Ir al contenido principal

248 MANDALA: PLUJA D’ESTELS


Gràcies....., ets important......., t’ho mereixes..........., ets uns sol........, agraïts........, ets un àngel..........., pensava en tu..........., ets un amor........., no podies faltar.........., amor meu........., t’estimo............, i moltes més,  son paraules que a vegades ens costa dir-les, encara que les pensem i que la persona s’ho mereix. 

A vegades és perquè no hi pensem, d’altres perquè ens fa vergonya i alguns cops creiem que la persona no ens entendrà.
 
Seria necessari que ens acostuméssim a dir-les,  sense més ni més; quan la persona que tenim al costat està trista, amoïnada, té algun problema, o simplement la volem veure alegre i somrient. 

Si les paraules no ens surten, intentem fer un somriure, una abraçada, una carícia, sabem que les paraules tenen un poder especial, són l’expressió d’una voluntat pròpia.

De petits els pares, ens ensenyen a fer carícies, a abraçar, a  fer petons. Doncs, perquè de grans perdem aquesta espontaneïtat ?

Potser tenim por del que diran?, de que se’ns mal interpreti, de que ens veiem en l’obligació de donar explicacions.....
Hem de donar amor incondicional i segur que d’aquesta manera tothom trobarà  sentit a les nostres paraules.

Vent:  El vent porta renovació, s’endú la negativitat de l’ espai, porta nous aires i  trasllada a altres llocs sorra, terra, fulles, aigua,  i infinitat d’ idees, sentiments i maldecaps.

Llum:  Dignitat, senzillesa, esperança, temença, orgull. La llum, la claror,  la resplendor, ens dóna VIDA, sense llum interna seriem éssers espiritualment sense vida.

Desert:  Les dues grans paraules anteriors, són tònica al  desert. Hem sentit a dir , que el vent del desert dissenya un magnífic paisatge de dunes i que la llum  que es veu impregna de colors el cel, que donen a aquesta part del planeta un encant especial, que el que té l’oportunitat de veure-ho NO oblida mai.

En aquest mandala he volgut plasmar una mica, tot el que representa aquest moviment d’energies.

Escrit per M.Àngels Cassany

Gracias ....., eres importante ......., te lo mereces ..........., eres unos sol ........, agradecidos .... ...., eres un ángel ..........., pensaba en ti ..........., eres un amor ........., no podías faltar .........., amor mío ........., te quiero ............, y muchas más, son palabras que a veces nos cuesta decirlas, aunque las pensemos y que la persona se lo merece.

A veces es porque no pensamos, otras porque nos da vergüenza y a veces creemos que la persona no nos entenderá.

Sería necesario que nos acostumbrásemos a decirlas, sin más, cuando la persona que tenemos al lado está triste, preocupada, tiene algún problema, o simplemente la queremos ver alegre y sonriente.

Si las palabras no nos salen, intentemos hacer una sonrisa, un abrazo, una caricia, sabemos que las palabras tienen un poder especial, son la expresión de una voluntad propia.

De pequeños los padres, nos enseñan a hacer caricias, a abrazar, a besar. ¿Pues porque de grandes perdemos esta espontaneidad?

¿Quizás tenemos miedo de lo que dirán?, De que se nos mal interprete, de que nos veamos en la obligación de dar explicaciones .....
Debemos dar amor incondicional y seguro que de esta manera todo el mundo encontrará sentido a nuestras palabras.

Viento: El viento trae renovación, se lleva la negatividad del espacio, trae nuevos aires y traslada a otros lugares arena, tierra, hojas, agua, e infinidad de ideas, sentimientos y dolores de cabeza.

Luz: Dignidad, sencillez, esperanza, temor, orgullo. La luz, el resplandor, nos da VIDA, sin luz interna seríamos seres espiritualmente sin vida.

Desierto: Las dos grandes palabras anteriores, son tónica en el desierto. Hemos oído decir, que el viento del desierto diseña un magnífico paisaje de dunas y que la luz que se ve, impregna de colores el cielo, que dan a esta parte del planeta un encanto especial, quien tiene la oportunidad de verlo NO lo olvida nunca.

En este mandala he querido plasmar un poco, todo lo que representa este movimiento de energías.

Escrito por M.Àngels CassanyComentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que