Ir al contenido principal

314 MANDALA: Sol i Lluna


.
Paraules d’amor, senzilles i tendres..... no en sabíem més .... (Joan Manel Serrat)

Aquest mandala es fruit de l’amor entre la teva germana i tu, l’ha encarregat per fer-te feliç, perquè li agrada i desitja que siguis molt i molt feliç. Ella sap que fen-te aquest regal també és sentirà molt i molt feliç.  L’amor entre germanes i més essent bessones, es infinit. Heu compartit el ventre de la vostra mare d’ençà el començament de la vostra vida, heu compartit espai i els vincles que es creen  són per tota la VIDA.

El mandala, té una part que et defineix a tu i també hi ha part de la teva germana, sou com dos flors de primavera, unes margarides meravelloses, que s’uneixen per formar part del TOT. Això no vol dir que sigueu iguals en tot, però us complementeu moltíssim. La part dreta del mandala defineix a la teva germana, és com una fada que recull el millor de la vida i t’ho dóna amb amor, il·lumina el seu espai, com la lluna ens il·lumina en una nit d’estiu.


La part esquerra et defineix a tu, ets una princesa pensativa, bonica i tendra, els teus pensaments volen i volen.....  cap el teu refugi, a on trobes tota la felicitat que necessites, la teva tendresa t’ajuda a compartir espais amb éssers molt especials. La papallona és signe de transformació. Et pots convertir en una radiació visible.

Al mig s’uneixen els dos cercles, modelant un lloc comú, on la força d’una i l’altre us porten a forjar un futur ple de sentiments cap altres, ajudant i compartint compromisos excepcionals.

La llavor és la causa principal d’aquest mandala, si el mirem cap amunt es forma un moviment en forma de núvol que puja i puja sense parar i retorna al origen. La mateixa llavor, dóna els seus fruits i ens deixa a la part de baix les paraules necessàries , el vostre número de vida i unes boniques flors per compartir.

Al voltant del vostre centre us acompanyen els ocells, signe de llibertat, els estels que il·luminen el vostre camí cap el lloc a on tots retornarem.

SOL i LLUNA

Escrit per M.Àngels Cassany

Palabras de amor, sencillas y tiernas ..... no sabíamos más .... (Joan Manel Serrat)

Este mandala es fruto del amor entre tu hermana y tú, lo ha encargado para hacerte feliz, porque le gusta y desea que seas muy, muy feliz. Ella sabe que haciéndote este regalo también ella será muy, muy feliz. El amor entre hermanas y más siendo gemelas, es infinito. Habéis compartido el vientre de vuestra madre desde el comienzo de la vida, compartido espacio y los vínculos que se crean son para toda la VIDA.

El mandala, tiene una parte que te define a ti y también hay parte de tu hermana, sois como dos flores de primavera, unas margaritas maravillosas, que se unen para formar parte del TODO. Esto no quiere decir que seáis iguales en todo, pero os complementáis muchísimo. La parte derecha del mandala define a tu hermana, es como un hada que recoge lo mejor de la vida y te da amor, ilumina su espacio, como la luna nos ilumina en una noche de verano .

La parte izquierda te define a ti, eres una princesa pensativa, bonita y tierna, tus pensamientos vuelan y vuelan ..... hacia tu refugio, donde encuentras toda la felicidad que necesitas, tu ternura te ayuda a compartir espacios con seres muy especiales. La mariposa es signo de transformación. Te puedes convertir en una radiación visible.

En medio se unen los dos círculos, modelando un lugar común, donde la fuerza de una y otra os llevan a forjar un futuro lleno de sentimientos hacia otros, ayudando y compartiendo compromisos excepcionales.

La semilla es la causa principal de este mandala, si lo miramos hacia arriba se forma un movimiento en forma de nube que sube y sube sin parar y retorna al origen. La misma semilla, da sus frutos y nos deja en la parte de abajo las palabras necesarias, su número de vida y unas bonitas flores para compartir.

Alrededor de su centro le acompañan los pájaros, signo de libertad, las estrellas que iluminan su camino hacia el lugar donde todos volveremos.

SOL y LUNA

(Nota.- La foto no se corresponde con el escrito, ya que no dispongo de ninguna foto del mandala).

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an