Ir al contenido principal

492 Mandala : La roda de colors
492 Mandala: La roda de colors

Tots formem part d’un cercle, les nostres cèl·lules són rodones, la terra és rodona, la lluna, el sol, tots els planetes.... infinitat de coses ho son.

Aquest mandala forma part d’aquesta roda, té una energia immensa de formes i colors, que té en el seu centre l’energia de tots i cadascun  dels seus 7 cercles. Tots queden units i fan un nucli indestructible.
El missatge que ens dóna aquest mandala és que la unió ens fa forts, que hem de ser sensibles amb els demés i més amb els que no pensen com nosaltres, en els que són diferents i tenir sensibilitat en estimar al pròxim.
Donar sentit a la nostra vida, fent el que realment ens agrada i deixar de plànyer-nos  i de pensar que nosaltres no podem.
La intenció de canviar, ja és un pas, dons : Fem-ho!
El nostre esperit ens donarà pau interior si realment volem i ens portarà per un món intern que molts de nosaltres desconeixem, però que ens farà unir més si cal amb els demés.
El que traiem d’aquest mandala és:
DEIXAR ANAR, OMPLE EL COR!!

Escrit per M.Àngels Cassany
 ----------------------------------------------------------------------------------------
492 Mandala: La rueda de colores

Todos formamos parte de un círculo, nuestras células son redondas, la tierra es redonda, la luna, el sol, todos los planetas .... infinidad de cosas lo son.

Este mandala forma parte de esta rueda, tiene una energía inmensa de formas y colores, que tiene en su centro la energía de todos y cada uno de sus 7 círculos. Todos quedan unidos y hacen un núcleo indestructible.
El mensaje que nos da este mandala es que la unión nos hace fuertes, que debemos ser sensibles con los demás y más con los que no piensan como nosotros, en los que son diferentes y tener sensibilidad para amar al prójimo.
Dar sentido a nuestra vida, haciendo lo que realmente nos gusta y dejar de lamentarnos y de pensar que nosotros no podemos.
La intención de cambiar, ya es un paso, pues: Hagamos-lo!
Nuestro espíritu nos dará paz interior si realmente queremos y nos llevará por un mundo interno que muchos de nosotros desconocemos, pero que nos hará unir más si cabe con los demás.
Lo que sacamos de este mandala es:

DEJARSE IR, LLENA EL CORAZÓN!

Escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru