Ir al contenido principal

Mandala particular-El centre


Cada dia de la nostra vida, estem creant el nostre destí. (Henry Miller)
Ha vingut a les meves mans aquesta frase tant bonica, per referir-me a tu, per causalitat.

Per més que ens vulguem escapar de la realitat, sigui com sigui, cada dia fem un paset per crear el nostre destí.

Les energies que tu portes en aquesta vida son molt i molt potents, tens un àngel especial, i tu també ets especial per nosaltres.

Cada matí quant et lleves tens la voluntat de mantenir el somriure tot el dia, això és el que t’agradaria, però la teva ànima et va posar a prova. Saps que vares triar tal com ets, encara que no ho recordis. Proposa’t els matí esbrinar qui ets i on has anat a través del teu somni, sabràs qui hi ha moltes ànimes com la teva i que nosaltres l’acompanyem en aquest camí. Això et donarà forces per somriure a la Vida.

En el mandala els àngels et miren des de fora el teu centre, sempre al teu costat, mai interferint, tu tens el lliure albir (albedrio) per fer el que més desitgis o necessitis. 

Si anem introduint-nos en el mandala, tens una legió de essers que vetllem per tu, per un esser tant bonic, perquè no et facin mal. Tot hi ser-hi nosaltres, et trobes pedres en el camí, que també serveixen per ajudar-te a millorar i ha buscar coses noves que t’omplin de goig.

Les muntanyes i els estels que conformen el següent cercle, et donen visió. Des de el cim de la muntanya tens accés a veure tota la plana i et dóna una visió preferent i els estels il·luminen el teu camí. 

Ara comença el teu cercle intern, son passatges que conformen una flor, bonica, detallista, de princesa del teu interior. Cada un d’aquest passatges et mostra coses, algunes que ja saps de fa temps i d’altres noves que tens que sentir. Si et fitxes, des de un punt surten varis camins que t’hi porten, agafa’ls sense por, que t’he ajudarem a passar-los. Quina flor de color verd d’esperança, d’energia, de felicitat tens 6 sentinelles d’energia que vetllen per tu, aquests son a la terra en cos i ànima que et fan el camí una mica més fàcil.

Ara anem al teu centre més intern. Quan d’amor tens per donar!. Busca coses que et satisfacin fer, estima i dóna amor incondicional. D’aquest amor tant subtil surten els 4 camins que et porten al teu JO més intern, que brilla i del que volen sortir les papallones de la llibertat més interna.

Has de saber que hi ha una ànima que t’ajuda molt i la tens representada per aquesta papallona que et mira i t’ajuda ha aconseguir la transformació.

SIGUES TU, CAMINA I DÓNA AMOR!

Fet i escrit per M.Àngels Cassany

Mandala El centro
Cada día de nuestra vida, estamos creando nuestro destino. (Henry Miller)
Ha venido a mis manos esta frase tan bonita, para referirme a ti, por causalidad.

Por más que nos queramos escapar de la realidad, sea como sea, cada día hacemos un pasito para crear nuestro destino.

Las energías que tú llevas en esta vida son muy, muy potentes, tienes un ángel especial, y tú también eres especial para nosotros.

Cada mañana cuando te levantas tienes la voluntad de mantener la sonrisa todo el día, eso es lo que te gustaría, pero tu alma te puso a prueba. Sabes que  elegiste tal como eres, aunque no lo recuerdes. Proponte por la mañana averiguar quién eres y dónde has ido a través de tu sueño, sabrás que hay muchas almas como la tuya y que nosotros las acompañamos en este camino. Esto te dará fuerzas para sonreír a la Vida.

En el mandala los ángeles te miran desde fuera tu centro, siempre a tu lado, nunca interfiriendo, tú tienes el libre albedrío  para hacer lo que más desees o necesites.

Si vamos introduciéndonos en el mandala, tienes una legión de seres que velamos por ti, para un ser tan bonito,para que no te hagan daño. Todo estando nosotros, te encuentras piedras en el camino, que también sirven para ayudar a mejorar y buscar cosas nuevas que te llenen de gozo.

Las montañas y las estrellas que conforman el siguiente círculo, te dan visión. Desde la cima de la montaña tienes acceso a ver toda la llanura y te da una visión preferente y las estrellas iluminan tu camino.

Ahora empieza tu círculo interno, son pasajes que conforman una flor, bonita, detallista, de princesa de tu interior. Cada uno de estos pasajes te muestra cosas, algunas que ya sabes hace tiempo y otras nuevas que tienes que sentir. Si te fijas, desde un punto salen varios caminos que te llevan, cógelos sin miedo, que te ayudaremos a pasarlos. Qué flor de color verde, de esperanza, de energía, de felicidad, tienes 6 centinelas de energía que velan por ti, estos están en la tierra en cuerpo y alma  te hacen el camino un poco más fácil.

Ahora vamos a tu centro más interno. Cuanto amor tienes para dar !. Busca cosas que te satisfagan hacer, ama y da amor incondicional. De este amor tan sutil salen los 4 caminos que te llevan a tu YO más interno, que brilla y del que quieren salir las mariposas de la libertad más interna.

Tienes que saber que hay un alma que te ayuda mucho y la tienes representada por esta mariposa que te mira y te ayuda a conseguir la transformación.

SÉ TU, ANDA Y DA AMOR!

Hecho y escrito por M.Àngels Cassany

Mandala particular por MB

Comentarios

 1. Felicitats!!!! Aixo se'n diu tenir el canal ben net! T'estimo!!!
  Assumpció

  ResponderEliminar
 2. Que bonic M.Angels!!
  Gracies per aquest regal!!
  Gracies per pensar en mi.
  Un petó!
  Joana

  ResponderEliminar
 3. Nena que guapo!!! Molt inspirades
  Imma

  ResponderEliminar
 4. Molt maco. Et felicito

  XH

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que