Ir al contenido principal

494 Mandala: Llibertat


494 Mandala: Llibertat
Imponent, la terra.

La terra està revoltada, molts essers estan preocupats, uns per la política, d’altres pels diners, o per sortir de la crisi.

Alguns no tenen on viure, ni que menjar, alguns pateixen guerres o desastres naturals.

Que li estem fent a la terra? L’estem maltractant!

Molts de nosaltres ens estem auto - maltractant i això deriva a que no tinguem miraments pels altres.

No escoltem al que tenim al costat, sigui un familiar o un amic, tendim a escoltar amb les orelles, però no sentim el que ens diuen.

Els ignorem, així de clar!!

En el cercle principal d’aquest mandala, si alça una fulla imponent, daurada que neix dels nostres pensaments, que dóna llum i espai dins d’ells, que ens dóna serenor, seguretat i energia.

Què hi posem? Sabem que dels nostres pensaments positius, naixerà una força que ajudarà a la terra a brollar. D’aquesta manera deixarem de maltractar-la, i se’ns obriran nous móns. Podrem enviar la nostra positivitat dins ells i s’expandiran per tot arreu, i els nostres essers estimats vindran a nosaltres perquè els ajudem.

I els escoltarem, sentint-los amb el cor i amb la nostra ànima.

Les nostres fulles, potser acabaran arribant als polítics, als banquers, o als tots poderosos de la terra i es faran més humans.

I així guanyarem:       LA TANT DESITJADA LLIBERTAT!!!!!  

Escrit per M.Angels Cassany
-----------------------------------------------------------
494 Mandala: Libertad
Imponente, la tierra.

La tierra está revuelta, muchos seres están preocupados, unos por la política, otros por dinero, o por salir de la crisis.

Algunos no tienen donde vivir, ni que comer, algunos sufren guerras o desastres naturales.

¿Que le estamos haciendo a la tierra? La estamos maltratando!

Muchos de nosotros nos estamos auto - maltratando y esto deriva a que no tengamos miramientos por los demás.

No escuchamos al que tenemos al lado, sea un familiar o un amigo, tendemos a escuchar con los oídos, pero no oímos lo que nos dicen.

Los ignoramos, así de claro!

En el círculo principal de este mandala, se levanta una hoja imponente, dorada que nace de nuestros pensamientos, que da luz y espacio dentro de ellos, que nos da serenidad, seguridad y energía.

¿Qué ponemos? Sabemos que de nuestros pensamientos positivos, nacerá una fuerza que ayudará a la tierra a brotar. De esta manera dejaremos de mal-tratarla  y se nos abrirán nuevos mundos. Podremos enviar nuestra positividad hacia ellos y la expandirán por todas partes, y nuestros seres queridos vendrán a nosotros para que les ayudemos.

Y los escucharemos, oyéndolos con el corazón y con nuestra alma.

Nuestras hojas, tal vez acaben llegando a los políticos, los banqueros, o los todo poderosos de la tierra y se harán más humanos.

Y así ganaremos: LA TAN DESEADA LIBERTAD!!!

Escrito por M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c