Ir al contenido principal

672-Mandala Amor

672 Mandala: Amor

Primer de tot felicitar-te per un dia tant important, el dia del teu aniversari, i envoltada per la teva família.

Quina família més bonica!

Estant amb tu fen-te costat, i gaudint de tots els moments que disposen.

I avui en especial, per ser el teu aniversari.

Ets una persona molt activa, que ha tingut moments molt durs a la vida, però els has sabut afrontar amb valentia i serenor. Això ho notem, tens una ànima dolça i alegre, pel que per nosaltres es el millor remei per qualsevol entrebanc.

Tenim ganes d’abraçar-te i petonejar-te, saps que un dia ens veurem i gaudirem plegats amb tots els essers que hi ha amb nosaltres i que tu estimes.

Ets una ànima vella i treballada, que vares decidir venir a la terra en aquesta vida per oferir el teu amor i coratge a molts essers, que sense tu no haguessin evolucionat.

El mandala reflecteix la geometria de la teva ànima d’aquest moment. Te varis cercles o aures que delimiten el teu interior, d’una bellesa notable, es energia pura. Una flor bonica amb un pètals que l’envolten i que son àngels que durant la teva vida han estat el teu costat, tant els físics com els eteris.

Aquesta roda d’energia té una força vital, una força que li dona aquest color vermell que no es vol deslligar de la vida, no t’amoïnis pel que vindrà, segur que serà millor! Tots els éssers que  t’envolten son forts, t’estimen i volen gaudir amb tu de tots els moments possibles. Tota l’energia es concentra en un punt daurat que és el teu nucli més intern. Estem molt contens per tu.

Per últim la teva energia interna la desprens i l’envies a tots els essers estimats.

Els ocells ens recorden que la teva ànima farà un camí cap a nosaltres amb llibertat i harmonia. I algun dia ens retrobarem.

Gaudeix del dia i de tota la companyia de la teva família i amics
Escrit i dibuixat per M.Àngels Cassany
Data 05/12/14
---------------------
672 Mandala: Amor

Ante todo felicitarte por un día tan importante, el día de tu cumpleaños, y rodeada por tu familia.

Qué familia más linda!

Estando contigo a tu lado, y disfrutando de todos los momentos que disponen.

Y hoy en especial, por ser tu cumpleaños.

Eres una persona muy activa, que ha tenido momentos muy duros en la vida, pero los has sabido afrontar con valentía y serenidad. Esto lo notamos, tienes un alma dulce y alegre, por lo que para nosotros es el mejor remedio para cualquier tropiezo.

Tenemos ganas de abrazarte y besarte, sabes que un día nos veremos y disfrutaremos juntos con todos los seres que hay con nosotros y que tú amas.

Eres un alma vieja y trabajada, que decidió venir a la tierra en esta vida para ofrecer tu amor y coraje a muchos seres, que sin ti no hubieran evolucionado.

El mandala refleja la geometría de tu alma de ese momento. Tiene varios círculos o auras que delimitan tu interior, de una belleza notable, es energía pura. Una flor bonita con unos pétalos que lo rodean y que son ángeles que durante tu vida han estado a tu lado, tanto los físicos como los etéreos.

Esta rueda de energía tiene una fuerza vital, una fuerza que le da ese color rojo que no se quiere desligar de la vida, no te preocupes por lo que vendrá, seguro que será mejor! Todos los seres que te rodean son fuertes, te quieren y quieren disfrutar contigo de todos los momentos posibles. Toda la energía se concentra en un punto dorado que es tu núcleo más interno. Estamos muy contentos por ti.

Por último tu energía interna la desprendes y la envías a todos los seres queridos.

Los pájaros nos recuerdan que tu alma hará un camino hacia nosotros con libertad y armonía. Y algún día nos reencontraremos.

Disfruta del día y de toda la compañía de tu familia y amigos
Escrito y dibujado por M.Àngels Cassany
fecha 12/05/14

_________________
Traducido por translate de google
672 Mandala: A.P.

Firstly felicitarte importante so afraid one day, the day you of birthdays, and you surrounded by family.

What more beautiful family!

Stands with you haciéndote side, y de todos los momentos disfrutando has available.

And today especially for you birthday was.

You were a very active person, who momentos muy duros bunch of locked files in life, but you Sabidó confront them with courage and serenity. Esto it notamos, dulce y alma tienes a happy, so for us is the best remedio para cualquier tropiezo.

We have ganas de abrazarte and kiss you, you know that one day we veremos disfrutaremos juntos y con todos los seres that there are con nosotros y tú amas that.

Were a vieja y alma trabajada that we decided to come to earth rods in life is to love and Courage to offer you muchos beings that sin ti no Hubi evolved.

The mandala reflects the soul of geometry you ese momento. It has several círculos or auras that you delimit interior of a remarkable beauty, is pure energy. A flower with a beautiful petals that surround it and they are angels during life you have been a tu lado, tanto como los Físicos etéreos them.

This energy has to rueda de fuerza a vital, that gives you a fuerza ese color rojo not quiere that separates life, you do not worry it will sell fear, will certainly be better! All beings that surround you are fuertes, enjoy contigo quiero te quiero y de todos los momentos possible. The whole energy is concentrated at a point that you dorado Núcleo more inmates. We contentos muy por ti.

Por último you the internal energy and the send off a todos los seres Queridos.

Los pájaros recuerdan us that you will make a way unto alma con nosotros y libertad harmony. And someday we reencontraremos.

Enjoy the day and Compania de toda la familia y amigos you
Written by M. Àngels and dibujado Cassany
dated 05/12/14

Comentarios

  1. Maria Àngels, el mandala 672 és absolutament meravellòs. M'encanta la seva nitidesa, elegància i la força que transmet. Sylvia

    ResponderEliminar
  2. Molt agraït per haver pensat en mi en el dia del meu aniversari i amb aquesta mandala tanc maca.

    Tu ets molt trempada i generosa amb tots. De fet, aniria molt bé i moltes coses no serien com són si hi hagués més gent com tu fent el bé per aquest mon.
    Xavier H.

    ResponderEliminar
  3. Mª ANGELS, QUE BONIC I TENDRE
    felicitats Mª Angels eb saps un niu..
    Julia C

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an