Ir al contenido principal

404 Mandala: Un petó d’estimació.(Particular)   En fer el vostre mandala, he sentit una enorme energia d’estimació i fluïdesa i el que em suggereix és  l’afecte i l’amor que us professeu. És l’acte de fer-vos un petó, quan s’uneixen els vostres llavis per manifestar el vostre amor. Que pot ésser més bonic que anomenar al vostre mandala:
Un petó d’estimació.
  El que representa aquest mandala són les vostres ànimes, la d’en M.... a l’esquerra, la de la M..... a la dreta i la unió de tots dos , just al centre del mandala, ajuntant-se subtilment els vostres llavis.
 M...., ets un home ferm i gran d’esperit, tens una gran projecció i un enorme talent, els ocells que t’acompanyen en el camí t’ajudaran a retrobar-lo. El color groc representa el sol intern que tens i que t’empeny si cal, cap el teu interior, on es troba la força integradora del color verd, el color de les fulles dels arbres i de la natura, una força que en tu és natural, va amb la teva forma de ser i amb el teu caràcter de persona madura i amant de la bellesa integradora de totes les arts. Tens majoritàriament una força superior que et dona pau i llibertat, brindes pel teu futur, i  dediques gran part del temps a pregonar i a participar en trobades de productes naturals. Més al centre, a prop del mandala de la M......, s’hi troben 5 papallones amb una flor cada una per lliurar-les al teu amor i per fer-la feliç la resta del temps que compartiu.

M....., ets una ànima sensible, que estàs en plena transformació com les papallones que t’acompanyen, ets jove i amb una gran bellesa, tant interna com externa, el color rosa representa la bellesa de les dones que reivindiquen el seu lloc a la terra, essent iguals i alhora diferents, amb les nostres sensibilitats i emocions. El color de la llum lila simbolitza les forces energètiques externes que flueixen dins teu i que brinden i pregonen el seu amor, que tu reclames sense excuses ni embuts. També tens 5 papallones que volen en busca del seu amor, que no es paren per creuar cap el interior del seu company de camí. Tot i que es topen amb una fina paret de cristall per descansar i agafar forces per creuar. I diuen:  Ets el meu amor, t’estimo, t’estimaré fins que les meves forces no em deixin creuar el llindar del teu cor.
 Aquestes forces vostres d’estimació, s’uneixen a varis cercles que formen el vostre futur. D’aquesta estimació que us professeu un per l’altre neix el cercle del vostre futur junts, del vostre casament, en la part mes exterior del qual es troben els dos coloms que us porten les aliances del vostre amor  des d'on cauen estels que beneeixen la vostra estimació. I camineu per un camp ple de flors descobrint la felicitat. 
 Els demés cercles més exteriors representen la vostra família, els amics, els companys o les ànimes que us envolten i que estant en el vostre camí.
 A l’exterior del mandala, us acompanyen en aquest recorregut dues papallones que volen entrar dins el vostre interior per ajudar-vos a superar qualsevol entrebanc que us pugui sorgir. Deixeu-les entrar, son essers purs i grans d’esperit.
 El camí de dues ànimes que es donen la mà, sempre és més fàcil i planer que les que caminen separades.
 Bona festa i que l’amor, l’estimació, la companyia, el respecte d’un cap a l’altre us acompanyin tota la VIDA.
Escrit per M.Àngels Cassany

-----------------------
Al hacer vuestro mandala, he sentido una enorme energía de estimación y fluidez y lo que me sugiere es el cariño y el amor que os profesáis. Es el acto de daros un beso, cuando se unen vuestros labios para manifestar su amor. Que puede ser más bonito que llamar a vuestro mandala:
Un beso de cariño.
  Lo que representa este mandala son vuestras almas, la de M. ... a la izquierda, la de la M. .... a la derecha y la unión de ambos, justo en el centro del mandala, juntándose sutilmente vuestros labios.
 M. ..., eres un hombre firme y grande de espíritu, tienes una gran proyección y un enorme talento, los pájaros que te acompañan en el camino te ayudarán a reencontrarlo. El color amarillo representa el sol interno que tienes y que te empuja si es necesario hacia tu interior, donde se encuentra la fuerza integradora del color verde, el color de las hojas de los árboles y de la naturaleza, una fuerza que en ti es natural, con tu forma de ser y con tu carácter de persona madura y amante de la belleza integradora de todas las artes. Tienes mayoritariamente una fuerza superior que te da paz y libertad, brindando por tu futuro, y dedicas gran parte del tiempo a pregonar y a participar en encuentros de productos naturales. Más al centro, cerca del mandala de la M. ....., se encuentran 5 mariposas con una flor cada una para entregarlas a tu amor y para hacerla feliz el resto del tiempo que compartáis.

M. ...., eres un alma sensible, que estás en plena transformación como las mariposas que te acompañan, eres joven y con una gran belleza, tanto interna como externa, el color rosa representa la belleza de las mujeres que reivindican su lugar en la tierra, siendo iguales y a la vez diferentes, con nuestras sensibilidades y emociones. El color de la luz lila simboliza las fuerzas energéticas externas que fluyen dentro de ti y que brindan y pregonan su amor, que tú reclamas sin excusas ni rodeos. También tienes 5 mariposas que vuelan en busca de su amor, que no se paran para cruzar hacia el interior de su compañero de camino. Aunque se topan con una fina pared de cristal para descansar y coger fuerzas para cruzar. Y dicen: Eres mi amor, te quiero, te querré hasta que mis fuerzas no me dejen cruzar el umbral de tu corazón.
 Estas fuerzas vuestras de cariño, se unen a varios círculos que forman su futuro. De este amor que os profesáis uno por el otro nace el círculo de vuestro futuro juntos, de vuestra boda. En la parte mas exterior se encuentran los dos palomas que os llevan las alianzas de vuestro amor desde donde caen las estrellas que bendicen vuestro amor. Y camina por un campo lleno de flores descubriendo la felicidad.
 Los demás círculos más exteriores representan a vuestra familia, los amigos, los compañeros o las almas que os rodean y que están en vuestro camino.
 En el exterior del mandala, os acompañan en este recorrido dos mariposas que quieren entrar en su interior para ayudaros a superar cualquier obstáculo que pueda surgir. Dejarlas entrar, son seres puros y grandes de espíritu.
 El camino de dos almas que se dan la mano, siempre es más fácil y llano que las que caminan separadas.
 Buena fiesta y que el amor, el cariño, la compañía, el respeto de uno hacia el otro os acompañen toda la VIDA.
Escrito por M. Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil