Ir al contenido principal

690 Mandala: La Flor interna

690 Mandala:
La Flor interna

Ànima encantadora, nítida i serena, amb un cor sanador, que injecta als que t’envolten una pau de lo més tranquil·litzadora.

Obre’t al món, expandeix-te, la teva llum té que arribar a qualsevol lloc d’aquest planeta.

El teu mandala té les mans obertes al que es presenti, escolta al teu cor més que al teu cap i decideix el que més t’ompli, sigui el que sigui.

Els colors son serens, daurats, verds i blaus, composen una flor interna meravellosa, tens un interior “ànima” que molts de nosaltres voldríem.
 
S’està bé al teu costat, els amics estan amb tu, tant els físics com els eteris, en aquest mandala estan al teu voltant protegint-te,  animant-te. Tens una protecció angèlica que vetlla per tu, anima’t  i siguis molt feliç.

Els ponts i passeres que anem posant, las tens que anar saltejant, t’ensenyaran a viure la VIDA, a vegades seran més dures que d’altres però tot això enforteix el caràcter i les vivències per el dia de demà.
Ningú sap com serà, però tot ensenya i quan posem paranys és perquè les ànimes mes boniques aprenguin i se’n donin compte del que han vingut a fer en aquesta vida.

Estudia, treballa, encara el futur amb alegria, perquè t’ho mereixes de debò!

I, que dir de la teva família? La unió que teniu es pura meravella!, L’estimació dels pares no té preu, no esperen gratificació, comprensió, remuneració, ni recompensa. Estimeu-vos molt, ja que tu has triat la família que volies i que t’ajudaran a superar els reptes que et vares proposar, quan vas venir al mon.

L’energia està amb tu, la desprens amb les persones que més t’interessen i gaudeixes amb elles. Són ànimes encantadores i encisadores.

La papallona, signe de transformació, entra directament dins el teu interior, per alimentar-se de les teves flors i convertint-se amb el que tu ets, un ésser

MERAVELLÓS, I PLE DE LLUM!

Dibuixat i escrit per M.Àngels Cassany
---------------------

690 Mandala: 
La Flor interna

Alma encantadora, nítida y serena, con un corazón sanador, que inyecta a los que te rodean una paz de lo más tranquilizadora

Ábrete al mundo, expándete, tu luz tiene que llegar a cualquier lugar de este planeta.

Tu mandala tiene las manos abiertas a lo que se presente, escucha a tu corazón más que a tu cabeza y decide lo que más te llena, sea lo  que sea.

Los colores son serenos, dorados, verdes y azules, componen una flor interna maravillosa, tienes un interior "alma" que muchos de nosotros quisiéramos.

Se está bien a tu lado, los amigos están contigo, tanto los físicos como los etéreos, en este mandala están a tu alrededor protegiéndote, animándote. Tienes una protección angélica que vela por ti, anímate y seas muy feliz.

Los puentes y pasarelas que vamos poniendo, las tienes que ir salteando, te enseñarán a vivir la VIDA, a veces serán más duras que otras pero todo esto fortalece el carácter y las vivencias para el día de mañana.
Nadie sabe cómo será, pero todo enseña y cuando ponemos trampas es porque las almas mas bonitas aprendan y se den cuenta de lo que han venido a hacer en esta vida.

Estudia, trabaja, encara el futuro con alegría, porque te lo mereces de verdad!

Y, que decir de tu familia? La unión que tenéis es pura maravilla!, El cariño de los padres no tiene precio, no esperan gratificación, comprensión, remuneración, ni recompensa. Amaos mucho, ya que tú has elegido la familia que querías y que te ayudaran a superar los retos que te propongas, cuando viniste al mundo.

La energía está contigo, la desprendes con las personas que más te interesan y disfrutas con ellas. Son almas encantadoras.

La mariposa, signo de transformación, entra directamente en tu interior, para alimentarse de tus flores y convirtiéndose con lo que tu eres, un ser

MARAVILLOSO, Y LLENO DE LUZ!

Dibujado y escrito por M. Àngels Cassany


Comentarios

  1. Nena, quin missatge mes bonic! Felicitats x canalitzar!

    ResponderEliminar
  2. Muchísimas gracias corazón.Es una gozada leer tus mandalas.

    Que tengas un año repleto de conocimiento, entendimiento y mucho amor.
    Sara

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que