Ir al contenido principal

314 MANDALA: Sol i Lluna


.
Paraules d’amor, senzilles i tendres..... no en sabíem més .... (Joan Manel Serrat)

Aquest mandala es fruit de l’amor entre la teva germana i tu, l’ha encarregat per fer-te feliç, perquè li agrada i desitja que siguis molt i molt feliç. Ella sap que fen-te aquest regal també és sentirà molt i molt feliç.  L’amor entre germanes i més essent bessones, es infinit. Heu compartit el ventre de la vostra mare d’ençà el començament de la vostra vida, heu compartit espai i els vincles que es creen  són per tota la VIDA.

El mandala, té una part que et defineix a tu i també hi ha part de la teva germana, sou com dos flors de primavera, unes margarides meravelloses, que s’uneixen per formar part del TOT. Això no vol dir que sigueu iguals en tot, però us complementeu moltíssim. La part dreta del mandala defineix a la teva germana, és com una fada que recull el millor de la vida i t’ho dóna amb amor, il·lumina el seu espai, com la lluna ens il·lumina en una nit d’estiu.


La part esquerra et defineix a tu, ets una princesa pensativa, bonica i tendra, els teus pensaments volen i volen.....  cap el teu refugi, a on trobes tota la felicitat que necessites, la teva tendresa t’ajuda a compartir espais amb éssers molt especials. La papallona és signe de transformació. Et pots convertir en una radiació visible.

Al mig s’uneixen els dos cercles, modelant un lloc comú, on la força d’una i l’altre us porten a forjar un futur ple de sentiments cap altres, ajudant i compartint compromisos excepcionals.

La llavor és la causa principal d’aquest mandala, si el mirem cap amunt es forma un moviment en forma de núvol que puja i puja sense parar i retorna al origen. La mateixa llavor, dóna els seus fruits i ens deixa a la part de baix les paraules necessàries , el vostre número de vida i unes boniques flors per compartir.

Al voltant del vostre centre us acompanyen els ocells, signe de llibertat, els estels que il·luminen el vostre camí cap el lloc a on tots retornarem.

SOL i LLUNA

Escrit per M.Àngels Cassany

Palabras de amor, sencillas y tiernas ..... no sabíamos más .... (Joan Manel Serrat)

Este mandala es fruto del amor entre tu hermana y tú, lo ha encargado para hacerte feliz, porque le gusta y desea que seas muy, muy feliz. Ella sabe que haciéndote este regalo también ella será muy, muy feliz. El amor entre hermanas y más siendo gemelas, es infinito. Habéis compartido el vientre de vuestra madre desde el comienzo de la vida, compartido espacio y los vínculos que se crean son para toda la VIDA.

El mandala, tiene una parte que te define a ti y también hay parte de tu hermana, sois como dos flores de primavera, unas margaritas maravillosas, que se unen para formar parte del TODO. Esto no quiere decir que seáis iguales en todo, pero os complementáis muchísimo. La parte derecha del mandala define a tu hermana, es como un hada que recoge lo mejor de la vida y te da amor, ilumina su espacio, como la luna nos ilumina en una noche de verano .

La parte izquierda te define a ti, eres una princesa pensativa, bonita y tierna, tus pensamientos vuelan y vuelan ..... hacia tu refugio, donde encuentras toda la felicidad que necesitas, tu ternura te ayuda a compartir espacios con seres muy especiales. La mariposa es signo de transformación. Te puedes convertir en una radiación visible.

En medio se unen los dos círculos, modelando un lugar común, donde la fuerza de una y otra os llevan a forjar un futuro lleno de sentimientos hacia otros, ayudando y compartiendo compromisos excepcionales.

La semilla es la causa principal de este mandala, si lo miramos hacia arriba se forma un movimiento en forma de nube que sube y sube sin parar y retorna al origen. La misma semilla, da sus frutos y nos deja en la parte de abajo las palabras necesarias, su número de vida y unas bonitas flores para compartir.

Alrededor de su centro le acompañan los pájaros, signo de libertad, las estrellas que iluminan su camino hacia el lugar donde todos volveremos.

SOL y LUNA

(Nota.- La foto no se corresponde con el escrito, ya que no dispongo de ninguna foto del mandala).

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que