Ir al contenido principal

494 Mandala: Llibertat


494 Mandala: Llibertat
Imponent, la terra.

La terra està revoltada, molts essers estan preocupats, uns per la política, d’altres pels diners, o per sortir de la crisi.

Alguns no tenen on viure, ni que menjar, alguns pateixen guerres o desastres naturals.

Que li estem fent a la terra? L’estem maltractant!

Molts de nosaltres ens estem auto - maltractant i això deriva a que no tinguem miraments pels altres.

No escoltem al que tenim al costat, sigui un familiar o un amic, tendim a escoltar amb les orelles, però no sentim el que ens diuen.

Els ignorem, així de clar!!

En el cercle principal d’aquest mandala, si alça una fulla imponent, daurada que neix dels nostres pensaments, que dóna llum i espai dins d’ells, que ens dóna serenor, seguretat i energia.

Què hi posem? Sabem que dels nostres pensaments positius, naixerà una força que ajudarà a la terra a brollar. D’aquesta manera deixarem de maltractar-la, i se’ns obriran nous móns. Podrem enviar la nostra positivitat dins ells i s’expandiran per tot arreu, i els nostres essers estimats vindran a nosaltres perquè els ajudem.

I els escoltarem, sentint-los amb el cor i amb la nostra ànima.

Les nostres fulles, potser acabaran arribant als polítics, als banquers, o als tots poderosos de la terra i es faran més humans.

I així guanyarem:       LA TANT DESITJADA LLIBERTAT!!!!!  

Escrit per M.Angels Cassany
-----------------------------------------------------------
494 Mandala: Libertad
Imponente, la tierra.

La tierra está revuelta, muchos seres están preocupados, unos por la política, otros por dinero, o por salir de la crisis.

Algunos no tienen donde vivir, ni que comer, algunos sufren guerras o desastres naturales.

¿Que le estamos haciendo a la tierra? La estamos maltratando!

Muchos de nosotros nos estamos auto - maltratando y esto deriva a que no tengamos miramientos por los demás.

No escuchamos al que tenemos al lado, sea un familiar o un amigo, tendemos a escuchar con los oídos, pero no oímos lo que nos dicen.

Los ignoramos, así de claro!

En el círculo principal de este mandala, se levanta una hoja imponente, dorada que nace de nuestros pensamientos, que da luz y espacio dentro de ellos, que nos da serenidad, seguridad y energía.

¿Qué ponemos? Sabemos que de nuestros pensamientos positivos, nacerá una fuerza que ayudará a la tierra a brotar. De esta manera dejaremos de mal-tratarla  y se nos abrirán nuevos mundos. Podremos enviar nuestra positividad hacia ellos y la expandirán por todas partes, y nuestros seres queridos vendrán a nosotros para que les ayudemos.

Y los escucharemos, oyéndolos con el corazón y con nuestra alma.

Nuestras hojas, tal vez acaben llegando a los políticos, los banqueros, o los todo poderosos de la tierra y se harán más humanos.

Y así ganaremos: LA TAN DESEADA LIBERTAD!!!

Escrito por M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala: Poesia de una papallona. Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura.  Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i f