuestra vida, nos vienen a despertar.
Tu mandala quiere simbolizar esto que hemos explicado. La energía que desprende es fascinante, llena a muchos de estos actores secundarios que siempre están a tu lado, haciendo que tu te sientas mejor. El color plateado son muestras de que te protegemos, puedes estar tranquila.

El siguiente círculo lleno de flores y la cruz que rodea el círculo principal, son tus protectores tanto los de la tierra como los más etéreos, te llevan flores para endulzar tu existencia.
El círculo principal del mandala, eres TU, en esta función de ahora mismo, tienes 4 puertas de entrada hacia tu interior, unos te ponen  a prueba, por lo que tienes que pasar puentes y pasadizos, y otros caminos que son menos dificultosos para llegar a encontrar tu propio YO.
¿Y que hay en el centro de tu alma? Esta mariposa tan bonita (signo de transformación), rodeada de flores que son tus capacidades, que tienes y muchas, sólo las tienes que descubrir.
Sé feliz y cada día ponte una meta aunque sea pequeña, y por la noche repasa si la has cumplido, si lo has hecho felicítate y si no lo has podido cumplir no te preocupes, porque lo que importa es que te des cuenta.

Ser consciente de todos los actos que hacemos, es llegar a la plena conciencia.


Dibujado, pintado y escrito por M. Àngels Cassany


Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que