Ir al contenido principal

491 Mandala: La papallona efímera


491 Mandala: La papallona efímera

Qui soc?

Molts hauríem de dir:      Jo sóc papallona!

I, algú de vosaltres quan ho llegiu pensareu, perquè?

Són signe de transformació, quan neixen són cucs i és converteixen en una meravellosa criatura, amb uns colors preciosos  i formes esplèndides.

I direu?  Per què en aquest dibuix surt una papallona apagada i d’un sol color?

Ens hem d’adonar que som criatures imperfectes, i dintre de les nostres imperfeccions som esser ÚNICS i meravellosos.  

Hi ha lloc per a tots, pels perfectes i pels imperfectes, que en som molts!

Dintre de cada un de nosaltres, els que no som  tant perfectes, hi ha una papallona magnífica que tot i les seves imperfeccions té una bellesa interior que il·lumina la trajectòria als seus companys de camí.

Què ens aporta aquesta papallona, en el final de la seva existència?

Molta energia i força, per continuar lluitant pels nostres ideals i pel bé de tots nosaltres.

El color daurat del mandala, ens aporta calidesa, és com tornar a casa; el blau que l’envolta és la llum que necessitem, i el groc de la papallona, la LLUM que tots portem dins.
Escrit per M.Angels Cassany
----------------------------------------------------------------------------------

491 Mandala : La mariposa efímera

Quién soy?

Muchos deberíamos decir : Soy mariposa !

Y , alguno de vosotros cuando lo leáis, pensaréis , ¿porque ?

Son signo de transformación , cuando nacen son gusanos y se convierten en una maravillosa criatura , con unos colores preciosos y formas espléndidas .

¿Y diréis ? ¿Por qué en este dibujo sale una mariposa apagada y de un solo color ?

Debemos darnos cuenta de que somos criaturas imperfectas , y dentro de nuestras imperfecciones somos seres únicos e maravillosos .

Hay sitio para todos , para los perfectos y los imperfectos, que somos muchos.


Dentro de cada uno de nosotros , los que no somos tan perfectos , hay una mariposa magnífica que a pesar de sus imperfecciones tiene una belleza interior que ilumina la trayectoria a sus compañeros de camino .

¿Qué nos aporta esta mariposa , en el final de su existencia ?

Mucha energía y fuerza , para seguir luchando por nuestros ideales y por el bien de todos nosotros .

El color dorado del mandala , nos aporta calidez , es como volver a casa , el azul que le rodea es la luz que necesitamos , y el amarillo de la mariposa , la LUZ que todos llevamos dentro .

Escrito por M.Angels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c